Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej! Moja Asia bierze udział w plebiscycie „Głosu Koszalińskiego Mała Miss. Potrzebuje głosów. Jeżeli uważasz, że zasługuje na ten tytuł, to wysyłaj smsy o treści gk.miss.55 na nr 71051. Koszt sms to 1,22 zł. Głosować można do 29 sierpnia. Poniżej link do zdjęcia Asi http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/99999999/MALAMISSMALYMISTER05/75625576 Dziękujemy i pozdrawiamy

Gość ja jebieeee
no pojebało babe!:D

Gość swoja_baba
... jestem tego samego zdanie. Niespełnione ambicje matka przelewa na dziecko.Dziewczyna bardzo ladna i z pewnoąścią mądra.Niestety mamunia to zniszczy

Nie jestem niedowartościowana, ani mnie nie poj*ało. W tym plebiscycie są fajne nagrody. Najbardziej zależy nam na sesji zdjęciowej, bo super jest mieć zdjęcie córeczki wykonane przez fachowca i w dodatku w formaci A1. Do tego dzieci wezmą udział w zabawie. To będzie czas tylko dla nich. W takich plebiscytach nie chodzi przecież, które dziecko jest najpiękniejsze, bo dla rodzica ich własne oczywiście, ale o to kto jest bardziej pomysłowy i ściągnie więcej głosów. Dlatego, kto chce niech głosuje, kto nie chce może wyżywać się na mnie na forum. Do wisna: Dziękuję Ci bardzo i mam nadzieję, że za słowami uznania dla córeczki pójdzie też sms. Dzięki.

Gość dama seksi
i potem sie dziwic ze tylu pedofilow wokoł :O

Mamusia nie zniszczy dziecka, nie martwcie się. Mamusia stawia głównie na wychowanie i wykształcenie, nie zapominając, że dziecko musi mieć dzieciństwo i bierze pod uwagę potrzeby dziecka, ich zainteresowania. Syn chodzi na zajęcia, które sam wybiera, uczy się bardzo dobrze, bo jest wspierany w tym, co robi przez rodziców. To jest zabawa. Nie chodzi mi o pierwsze miejsce, ale miejsce w pierwszej dziesiątce, bo za to jest sesja zdjęciowa. <stopka></stopka>

Nie będziemy rodzić dzieci, bo pedofilia to wina matek. Nie bądź śmieszna. <stopka></stopka>

szczerze? moja mala bratanica jest o niebo ladniejsza a ani ja ani brat czy bratowa takich glupot nie wymyslamy jak konkurs pieknosci dla dzieciaka:D to jest juz naprawde POPIERDOLONE POSUNIECIE:D i jeszcze smsy wysylac...za 1.22:D za tyle to ja mam 4 smsy do znajomych:D ten swiat naprawde stal sie popierdolonym... dzieciakom zabieraja dziecinstwo bo juz od malego wpierdalaja im ze maja byc idealem i pieknem juz od maluczkiego!:D i takie dzieciaki zamiast interesowac sie laleczkami i zabaweczkami, wyszukuja kompleksow, defektow u siebie, szukaja potwierdzenia swojej atrakcyjnosci u innych i wyrastaja na chorych ludzi! kto nakreca ta spirale chorego dazenia do idealow?! media wspoldzialajace potajemnie z chirurgami plastycznymi i psychiatrami, psychologami:D bo to co media wklepia glupim ludziom do lbow, oni potem patrza ze nie maja noska/ustka/chuja etc takiego jak "ideal" i albo wedruja do psychiatry albo do chirurga i ci drudzy trzepia kase:D i dzieki twoim glupotom stara locho twoj dzieciak bedzie baardzo nieszczesliwy bo zamiast sie bawic itp bedzie musial aby zadowolic mamusie konkurowac z innymi dzieciakami o tytul miss:D a potem wyrosnie na chorego dysmorfofoba i bedzie ciac se lapska w melinie <stopka>"wszyscy ludzie tacy sami wszyscy ludzie są chujami" :P mój ryj po ćwiartce :D : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/53496ada84a630ba.html chuj mnie obchodzi opinia jebanych zidealizowanych ścierw i ich poplecznikow, dla mnie jestescie gownem i nie zamierzam sie do was upodabniać..żyjcie sobie w tym swiecie idealow i uludy, pierdolonej utopii i stereotypow, gdzie wszystko jest takie dopracowane i idealne, piekne hehe:D i tak jak bedziecie zdychac robale wyzra i te wasze sylikony... a po waszych pieknych ryjach pozostanie robacze gowno :D nienawidze hipokrytow, kreatorow idealow, rozu, falszywych scierw i psiej, meskiej rasy :P http://arvex007.wrzuta.pl/audio/5YLwg8IyVai/pezet_-_noc_i_dzien_remix 🌼</stopka>

