Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oświadczył mi się!

Oświadczył mi się!

Polecane posty

Gość Oświadczył mi się!

Nie wiem czy przyjąć oświadczyny. Kocham go, jestem tego pewna, ale nie wiem czy to odpowiedni człowiek, z którym można budować wspólną przyszłość i rodzinę. On ma 31 lat, ja 27. Niby facet jest dobrze sytuowany, ma duże mieszkanie, ma bardzo dobrą pracę i zarabia dużo jak na Polskie warunki, jeździ też nie byle czy... niby wszystko idealnie. Nie znaczy to że ja jestem jakaś materialistka i lecę na kasę, bo nie lecę na kasę skoro się waham, ale przecież jakieś podstawy materialne trzeba mieć żeby móc na nich budować przyszłość. No właśnie, ale z drugiej strony on jest taki dziecinny. Bawi się w jakichś głupich ułanów. Ma mundur, konia i jeździ z tymi swoimi kumplami i wymachuje szabelką. Wydaje na to mnóstwo kasy, nie chcę nawet myśleć ile kosztuje utrzymanie tego koniska. No kurde, dorosły facet by się wydawało, ma już swoje lata a zachowuje się jak dziecko. Przyznam się że mnie trochę irytuje jak np moje przyjaciółki opowiadają o imprezach w modnych klubach, na które zabrali je ich faceci, a ja co? A ja mogę się pochwalić ogniskami i szarżami swojego ułana. No żenada po prostu, dziecinada straszna. One nic nie mówią w sumie na ten temat, nawet czasem mówią że to fajne i też by tak chciały, ale pewnie swoje myślą, i nie chcą mi powiedzieć żeby mi nie było przykro, ale pewnie jak mnie nie ma to się podśmiewają ze mnie :(.

Gość frutttka
chwalisz się, czy żalisz?

Gość sdnhfgfef
Przemyśl sobie czy bardziej Ci się opłaca z nim być czy nie.

Gość jdjsllojnbhhh
głupia jestes nie przyjmuj oświadczyn, zostaw go dla kobiety która go doceni

Gość ma przynajmniej świetne
hobby. gdyby siedzial caly czas w domu tez bys marudzila.

Gość vnm
ale konia nie musisz obrażać

Jesteś taka dziecienna że znam gimnazjalistki które są bardziej dojrzałe od ciebie. Mam nadzieję że twój facet kopnie cię w dupę, póki jeszcze nie jest za późno.

Gość Oświadczył mi się!
Żalę się. No ma hobby to fakt, ale ludzie w jego wieku to chyba powinni mieć inne hobby, np clubbing, muzyka techno, telefony komórkowe, tuning... a nie jakieś dziecinne przebieranki.

Gość mangotango
No tak...bo najwazniejsze jest to co sobie kolezanki pomysla...

To super, że ma facet pasję i ją realizuje. Matko, dziewczyno to chyba musi być prowokacja..

Pytanie brzmi czy jakby Wasza rodzina miala problemy finansowe to Twoj partner potrafilby zrezygnowac ze swego hobby. To miara dojrzalosci. A pasje to piekna rzecz i warto je pielegnowac. Moj partner wydaje mnostwo pieniedzy na swoje zainteresowania - zbroja, miecz, etc :) No i dobrze, ze sie czyms interesuje, ze cos robi, a pieniadze naleza do niego. Nie rozumiem, czemu chcesz sie nimi juz teraz rozporzadzac. Jesli zalezy Ci na imprezach w modnych klubach, zasygnalizuj to swemu facetowi, pewnie bedzie chcial zrobic Ci przyjemnosc i zabrac Cie tam. Choc dla mnie wyjazdy pod namiot i wspolne opowiesci przy ognisku o Slowianach i Wikingach sa sposobem na dobre spedzanie czasu, a synonimem nieudanego i nudnego zycia sa klubowe imprezki w modnych klubach :P

dziewczyno- skoro facet ma dobrą prace, kase, mieszkanie i samochód w wieku 31 lat, to na pewno nie jest dziecinny! A to, że ma taką pasję, cóż, każdy ma jakiegoś tam swojego bzika, i nikt nie jest idealny;) Mam wrażenie że tobie za bardzo nie przeszkadza jego hobby, tylko to jak ciebie i jego odbierają inni, wstydzisz się. Wyluzuj, nie musisz z nim jeździć na te dziwne bitwy czy coś ani nikomu tłumczyć sie z tego co kto lubi. Przesadzasz!

Ale Ty pusta jesteś I nie sraj tak po gaciach o jego pieniądze - utrzymanie tego "koniska" w pensjonacie, jeśli nie choruje do koszt 600zł miesięcznie. PS - Gdybym nie miała swojego, mogłabyś mi go oddać, uwielbiam facetów z niebanalnymi pasjami.

facet ma pasje,to zle?przeciez to lepiej niz jakby mial lezec na kanapie gapic sie w tv i pierdziec z nudow :O a tobie dicho w modnym klubie w glowie juz ja to widze:O