Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cleanskin

brzydzę się laskami z tatuażami

Polecane posty

Gość cleanskin

kojarzy mi się to z najgorszymi patologiami

Gość szprycelll
a ja sie brzydze zacofanymi ludzmi ktorych coraz wiecej na kafe ...czaisz iluzje autorze ?

Gość cleanskin
nie muszę nawet słowa z nią zamienić, żebym prawie wszystko niej wiedział, wystarczy spojrzeć na dziare i wszystko jasne

Gość bbbbbbbbbnuy
a mnie śmieszy jak dajecie się manipulować,nie ma indywidualistów, musimy być tacy ja Wszyscy?:-)

Gość cleanskin
Tymi bez tatuaży tez sie brzydzę. Ogólnie kobiety sa do bani bo nie maja fiutków

Gość skoro mam tatuaz to
jestem gorsza?

Gość cleanskin
i pewnie wiele z was ma potem wyrzuty sumienia, ze sobie to gowno zrobiła, prawda?

Gość cleanskin
jak sie nie ma argumentu, to zawsze można sie podszyć pod autora:D

Gość bolinozka
mam malutki, czarny na kostce i nie żałuję, a mam go już 4 lata 🖐️. moj facet bardzo go lubi.

Gość cksummer
skorto masz tatuaz to jestes gorsza , ale nic sie nie przejmuj bo na to wychodzi ,ze ja to w ogole jakies dno , bo mam ich 7 , z czego jeden to rekaw :/ autor ma niezle w bani

Gość bolinozka
i proste - nie lubisz tatuazy, nie szukasz wytatuowanych kobiet. ja to rozumiem, choc nie pisze na forum np. ze nie lubie niskich facetow i nie moglabym sie z takim zwiazac.:P

Gość cleanskin
Mój ogier ma całe plecy wydziarane i mnie to jara ale on nie jest wstrętna kobietą tylko moim miśkiem 😍

Gość taki jeden chlopak
uwazam ze tatoo u kobiety jest seksi, ale jeden gdzies w intymnym miejscu, tatuaz u facetów kojarzy mi sie jedynie z kryminałem

Gość bbbbbbbbbnuy
ten akt głupoty zostaje na całe życie,także wiecie o tym? Wolę codziennie zmieniać stroje, zamiast do końca życia chodzić z tym samym tatuażem:D

Gość cleanskin
ludzie z tatuażami psują reputacje społeczeństwa, w większości przypadków to wyrzutki

Gość cksummer
powaznie ??? na cale zycie ??? to co ja teraz biedna zrobie ;(;( bede musiala odciac reke i zdrapac wszystkie pozostale tatuaze bhahah ludzie , wy jak czasem cos palniecie to az sie nogi w kolanach uginaja moje tatuaze sa piekne , kolorowe , napewno sie nie znudza bo nosze je juz kilka lat , a jak sie znudza zawsze moge je przerobic na inny ( jest taka opcja idioci :/ )

ja jak byłem wojsku zrobiłem sobie tatuaż z grupą krwi na nadgarstku, nawet do srania nie był mi ten napis potrzebny, bo pielęgniarka powiedziała, że głupia by była gdy wierzyła w wydiargane głupoty, a jak ktoś lubi przypominać słup ogłoszeniowy z napisami i obrazkami, jego sprawa....

Gość cksummer
lepiej zobaczyc kobiete z tatuazem miec o niej zla opinie i pozniej sie milo zaskoczyc , niz widziec kogos bez tatuazy , super eleganckiego i wycyckanego i sie gorzko rozczarowacd:/

Gość aitakNAJBARDZIEJprzegrany
bez tatuażu to jakby czegoś brakowało

Gość arrrron
kiedyś zrobiłem sobie tatuaż na przedramieniu, byłem młody i głupi, teraz po paru latach myślę o jego usunięciu, po prostu sie wstydzę chodzić z krótkimi rękawami:O

Gość cksummer
sa rozne gusta , ja tatuaze kocham inni nienawidza , ale za uposledzenych umyswo ludzi uwazam kogos , kto ocenia ludzi negatywnie tylko dlatego , ze ktos ma tatuaz badz piercing !!!

Gość cksummer
idz usunac laserowo , po problemie

Gość czaję iluzję
:classic_cool:

Gość cksummer
Ja mam na dupie tatuaż :classic_cool:

Gość cvdfgergrefg
szprycelll a ja sie brzydze zacofanymi ludzmi ktorych coraz wiecej na kafe ...czaisz iluzje autorze ? HAHAHAHAHAHAAHAHAHAH!!! ile masz lat autorko tego tekstu??? no normalnie żenada po całości..... ilozję??? taaa czaję :-P

Gość cleanskin
jak można świadomie zrobić sobie dziare, wiedząc z czym sie to kojarzy, i dziwić sie, ze ludzie oceniają ich po wyglądzie, .....KRYMINAŁ PANOWIE I PANIE:)

Gość szprycelll
aluzje mialo byc wielikie mi co

Gość cksummer
nie mam na dupie i nie podszywac sie podemnie !!!! znajdzcie sobie lepsze zajecie