Już pierwsze zdanie: Moja bratanica jest o niebo ładniejsza, mówi samo za siebie. To dobrze, że jest. Ja przynajmniej nie porównuję mojego dziecka z innymi. A Ty wypaliłeś to na pierwszym miejscu. Ty, który nie godzisz się z realiami ówczesnego świata, dążeniem do ideału, itd. itp. Tylko jest jeden malutki szczególik, nie wspominałam tutaj, że to walka o pierwsze miejsce pod względem piękności, tylko walka o głosy różnymi sposobami. Gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem to znalazłbyś ten fragment. Poza tym, stek przekleństw i Twój sposób wypowiedzi świadczy tylko o Tobie i... niestety nie jest to pochlebna opinia.

Gość dama seksi
nie chodzi głupia babo o to ze ja urodziłas, ale o to ze wklejasz jej zdjecie na necie, rozklejasz po forach, z imieniem i nazwiskiem :o

Gość dama seksi
a ty srtatatatata masz duzo racji, ale zaprezentowałas tez nieuctwo, bo dysmorfobia (nie: dysmorfofobia) to termin medyczny, psychiatryczny i psychologiczny, a wspomniane przez ciebie zawody LECZA z dysmorfobii i innych przypadłosci, a nie w nie wpedzaja. na miłość boska, co za bzdury :o

Na ulicy też nie będę się z nią pokazywać, będę ją chronić przed światem, bo są choroby, źli ludzie, pedofile, mordecy, złodzieje, zwykłe gbury i chamy. Zamknę w piwnicy (o kurcze, nie mam piwnicy, ale wybuduję). Nie podam nazwiska w szkole i nie dam zdjęcia do legitymacji, bo może któryś z nauczycieli będzie miał na nią chęć. Najlepiej będę jej zasłaniała twarz, bo może komuś się spodoba. O studiach nie ma mowy, bo tam indeks ze zdjęciem i danymi personalnymi przewija się przez multum rąd różnych ludzi. Nie pójdzie do marketu i nie będzie płąciła kartą, na której jest imię i nazwisko. Nie przesadzaj. Oddajesz czasami zdjęcia do wywołania? Uważaj, bo tam też może ktoś Cię lub kogoś z Twoich bliskich skrzywdzić. Zazwyczaj podaje się imię, nazwisko i adres, czasami nr tel. Nie podpisałaś nigdy umowy, w której była zgoda na przetwarzanie danych osobowych, a później np. tel. z różnymi ofertami (ciekawe skąd ci ludize znają nr tel. imię, nazwisko, adres). Nigdy pewnie nawet o tym nie pomyślałaś.

Gość dama seksi
ło boshhh, ale wywód. internet to nie legitymacja szkolna. ale jak uważasz.

a i dama seksi. Inwektywy odłuż na bok, bo damom nie przystoją. Poza tym, Twój nick jakoś tak jednoznacznie kojarzy się z seksem. Może Ty dlatego tak o tej pedofilii?

