Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka polonistka ;

ile wydajecie na rachunki

Polecane posty

Gość czynsz wynosi u mnie
Ja płace w Poznaniu czynszu 486 zł blok 2p Prąd 80 zł gaz 40zł woda 70-100 zł

Gość czynsz wynosi u mnie
i cholera mnie bierze jak wszystko rośnie a wypłata nie

Gość taa niedobra pupa
Ja jestem z Grunwaldu z tych okolic, a energiczna raczej z Nowego Miasta, tylko nie rozumiem, czemu robi z tego taką tajemnicę, może jest jakąś szarą eminencją, czy co, he, he....

Gość delma837633
ja w krakowie mieszkanie 3 pokoje- czynsz 280zł, gaz-90-prad 70 , internet 60. tel - 45.

czynsz 60zł co 60zł światło 80 woda 100 do tego internet 30 i telefon 30 dochodu 1350 2 osoby

O widze,że troche ludzi z forum jest z moich byłych rejonów.:) Ja niestety wyprowadziłam się z Poznania. Ale też poczodze z tych rejonów

Gość rocki balboa
mieszkanie 470 woda 30-50zł gaz 40zł prąd 70 zł

Gość mieszkam z rodzicami
dorzucam się ok 100 - 200 zł zależy co w danym msc trzeba zapłacić telefon ok 50 zł kredyt 120 zł zarabiam ok 1800 - 1900 zł przy czym dojazd do pracy na same bilety wynosi mnie ok 400 - 420 zł

Gość pot
do mieszkam z rodzicami to mało się dokładasz bardzo mało. Jak taki pasożyt siedzisz u starych na karku. Daj im więcej

Gość wynajmuje mieszkanie
po znajomosci, wiec za samo mieszkaniem place 800zł., w tym mam pokryty praqd,gaz i wode do 50zł. chyba. Zatem wychodzi mi w sumie ze place za wszystko 800zł. bo nigdy nie przekroczylam tych 5 dych (duzo czasu spedzam poza domem). A i internet - ok. 40 zł. miesiecznie.

Gość miasteczko powiatowe
mieszkanie (38 m) 600-700 zł, zależnie czy sezon grzewczy czy nie ;-) internet + kablówka 75 zł prąd 100 zł woda rozliczana okresowo, to nie wiem dokładnie ile mam na miesiąc, myślę że nie więcej jak 30 zł bo sama zimna

no i oczywiście telefony, raz na 3 miesiące 100 zł

zapomniałabym o gazie - raz na miesiąc 45 zł

Gość fghaka
czynsz - 230 woda - 100 gaz - 60/ na 2 miesiące prąd - 100 / na 2 miesiące internet - 45 telefon - 50

Gość swoja_baba
G. Śląsk-czynsz ponad 500 za dwa pokoje do tego media,generalnie jesli mam całość policzyc to nasz rachunki ok. 1800 przy dochodach 3500-3700

Gość zagoń żone do roboty
jaki masz metraż jak płacisz 230zł ?

Gość pan i władca żony
komorne 600 zł za 3 pokoje woda 40 prąd 70 gaz 200 internet 80 zł papierosy miesięcznie 400 zł żarcie 1000 zł mc 3 osoby

dzielicie z partnerem te opłaty na pół, czy raczej facet wszystko płaci? pytam bo ostatnio poznaję wiele kobiet, które chciałyby się do mnie wprowadzić i "za ładne oczy" nie płacić za to ani grosza, a mnie po prostu nie stać na taki układ...

Gość QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
męzczyzna powinien zarabiać na dom i na jedzenie. Kobieta powinna leżec i pachnieć a dziad niech zapierdala do roboty

Gość QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ
jeśli męzczyzna oczekuje,że kobieta ma dokładać się do rachunków i ma pracowac to znaczy,że jest coś z nim nie tak. Nauczyłyscie chłopów lenistwa,za dużo ich wyreczacie. Apeluje ma dziad łeb to niech mysli z kad siano skołowac

Gość wiesz pracodawcy przewaznie ta
tylko jedna osoba napisala ze placi za prad 300zl, ja place 350 na dwa miesiace i zastanawiam sie co wy siedzicie przy swieczce ze placicie 70zl za prad?? mam energooszczedne swietlowki w domu nowe sprzety itd, wiec jak idzie placic za prad 70zl na miesiac?

Gość ruanda
Ależ tanio wam się żyje:) Czynsz za 60m mieszkanie - 615 zł, w tym woda, CO, gaz Prąd - 240 za 2 miesiące

tajemnica_on - ja mam wlasne mieszkanie i moj ex kiedy nie pracowal, nie dokladal sie, a tak to na pol. Moj aktualny proponuje zebym sie do niego wprowadzila (chce za wszystko placic) albo on do mnie, ale ja nie bardzo mam ochote. Tym niemniej jednak jesli sie zdecyduje, bede mu sie dokladac. Nie zamierzam byc niczyja utrzymanka

Gość dorotaaaaa
jak to robicie, że tak mało płacicie za prąd? 50 czy 70 zł to dla mnie wciąż nieosiągalne.... płace 130zł miesięcznie, ale gotuje na gazie, bojler przy piecu też nie na prąd, czajnika elektrycznego nie używam, mało piekę w piekarniku elektrycznym, żarówki energooszczędne. O co chodzi?

Gość mieszkanie 51 m wawa
2 osoby: czynsz - 510 zł/mc gaz - 40 zł/2 mce prąd - 200 zł/2 mce internet+kabel - 130 zł/mc telefony kom - 330 zł/mc kredyt - ok. 1600 zł/mc

Gość namiętny palacz
się dziwicie ja nie ma sie w domu gazu to płaci sie wyższe rachunki za prąd. Gotowanie i ogrzanie wody

Czynsz-270 zł (nowy blok, mieszkanie 60 m2), Woda w czynszu-ale średnio co 3 m-ce przychodzi niedopłata ok. 200 zł, Prąd - 140 zł (co 2 m-ce) Internet + tv - 90 zł 2 komórki - 75 zł, ogólnie nie jest źle,ale jesli doliczyć do tego bilety miesięczne i kredyt hipoteczny, to jak nic wydajemy na dwie osoby miesięcznie 2000 zł.

Gość uhzder
Za 2 osoby: prąd - 80 zł/m-ąc gaz - 15 zł/m-ąc tv - 48 zł /m-ąc net - 50 zł/m-ąc tel - 40 zł/m-ąc paliwo - 200zł/m-ąc dojazdy do pracy 340z/m-ąc mieszkanie - 0 zł bo to dom woda - ze studni, ogrzewana w c-o w lecie za free opałna zimę ok 1000 zł/rok