Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana?

Śni mi się co noc... Co to może oznaczać?

Polecane posty

Gość Zakochana?

Od kilku tygodni prawie co noc śni mi się mój kolega. Sny są różne żadko erotyczne, czasem tylo w śnie się całujemy, dwa razy śniło mi się że uprawiamy sex. Często w śnie rozmawiamy. Dzisiaj w nocy np. śniło mi się że robiłam mu śniadanie... Sny są bardzo realne. Zawsze traktowałam go jak kolegę, teraz przez te sny inaczaj na niego patrzę. Dlaczego tak się dzieje? Dlaczego on się wkradł w moje sny...?

Gość Zakochana?
Mnie to naprawdę męczy. Widuję go codziennie a do tego prawie co noc mi się śni. Zaczeło mi na facecie przez te sny zależeć. Patrzę na niego jak na osobą z moich snów a nie realną postać jaką jest.

Gość A może po prostu
go kochasz?

Gość Kaddarka
To nie jest tak, ze PRZEZ sny zaczelas na niego inczej patrzec. Jest dokladnie odwrotnie. To sny sa odzwierciedleniem tego, o czym myslisz, czego chcesz, czego oczekujesz....zakochalas sie w tym chlopaku i tyle.

Gość Zakochana?
I co ja mam mu niby powiedzieć? Facet śnisz mi się po nocach, zrób coś z tym bo oszaleję? A on mnie wyśmieje. Na jawie mam z nim dosyć dobry kontakt, ale nie chcę by myślał, że jestem jakąś psychopatką.

Gość Zakochana?
Kadarka, przyznaję zależy mi na nim. Zawsze go lubiłam ale patrzyłam na niego jak na kumpla. Bynajmniej tak mi się wydawało. A poza tym te sny są takie jakieś.... Kiedyś śniło mi się że całą noc rozmawialiśmy o jego ojcu (wiedziałam, ze mieszka sam z mamą ale nic więcej), w tym śnie miał do mnie pretensje bo powiedziałam komuś że jego ojciec się powiesił. PNa jawie zaciagełam języka i co się okazało? Faktycznie ojciec chłopka nie żyje, powiesił się kilka lat temu... Może gdzieś to kiedyś wcześniej słyszłam?

Gość eugienia
nie bardzo ta teoria jest prawdziwa mi się lata temu zaczął śnić ktoś o kim wcale nie myślałam i byłam w szoku skąd on się w moich snach wziął więc nie jest tak że sny są odzwierciedleniem myśli chyba że myśli się o kimś podświadomie nie zdając sobie z tego sprawy

Wg. religii żydowskiej, sny nie mają żadnego znaczenia proroczego. Jedynie mogą odzwierciedlać ukryte żądze lub niezaspokojone potrzeby.

Gość vvvvvvvvddd
hymm, moze traktowalas go jako kumpla i chcialas zeby nadal tak bylo i staralas sie utrzymac taka kumpelska relacje. okazalo sie, ze jednak Cie fascynowal, cos bylo w nim pociagajacego, tlumilas to i wyszlo wszystko w snach. moze masz rozwinieta intuicje, jestes z nim zwiazana emocjonalnie-jako dobrym znajomym i wyczulas to ze jego ojciec sie powiesil?

Moim zdaniem chciałaś go postrzegać inaczej , aby był kimś więcej i teraz twój mózg zareagował , że jego osoba jest obecna w twoich snach .

Gość Zakochana?
Fakt, zawsze postrzegałam go jako kumpla, zmieniło się to pierwszym śnie w którym się z nim całowałam. Więc może podświadomie zawsze czułam do niego coś więcej? Zależy mi na nim, często śnią mi się w nocy kontunuacje naszych rozmów w dzień. A co gorsze to im go rzadziej widuję tym częściej mi się śni... Wiem, że chłopak też mnie lubi, jesteśmy dobrymi kumplami. Jak to rozwiązać? Powiedzieć mu? A może się wtedy wystraszy?

Gość Julka Julka :)
Może spróbuj z nim pogadać ale tak delikatnie. Nie mów mu całej prawdy bo pomyśli że psychol z Ciebie.

Gość ejbisi
A może on na Ciebie rzucił jakiś urok miłosny :)

Gość Zakochana?
Tak, to musiał być jakiś urok :) Już go sobie wyobrażam z kulą i czarnym kotem. Ciekawe czy i co dzisiaj mi się przyśni... Chciałam dzisiaj do niego zadzwonić.. ale nie miałam odwagi. Nie wiem co z tym zrobić, daćsobie spokój i śnić dalej czy porozmawiać z nim. Mam wrażenie, ze rozmowa nic nam nie da bo on się wystraszy. Może mu powiem w poniedziałek, że śniło mi się że robię mu śniadanie... ? To taki niewinny sen. Panowie jakbyście zareagowali gdyby kobieta powiedziała Wam, że śni o Was co noc?

Gość Ju noł hu
Wkradł się za pomocą incepcji???:P

Gość Zakochana?
Tylko po co? :)

Gość Zakochana?
Dzisiaj znowu mi się śnił. Nie był głównym bohaterem, ale jednak znwou się pojawił...