Gość dama seksi
widocznie trafiłam jednak w jakis czuły punkt skoro już teraz rugasz mnie nawet za nik. no cóż to, nie potrafie z tym polemizować. poprostu nigdy bym nie umiesciła zdjecia swojego dziecka z imieniem i nazwiskiem w necie. no ale twoja decyzja.

hmm dziecko ladne, moze startowac. ale kochana pani saq zasady fair play a nie takie cos aby prosic o glosy na forum... przykro mi ale moim zdaniem to glupota.

Poza tym, tak teraz się zastanawiam. Mój syn wygrywa różne konkursy (najczęściej plastyczne, ale nie tylko). Jego imię i nazwisko, miejscowość zamieszkania, szkoła, do której chodzi oraz zdjęcie często są w internecie i gazetach lokalnych. Idąc Twoim tokiem myślenia powinnam tego zabronić? Też jest śliczny (oczywiście, jak każde dziecko dla każdej matki).

Gość dama seksi
zrozumiałam moja droga. poprostu uwazam twoje porównania za nietrafione. watpie zeby jakis pedofil przyczaił sie w markecie, kiedy bede płacic karta, watpie tez zeby siedział w szafie w sekretariacie szkoły, albo żeby okazał sie nim przedstawiciel firmy z która podpisałam umowa, a który zadzwoni do mnie z oferta kupna miksera. za to elegancko pedofile działaja sobie w internecie, co jest faktem ogólnie wiadomym. a taki konkurs, gdzie jest 100 slicznych dziewczynek zdjecie za zdjeciem to jest poprostu jak wabik.

Dla mnie czym innym jest podanie zdjęcia do legitymacji szkolnej (dokumentu) a czym innym publikowanie w internecie zdjęcia dziecka razem z danymi. Takim działaniem robisz z niej osobę publiczną. Można znaleźć fotografa czy studio które małej zrobią sesję tak czy inaczej. Większość ludzi nawet w rodzinie czy wśród znajomych ma fajnego fotografa- amatora. Też uważam że to fajna pamiątka, ale wykonanie sesji nie powinno być uzależnione od tego że Twoje dziecko zostanie uznane za najpiękniejsze! Konkursy piękności są moim zdaniem nieodpowiednie dla dzieci, uczą je zwracać uwagę na wygląd, prędzej wpędzą w próżność niż pozwolą zrozumieć że chodzi o cieszenie się sesją. Dla tak małego dziecka to zupełnie niepotrzebna rywalizacja. Córeczka jest śliczna, ale nie powinnaś jej pokazywać że to jest tak ważne w życiu i że za to będzie nagradzana- taka mała nauczy się najwyżej w ten sam sposób oceniać innych. Akurat proszenie na forum o głosy uważam za normalne, ale chyba niewiele osób wyda 1,22 zł, za obce dziecko. <stopka></stopka>

Gość dama seksi
tak tak, mozesz juz skonczyc z kolejnymi przykładami. uwazasz ze robisz dobrze - ok, twoja sprawa. nie musisz sie bronic, ja tylko wypowiedziałam swoje zdanie. myślę że wpis w internecie: "jan kowalski, 3 miejsce w konkursie plastycznym, lat 13" nikogo zbytnio nie zainteresuje. ale zbior fotek slicznych dziewczynek juz tak. tyle w temacie.

Gość głupie kurwiszczeeeeeeeeee
Głupia, tępa krowa szykuje już córeczkę na kurwę, żeby zarabiała twarzą albo dupą na rodzinę :O Jesteś naprawdę tak ślepa, pizdo, żeby nie wiedzieć, na co narażasz dziecko? Kuratora takiej!

