Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakamałajednaAn

Muszę się wygadać

Polecane posty

Gość TakamałajednaAn

Wkurza mnie, jak na mnie wrzeszczy bez powodu. Stwierdził, że nie będzie wynajmować mieszkania razem ze mną...

Gość znam energiczną
olej dziada

Gość mokradło
a czemu nie bedzie wynajmowała mieszkania z Tobą

Gość TakamałajednaAn
nie wiem, po co mu jestem potrzebna (?) zaczynam czuć się coraz gorzej w tym związku- On zaczyna gasić we mnie radość życia- bez przerwy wszystko neguje, każdego krytykuje...z drobnymi wyjątkami...jak ja mam żyć z takim człowiekiem- mam ochotę mu to wykrzyczeć, że nie jest najmądrzejszy , najprzystojniejszy i nie jest jedyny na tym świecie...o jak bardzo zalazł mi za skórę!!!

w okolicach 30 urodzin obiecałam sobie, że mówię to co myślę i nikt na mnie nie będzie krzyczał... nie przysparza mi to specjalnie przyjaciół, ale lepiej mi się śpi :D zapewniam, że mój mąż się też już o tym przekonał :P nie pozwól sobą pomiatać 🖐️

Gość TakamałajednaAn
nie będzie wynajmował tak dla zasady...jak ja mam się czuć po takich słowach? boi sie powiedzieć swojej rodzinie o uczuciach do mnie, czasem zastanawiam się po co ze mną jest...bo mu tak wygodnie? bo ktoś na niego czeka?

Gość TakamałajednaAn
patty diphusa, jak mam mu dać do zrozumienia, że nie życzę sobie takich sytuacji... boje się, jak to będzie dalej z naszym związkiem...skoro on pozwala sobie na takie rzeczy

Gość mokradło
nie dawaj się , on myśli , że jest pępkiem świata i pozjadał wszystkie rozumy ,

Gość TakamałajednaAn
no tak mamusia ciągle mu powtarza, że jest najmądrzejszy i naj...a facet ma 28 lat, jak to rozegrać?

nie chce, to niech spierdziela i krzyż mu na drogę- nie daj sobą pomiatać, bo to się dobrze nie skończy- będzie się mu wydawało, że tylko on ma prawo decydować w Waszym związku :o

Gość TakamałajednaAn
jesteśmy ze sobą prawie 4 lata...i coraz więcej widzę wad...

facet ma 28 lat i jest przekonany o tym, że jest pępkiem świata- zachowuje się po prostu jak rozkapryszony gówniarz- naprawdę wiem co mówię- każ mu spadać. ja się rozstałam z narzeczonym po iluś latach związku, poznałam mojego obecnego męża i naprawdę wreszcie wiem co to jest szczęście, a tamten cycek po 6 latach nadal jest sam :D a też cały czas miał jakieś anse do mnie jak byliśmy parą :o

Gość TakamałajednaAn
w ogóle to prawie 4 lata a pn nic o zaręczynach nawet nie wspomina...

Gość TakamałajednaAn
właśnie cycek! Dobrze to ujęłaś, mi też niczego nie brakuje- jestem dość atrakcyjna , mam swoje pasje, znajomych (oczywiście jemu się oni nie podobają, bo: np jeden jeździ na rowerze) Potrzebuję faceta, a nie męskiej baby...wkurza mnie to, jak mnie czasem traktuje, włazi przede mną do sklepu przez drzwi, jak byłam chora chciał abym gotowała