Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajansiarz

Gdzie są wszyscy?!

Polecane posty

Ach, źle zadałem pytanie. Chodzi mi tak na żywo, nie na focie czy w odbiciu czy czym tam jeszcze :P No co, pytanie osobiste i intymne :classic_cool:

Gość wszyscy jesteśmy tutaj
:)

Przemiły Panie Typu Bears-śliczne brwi i pępek 🌻

jedyne, co o sobie powiem to to, że mnie boli jelitko :(

No to zdrówko! Ja niestety nie mam nic mocniejszego ani nawet nic do picia, mogę co najwyżej stuknąć się długopisem :-o Brałem jeszcze pod uwagę, że może burza Cię od nas odsunęła :classic_cool:

A co do Misia, no cóż, każdy się zadowala, tak jak lubi :classic_cool: Chodzi w końcu o to, żeby być zadowolonym :P Dzień dobry bążur Jesteś może jakimś dinozaurem kafe?

No tak, desperados jest za drogi, żeby kupować cztery :P A z komputerem Cię zaskoczę pśp - mam laptopa! Tak, tak, bez pudła, tylko normalny, składany monitor :classic_cool: Tyle że duży i się grzeje, więc w szpitalu byłby nieporęczny :-o Panie Bears, już rozumiem :classic_cool: Bążur, piękny wiek :classic_cool:

Gość na poprzednim topie byly
lepsze historie z zycia peeśpe :classic_cool:

Dobra, mam resztkie wina :classic_cool: Wasze zdrowie! Pśp, prawdę mówiąc jestem taki przeciętnie pojętny. Ale jak mi to napiszesz, to sobie poczytam i prędzej czy później do mnie dotrze :classic_cool: A na jakim topełe były historie pśp? :P

No to jeszcze muszę poczekać z takim topełe :D Od tygodnia nie jestem, to fakt, ale nie przypominam sobie, żebym natrafił na Twoje historie z życia wzięte. Chociaż jedną z wibratorem od wczoraj znam :P