A podpis pod zdjęciem Jan Kowalski, Poznań, Szkoła Podstawowa Nr 3, kl. 3c (też w internecie, czy w gazecie). Takie podpisy pojawiają się pod zdjęciami o ogłoszeniu konkursu. I to nie konkursu piękności. Niestety, nie mam amatora ani profesjonalisty w rodzinie, który ma dobry sprzęt i robi dobre zdjęcia. A sesja u fotografa, taka zamawiana to bajońskie sumy, dowiadywałam się. Z jednej strony Was nie rozumiem (mimo szacunku do Waszego odmiennego zdania). Pod zdjęciem jest tylko imię i nazwisko, nic poza tym. Nawet nie wiecie z jakiego miasta jest moje dziecko. Więc jaka to wskazówka dla pedofila. Dane teleadresowe znają tylko organizatorzy plebiscytu i na listość nie traktujcie tego jako konkursu piękności. Dziewczynki nie będą chodziły w bikini, strojach wieczorowych, nie będą miały fryzur od fryzjera i makijażu. Na zakończenie zabawy będzie impreza dla dzieci, z konkursami, ciekawymi zajęciami i zabawkami. One będą tam najważniejsze, będą tam nie tylko dziewczynki. Dorośli będą starali się, aby dobrze się bawili (wszyscy, którzy brali udział w zabawie). Przecież te dzieciaczki wszystkie są śliczne. Gdybym miała wybierać biorąc pod uwagę urodę to nigdy bym nie zdecydowała, które ma wygrać. One są przecież piękne tak po dziecięcemu.

Gość no fakt jak cię nie rusza to
że pedofile teraz ściągają zdjęcie twojej córki na kompy i walą sobie obleśne, śmierdzące fiuty patrząc na jej buzię, to luzik, super z ciebie mamusia :O

Jeszcze nie... ale jak bedzie w tym wzrastac to moze zaczac chciec teraz dziewczynkom niewiele trzeba a potem media mowia o dziewczynkach po 8 lat ktore cierpia na anoreksje.

Gość dama seksi
skoro to nie jest konkurs piękności, to jaki to konkurs? jakie sa kryteria? takie, ktora mamuska wyda wiecej pieniedzy na smsy za 1,22? a kiedy nas prosisz o zagłosowanie, to po czym my ja oceniamy? wg intelektu? to jest konkurs na urocza buzie. a jezeli nie, to jeszcze gorzej, bo brak jakichkolwiek kryteriów, i dzieci nie beda nawet wiedziały dlaczego przegrały. jak masz dzieci powinnas wiedziec ze one bywaja okrutne, i to co tobie wydaje sie niewinna zabawa (a w rzeczywistosci jest mało zabawne dla dzieci, bo głównie matki odnajduja w tym przyjemnosc) moze stac sie karta przetargowa. po co to robic? dziecko ma sie bawic, uczyc, whatever, a nie brac udział w konkursach. potem bedzie ze zosia to ma stary piornik i spodnie po starszej siostrze a malwinka została mała miss wiec bedzie miala wiecej kolezanek i pewnie byle jakich do swojego poczetu i zaprosi. pracuje w przedszkolu i widze jaka krzywde mozna nieswiadomi wyrzadzic dziecku.

Do pedofila Marka. Takie zachowanie może wykazać sprzątacz, którego codziennie mijam idąc do pracy, a po drodze odprowadzając córeczkę do przedszkola. Może to zrobić nauczyciel w szkole, kolega z pracy, sąsiad, pan na placu zabaw, wujek, który odwiedza nas, bo lubi nasze dzieci, dziadek, a wreszcie ojciec. Może macie rację, że w ten sposób bardziej narażam córkę, ale nie macie racji, że uchronię ją przed tym. Czy chcę, czy nie chcę i tak muszę wypuścić ją z domu do jakiegokolwiek środowiska. Nie można trzymać dzieci pod kloszem do końca życia. Tak naprawdę to najwięcej przypadków pedofilii jest wśród osób nam najbliższych. Jeżeli komuś spodoba się moje dziecko, to czy będzie jego zdjęcie, czy nie to i tak znajdzie sposób by je znaleźć, tak jak to sprytnie i szybko wykombinował pedofil Marek.

do dama seksi. Z takim nickiem i takim słownictwem, którego używasz bałabym się przyznać, że pracuję w przedszkolu. To dopiero tym dzieciom, którymi się opiekujesz powinno się współczuć. I taka osoba mówi mi, że krzywdzę dziecko?!!!!!!! To się nazywa moralność pani Dulskiej.