Wafle ryżowe z pestką dyni 0 Napisano Sierpień 7, 2010 Chodzi mi o topik o zaginionej dziewczynie. Od kilku dni dochodzi do kłótni. ''Usuńcie topik!'', ''nie usuwajcie!'' analogia oczywista nie bardzo rozumiem o co chodzi? Jak mnie jakiś temat nie interesuje to na niego nie wchodzę. I po problemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wafle ryżowe z pestką dyni 0 Napisano Sierpień 7, 2010 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
staszek spod monopolowego 0 Napisano Sierpień 7, 2010 to jest kafe, tu sie pierdoli, śmieci, a niektórzy wszystko łykają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też z ubrań Napisano Sierpień 7, 2010 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też z ubrań Napisano Sierpień 7, 2010 :-D To oczywiście nie do tego tematu! Chciałam napisać, że masz 100% racji! - sorki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oj bez przesady... 0 Napisano Sierpień 7, 2010 i co w związku z tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach