Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 7, 2010 Jakis czas temu wydaly mi sie dosc kiczowe, ale ostatnio moja kolezanka z pracy miala taka i doszlam do wniosku, ze ten kiczyk ma swoj urok :) czy podobaja sie Wam? Jakie ? A moze same macie lub robicie. Pokazecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myśleliście o tym Napisano Sierpień 7, 2010 trzydziestolatka a ta twoja mistrzowska 44 sprawdza się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ciekawa Karolcia Napisano Sierpień 7, 2010 Czesc Energiczna Trzydziestolatka ! Mam do ciebie pytanie z innej beczki. Czy Ty czasem w rzeczywistosci nie jestes Donną jasnowidz . Prosze odpowiedz : Tak lub NIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 7, 2010 no :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 7, 2010 Nie jestem. Co to za wysyp kwestii ezoterycznych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luiqendi 0 Napisano Sierpień 7, 2010 a jakie to są?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ciekawa Karolcia Napisano Sierpień 7, 2010 Kkiedys widzialam Cie na temacie o Donnie . Nie podalas emaila wiec spytam Ci sie na forum: czy uwazasz ze Donna ma naprawde dar i jest prawdziwym jasnowidzem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .korniszonka. Napisano Sierpień 7, 2010 a masz moze fotki tych bransoletek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 7, 2010 wpiszcie w Google, tam jest pelno fotek wydaje mi sie ma... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajnie 0 Napisano Sierpień 7, 2010 Mnie się bardzo podobają i uważam, że wcale nie są kiczowate. Tylko wszystko zależy od reszty ubioru i tego jak te same koraliki wyglądają. Bo rzeczywiście np. te błękitne czy różowe dla mnie zalatują kiczem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .korniszonka. Napisano Sierpień 7, 2010 jak nie bedzie to cie udusze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 7, 2010 Jak dla mnie wiekszosc jest za kolorowa albo ma za duzo roznych...hm, pierdol :) np. przywieszki + koraliki o roznej fakturze Ale nawet zaczely mi sie niektore podobac (nie wiem tylko czy nie sa za ciezkie) i chce sobie zrobic. A Ty masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .korniszonka. Napisano Sierpień 7, 2010 http://www.zeberka.pl/art.php?id=4868 no i znalazłam i jest tego tego pełno i powiem Ci ze mi sie podobają :D widziałam je u dziewczyny tylko ze nie wiedziałam ze tak sie nazywają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupetka 0 Napisano Sierpień 7, 2010 widziałam na google ale nie wiem co mają w sobie takiego szczególnego , bransoletki jak wszystkie inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 7, 2010 ma ktoras wlasna pokazac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Sierpień 7, 2010 mi sie nie podobaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pani Bovary Napisano Sierpień 7, 2010 Jak otworzyli u mnie w miescie sklep PANDORY to poszłam z ciekawości oglądnąć i wyszło mi za bransoletkę 10 tys :) mozna taniej oczywiscie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Historynka 0 Napisano Sierpień 7, 2010 Mi się nie podobają, niczego specjalnego w nich nie widzę ale ja raczej inną biżuterię lubię ;) Sama sobie coś kombinuję. Za to czytałam kiedyś w książce o małżeństwie w którym mąż za każdy szczęśliwy rok małżeństwa kupował żonie jeden breloczek do bransoletki, trzeba przyznać że urocze :) Jak się ma chęci i okazję, to dlaczego nie, ale nie wiem czy tak każdy się trzyma samej idei czy bransoletki jako takie się podobają. Yes ma takie kolekcje, dobiera się breloczki, ale jak dla mnie tylko dwa-trzy są ładne a całość za droga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość perfektor dinner Napisano Sierpień 7, 2010 kupetka jak twoje jaszczurki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 7, 2010 Historynko bransolete taka tez mozna samemu wykombinowac i sa tansze odpowiedniki koralikow, tez ladne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ciekawska Karolcia Napisano Sierpień 7, 2010 Do Energicza trzydziestolatka : Jeszcze ostatnie zdania wtrace o Donnie Skorzystalam i srednio jestem zadowolona nie wiem nie chce w necie za duzo pisac ale czy przypadkiem ta Pani nie udaje tylko jasnowidza a poprostu jest swietnym psychologiem .Pisala mi ze w wizji widzi mojego przyszlego meza i ze on bedzie mial wlasna firme ale jak dopytalam sie jej po czym go poznam niech mi powie chociaz jego kolor wlosow to odpisala ze nie widzi tego dokladnie jak on bedzie wygladal. No tak, ale niby ze firme bedzie mial to widziala dokladnie ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 7, 2010 Ja Ci na ten temat nie odpowiem, bo ani nie znam Donny, ani nie korzystalam z jej porad. Wiem, ze istnieje, jest zarejestrowana na forum ezoterycznym i ma dobre opinie. Jest realna i do sprawdzenia, wydaje sie sensowna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kupetka 0 Napisano Sierpień 7, 2010 o perfect dinner skąd mmnie kojarzysz? ;) moje jaszczurki cóż...samce zostały rozdzielone bo się gryzły :( a samica złożyła 2 razy jajka i teraz jest biedna wycieńczona, nie chce jesc ani pić, chyba umrze :( :( w dodatku zabrano mi ją i wsadzono do napastliwego samca który ją 2 razy zapłodnił :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 8, 2010 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Sierpień 8, 2010 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kokorama Napisano Styczeń 2, 2011 Polecam bransoletki KOKORAMY: http://www.kokorama.pl/395,zlocona-roza-ala-pandora.html http://www.kokorama.pl/361,sloneczko-ala-pandora.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach