Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Towarysz ojciec

Mam malutkie dziecko a małżenstwo sie rozpada!!!

Polecane posty

Gość Towarysz ojciec

Jestesmy mlodym malzestwem, jestesmy tez młodzi po 22 lata mamy małą córeczke (3miesiace) ja duzo pracuje. Mało mam czasu dla nich ale staram sie pobyc z dzieckiem i z zona. Ja jestem otwarty umiem rozmawiac o uczuciach, a ona nie. Czuje sie przez nia manipulowany. Non stop strzela fochy, wogule nieczuje zeby mnie kochała ani jej na mnie zalezalo. NIe rozmawiamy szczerze, ja prubuje, tłumacze jej ale to wszystko na nic. Chce nawet zebym wzioł wolne zeby ona mogla isc z kolezanka na jej wieczór panienski ze striptizem. Teraz wyprowadzila sie do rodziców, po klutni kolmpetnie o nic istotnego, nieodbiera telefonów. a jak pojechalem do dziecka to wogule traktowala mnie jak powietrze bez zadnych uczuc tak jak by mnie niebylo. Teściowie to skur..le buntuja ja przeciwko mnie. Ja mam pieniadze oni nie, wiele razy czułem ze chca mnie wycyckac. Co o tym myslicie, bo ja czuje ze to juz niema sensu ze ona mnie niekocha jest ze ma bo musi. A ja niechce brnac w cos co niema sensu.

Gość tak to jest 2
jak się zachodzi pod 20 i bierze ślub "bo dziecko". Witamy w rzeczywistości

Gość Towarysz ojciec
Ze tak to jest to ja wiem chce zeby ktos spojrzal na to obiektywnie czy to z boku ma wogule jakis sens bo ja tylko przez pryzmat uczuc juz na to patrze a nie stwierdzal fakty, ze takie jest zycie.

Gość jjjjjjjjj
w ogole;) to ma , sens jest zawsze;)

Gość taa masz duzo kasy zwlaszcza
ze pewnie po zawodówce jesteś sądząc po twojej ortografii :o Wstyd! Też nie byłabym z analfabetą :o

Gość Towarysz ojciec
sama jestes po zawodowce, sadzac po twoim sposobie myslenia, czytanie tekstu ze zrozumieniem to tez raczej niejest twoja mocna strona. Pozdrawiam czekam na normalne komentarze

Gość o kurka wodna
chyba nie ma znaczenia czy przed 22 urodzinami pojawilo sie dziecko czy nie jezeli w malzenstwie nie ma uczucia, nie jest okazywana sobie na wzajem milosc to chyba idzie ku koncowi a nie na lepsze ja tez mialam 22 lata jak urodzilam i slub bralam bo musialam ale w moim zwiazku bylo to cos i jest do dnia dzisiejszego to juz trwa ponad 22 lata ale na to co jest pracowalismy obydwoje okazujac sobie uczucie i takie tam,a jesli chodzi o kase to bylismy totalni golasy.... nie pokazuje sie calej reki tesciowej tylko zaczyna od paznokcia bo moze dala ci corke myslac ze zyska i ona cos na tym:)

Wkurzaja mnie komentarze, takie jak powyzej!!! Co z tego, ze facet byc moze nie jest polonista, ale za to ma uczucia, chce dobrze dla swojej rodziny, widac ze mu zalezy! Tez kiedys zwracalam duza uwage na bledy jezykowe, ale nie ocenia sie ludzi po tym jak pisza, tylko jakimi sa ludzmi! I co z tego, ze po zawodowce? W naszym kraju studia g... ci daja. Sama jestem na bezrobociu juz 7 miesiac, a jestem po studiach i mam doswiadczenie... Towarysz ojciec - moze po prostu zapros zone do kawiarni, pubu. Porozmawiajcie na spokojnie. Wyjasnij jej co Ci sie w zwiazku nie podoba, jak ona Cie traktuje, ze to Cie boli, ze ja kochasz i zebyscie RAZEM sie postarali o lepsze jutro. Pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Gość jjjjjjjjj
tu sie za nim wstawie;) moj ojciec po zawodowce zarabia ponad 5 tys, moj brat po liceum, 3500 na reke, wujek - zawodowka kolo 7000 na reke..a ja praca po studiach:D w biurze:D 1360 zl:D

