Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubciachowna

odnośnie odchudzania

Polecane posty

Gość grubciachowna

Chciałabym zacząc coś w deseń diety. Jedzenie 700 kcal w zdrowych produktach, codzienne ćwiczenia godzinne i co drugi dzień godzinka na rowerze. Ile zajmie mi zrzucenie 15 kg taką dietą? Dodam, że mam 169-170 cm wzrostu, ważę 63 kg.

Gość janusz palikot
schudniesz,ale potem szybko nadrobisz,jedz minim 1000Kcal,duzo wody,sport,zalezy jaka masz przemiane materii

Gość grubciachowna
A na 1000 jak długo? Jak myślicie? Przemianę materii mam taką średnią, jestem szybko głodna, nie wiem, czy świadczy to o szybkiej przemianie? Gdzieś tak czytałam.

Gość luska.s
15 kg?? Myślę, że przy twoim wzroście to przesada. 10kg w zupełności wystarczy, wtedy i tak będziesz bardzo szczupla. Co do diety myślę, że 700kcal to mało, także uważam, że ok.1000kcal byłoby dobrze. Ruch ok, a jazda rowerem jest bardzo przyjemna ;)

Gość jajko na miękko
15 kg? zgłupiałaś? 10 to jest max! a nawet za dużo!!

Gość grubciachowna
Chodzi o to, że mam trochę dziwną budowę. Grube nogi (całe - łydki,uda), wielki tyłek, brzuch, brak talii i bardzo mały biust, chude ręce. Chciałam schudnąć aż tyle, bo gdy kiedyś ważyłam koło 50 kg, miałam dalej grube nogi. Wszystko w miarę schudło, a nogi nie. Myślicie, że jazda na rowerze przyczyni się do tego, że schudną mi nogi?

Gość grubciachowna
up up up