Gość elimination
kiedyś śnił mi się facet, który jest brzydki i którego nie lubię.. a we śnie uprawialiśmy dziki seks, w którym miałam realne orgazmy... budziłam się spocona i zdyszana, pamiętałam co mi się śniło i później zaczęłam mieć ochotę, żeby przekonać się, jak z nim będzie w łóżku... i tak mnie to trzymało 2 miesiące - przez ten czas próbowałam sobie przemówić do rozsądku i wmawiałam sobie mnóstwo negatywnych rzeczy na jego temat, żeby mi zbrzydł.. i tak wypisałam jego 200 wad, narysowałam go i wyolbrzymiając jego wady wyglądu zrobiłam z niego karykaturę - teraz czuję się wolna emocjonalnie.. :D i mam zdrowe fantazje o przystojnych nieznajomych :D

Gość Zakochana?
Fantazje o przystojnych nieznajomych były by najlepsze :) Te chłopak jest przystojny, bardzo go lubię ale przed tymi snami traktowałam go trochę jak młodszego brata (jest 2 lata młodszy). Seks z nim we śnie nie był dziki i namiętny, właściwie śniło mi się, ze to ja próbowałam go rozpalić a on był taki trochę zimny :) Potem jak śniło mi się drugi raz ze się kochamy to było już dużo lepiej :) Ale sam fakt, ze prawie noc w noc on się pojawia w moich snach sprawia, że chcę spróbować czegoś wiecej na jawie. Tylko czy on będzie wtedy facetem z moich snów?

Gość Pogadaj z nim
na jawie, umów się z nim na randkę, albo zorganizuj jakeiś spotkanie sam na sam. Ja sądzę, ze się w nim zakochałaś po uszy i tyle.

Gość ejbisi
Sny to są wiadomości od naszej podświadomości. Sadze że podświadomie uwazasz go za fajnego kandydata na faceta choc swiadomie nie zdajesz sobie z tego sprawy. Sny ci to uswiadomily ;) O ile on jest wolny to czemu mialabys sie nie przekonac czy rzeczywiscie nie jest taki fajny jak w snach. A to ze jest 2 lata mlodszy nie ma znaczenia, to nie jest jakas wielka roznica.

Gość rarararararaararaaaaaaaaaa
po prostu kochasz go i juz:) ja tez kogos kocham,ale wiem ze nie mozemy byc razem :/ i on tez mi sie sni :) czasem nie chce sie obudzic :D:D:D

Gość Zakochana?
Z tego co wiem to on jest wolny. Tylko problem tkwi też w tym, że ja nie jestem do końca wolna. Sptotykam sie z kimś jakiś czas. Nie jesto to może jakaś wielka miłość z motylkami itp. ale do tej pory czułam się dobrze w tym związku i dawał mi on satysfakcję. A teraz sama nie wiem. Raz ten chłopak złapał mnie za rękę na jawie i poczułam takie dziwne coś... nie wiem jak to wyjaśnić, czułam się... jak w domu? Tak jakby moja ręka tam powinna być.

Gość wróż_dawid
Czytając to poczułem dziwną moc, być może znacie się od pokoleń i wasze dusze, poszukiwały się od wieków i wreszcie się znalazły. Dlatego on może wkradać się do Twoich snów. Odezwij się na maila krook6@wp.pl jeżeli będziesz chciała zapytam się gwiazd i kart, może coś więcej powiedzą. Pozdrawiam

Gość Zakochana?
Dzisiaj mi się nie śnił... Ale widziałam go na jawie. Wpadłam na niego przypadkiem wychodząc z łazienki w pracy... Faktycznie chyba to nie jest przypadek.

Gość Zakochana?
Facet prześladuje mnie już nawt w dzień. A ja głupia nawet nie potrafiłam się odezwac a normalnie nie należę do nieśmiałych... eh

Odwagi dziewczyno, odwagi. A może nie czujesz się w swoim związku szczęśliwa i podświadomie pragniesz czegoś innego? Dlatego śni Ci się inny facet. Długo już jesteś z tamtym?

Gość Zakochana?
Kolejny bardzo rzeczywisty sen w którym on był głównych bohateram. Śniło mi się, że była jakaś impreza na hali sportowej na której była też moja siostra z mężem. Siedziełam z nimi przy stole - tyłem do parkietu aż nagle on przyszedł od tyłu i się przywitał. Przedstawiałam mu moich bliskich, zamienił parę słów z nimi no i już miał iść dalej ale jednak został. Wstawił sobie krzesło między moją siostrę a mnie, najpierw zaczął się wygłupiać, żartować a ja czułam się zazdrosna. Potem obrócił się w moją stronę, złapał mnie za obie ręce i oglądał moje paznokcie (wczoraj wieczorem malowałam je). Ale nawet we śnie czułam tę elektryczność od patrzenia mu w oczy i tzymania za ręce. Jestem dorosłą kobietą a tu takie coś... Już teraz ciągle o nim myślę, jak na jawie z nim zagadać? Lubię go on mnie też, ale zawsze był dla mnie sympatycznym dzieciakiem...