Gość gość
Najpierw proponuje nauczyć się pisać 🖐️

Tak, uczmy sie wszyscy pisac poprawanie, wszyscy najlepiej chodzmy na studia polonistyczne, pozniej jak Silaczka nauczajmy biedne, wiejskie dzieci pokazujac im ile mozna osiagnac majac swiatly umysl... a potem... potem zwyczajnie zdechnijmy z glodu :)

Gość o kurka wodna
moj slubny tez byki robi i tez jest po zawodowce a zarabia pare razy wiecej jak srednia krajowa ja po studiach i na waciki mi ledwie moja pensja wystarcza nie liczya sie bledy w ortografii w milosci, liczy sie czlowiek a widac ze autor topiku cos soba przedstawia a ze byki??? to co

Gość Towarysz ojciec
To wy napisaliscie ze jestem po zawodówce. Zreszta tu nie o wyksztalcenie chodzi, tylko o problem innej natury, a zreszta mam w dupie czy w odpowiednim miejscu postawilem przecinek i czy nie.

Gość lalka barbie 2
odjebcie się od zawodówki. Gdyby nie taki hydraulik to byś srała suko w wychodku. Gdyby nie taki mechanik to byś na złom oddała swoje autko. Gdyby nie piekarz to bys suko kamienie żarła.Moim zdaniem nie powinno się obrażać ludzi którzy są po zawodówce

Gość lalka barbie 2
zawodówka też szkoła. Nie powinno obrażac się ludzi którzy do niej chodzą lub ją skończyli. Teraz po zawodówce można lepiej zarobić jak ma się dobry zawód niz po studiach. U mnie w miescie brakuje hydraulika,kominiarza,dekarza,cieśli. Polikwidowali klasy z tymi zawodami i co? A Panowie którzy ukończyli je wcześniej sa bogaci. Mają domy i auta wakacje zagraniczne. Żaden w bloku nie mieszka.

Gość lalka barbie 2
Nawet zlikwidowali klase z zawodem elektryk. Masakra poprostu

Gość ludzieeeeeeeeee
Autor prosił o opinię dotyczącą jego związku,a nie debaty na temat szkół. Autor nie powiedział,że jest po zawodówce!!!!

Gość Towarysz ojciec
Chlopie jak chcesz bronic zawodówki to DODAJ NOWY TEMAT a nie piszesz od rzeczy, jakies pierdoly nie na temat. Pozdrawiam

Gość Konska morda
z się pisać jełopie. Bo dziecko podrośnie i wstydzić się bedzie. Jak mu napiszesz usprawiedliwienie do szkoły jak takie błedy robisz? Proponuje najpierw słownik kupić

Gość ludzieeeeeeeeee
A tak do tematu,to tak jak ktoś wyżej napisał,porozmawiaj na spokojnie z żoną,jeżeli rozmowa nic nie da,to znaczy,że nie dorosła do roli żony i matki. Nic na siłę.

Gość Konska morda
Naucz sie pisać

Gość ludzieeeeeeeeee
Konska morda- morda w kubeł :-D

Gość blaahahhahaa
było używać gumek nie miałbyś dylematów typu : czy wziąć urlop bo żona musi iść na striptiz :D

Gość bas bassssssssssssssssssssssss
wspolczuje ci, sprobuj walczyc o swoej malzenstwo.Macie male duiecko pamietaj potym , to malenstwo tez poterzebuje rodzicow. czuje ze Twoja zona ucie a przed problemami. Moze terapa malzenska wam pomoze.

Gość Konska morda
Naucz się pisać poprawnie nieuku cholerny. Słownik kup dziadzie

Gość blaahahhahaa
rozwiedz sie

Gość ludzieeeeeeeeee
Konska morda- ty się do mnie produkujesz???? Aha, więc MORDA W KUBEŁ!!! :-D :-D :-D

Gość może problem w czym s
może wykańcza ją twoje palenie papierosów? Pomyślałes o tym? Dlatego jest rozdrażniona. Twój dym ją dobija

Gość może problem w czym s
Bierne palenie jest 100 razy gorsze. poczytaj sobie na ten temat