Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Charlie_Friend

Dlaczego dziewczyny lecą na buraków ?

Polecane posty

Gość Charlie_Friend

Tracę panowanie nad sobą kiedy widzę, słyszę, czytam, że piękna dziewczyna jest z takim obleśnym, łysym kibicem z pittbullem przy nodze. Zaraz mnie coś strzela !! Mam 2 prace, w których cały czas mam kontakt z ludźmi i nabieram przekonania, że ten świat schodzi na psy. Cały czas kobiety tylko psioczą, że nie ma już dzentelmenow itp itd...ale jak ja widzę, jak jedna z drugą idą po chodniku trzymając się za ręcę z takimi zasranymi alkoholikami, jaraczami zioła trzymającymi pittbulla na smyczy to aż rzygać się chce !!!! Dziewczyny powiedzcie mi co jest z Wami ? Jestem dość przystojnym facetem potrafiącym się dobrze ubrać, wylać na siebie dobry perfum i co najważniejsze- jestem w miarę ogarnięty i myślę że potrafię się dobrze wysławiać. I co ? i g....o !! Jakieś tam powodzenie u kobiet mam, ale zawsze u tych brzydkich, śmierdzących, mających włosy na nogach i pod pachami. A jak próbuję poderwać jakąś śliczną to ni ch....Każda sobie myśli, że jestem jakimś metroseksualistą itp itd...że jak mężczyzna potrafi gotować, prać, prasować to już jest gejem. Tymbardziej jak już czuć od niego zapach perfum i ma białe zęby to juz przesada. O tak moje drogie panie...Wy lubicie tych łysych w koszulce bez rękawów ze smokiem na piersi. Lubicie takich, którzy nie potrafią posprzątać po sobie kubka herbaty i są zieloni jeśli chodzi o gramatykę. Wolicie takich bezmózgich kiboli, którzy jarają zioło i spidują na imprezach w białej czapeczce i koniecznie halóweczkach reeboka. Przecież oni są tacy męscy, troskliwi i opiekuńczy. Nieraz spotkałem na ulicy bądź w sklepie mądrą, śliczną dziewczynę a nagle za nią lazł taki burak przeokropny, że miałem chęć zwymiotować mu na pysk. A do tego jak coś powiedział to klękajcie narody...Dlaczego tak jest ? Dlaczego fryzura na jeża jest najmodniejszą fryzurą w tym kraju ? Bo co ? Bo się nie chce dbać o wygląd i lepiej jest zgolić pałe i mieć spokój...a najlepsze jest to, że wszystkie laski na to lecą...masakra...Nie jestem jakimś lalusiem w dzwonach i czerwonym sweterku tylko normalnym gościem, który dba o higiene, o rozwój umysłowy i co najważniejsze- o kobiety...ale niestety świat jest tak poukładany, że im bardziej śmierdzący gość tym lepiej...im ma większego pittbulla i bardziej przeklina tym jest bardziej męski...Wielki basior, obwisłe cyce, busz pod pachami, sandały na skarpety i śmiga podrywać piękne kobiety....Ja Wam wszystkim mówię zdecydowane nie i w takiej sytuacji wolę być sam...Kobietki, zawiodłem się na Was. Buźka

Gość Freedie Chopin
Wybacz, ale skoro obracasz się w takim środowisku to czego oczekujesz? Mnie otaczają naturalnie piękne i wykształcone kobiety - każda z pomysłem na życie i jasno określonymi priorytetami. Nie chciało się nosić teczki, to szukaj teraz blachar

Gość Charlie_Friend
Jestem analitykiem w dużej firmie i obracam się wśród mądrych pięknych kobiet...bardziej chodzi o to, że one wybierają przemasakrycznych buraków stąd moje pytanie JAK TO JEST ?! Odpowiedzi w stylu JESTEŚ CIPA itp nic nie wnoszą do tematu także nie marnujmy sobie czasu buraczku.

Gość ciekawysss
analitykiemn rynkow finansowych czy komentatorem

Gość ciekawysss
a jezeli chodzi o twoj temat to odpowiedz jest bardzo prosta a mianowicie kobiety kochaja zbawiac swiat i uwazaja , ze go naprawia a , ze po drodze kobiety sa naiwne to efekt jest jaki jest i tysiace postow w stylu czemu on mnie bije lub nie szanuje a ja go tak kocham samo zycie

Gość kobietę............
pociąga przede wszystkim mężczyzna interesujący, inteigentny, mający ciekawe teorie o życiu (nierzadkie u lubiących się napić i zapalić jointa) - kobieta się także przy takich mężczyznach nie nudzi, bardzo mocno zakochuje. Mężczyzna silny z tatuażami i z szerokimi ramionami sprawia, że kobieta czuje się bezpieczna i niezwykle delikatna, kobieca... przy porządnych kobiety się nudzą, ale chętnie wybiorą takiego pana domatorki jak zaobserwowałam ;)

Gość kobietę............
poza tym patrzysz na powierzchowność życze powodzenia w zdobywaniu ślicznej i przy okazji mądrej kobiety:) panie wymagający bo jakoś trudno mi uwierzyc ze spotykasz tylko takie śmierdzące z włosami pod pachami:O ja bym się z tobą nie umowila po tym co napisales. jestes przykry i zdesperowany:O zapatrzony w siebie tez.

Gość Charlie_Friend
Mi nie chodzi o tych szerokich, męskich...tylko tych z bebechami w białej koszulce z targu bez rękawków i skorpionem na ramieniu i buszem pod pachą...albo takich chuderlaków co zawsze są bez koszulki w krótkich spodenkach nike'a, białych skarpetkach do kolan i halóweczkach...łażą tacy z jointem w pysku albo stoją w bramie i mają piękne mądre kobiety

Gość lubie takie osoby
umre ze smiechu:D a skąd wiesz, że te ich kobiety są mądre? rozpoznajesz po intensywności farby na włosach czy tonacji opalenizny?:)

Gość kobietę............
i trudno ci uwierzyc ze Ci mężczyźni ze skarpetami,ze spodenkami i tenisówkach mają więcej do zaoferowania niż ty? ;) otóż dla mnie facet ktory nie dba o takie pierdoly jak ubiór jest prawdziwym facetem;) bo co ta za mężczyzna który nosi jeansy opinające tyłek:O koszmar:O często ci niepozorni są bardzo wartosciowi czesto kobiety najbardziej cierpia przez tych wlasnie niby chwalacych sie swoja dobroocia i klasą

a tak po za tym, śmiem wątpić w to co piszesz ;) "Nieraz spotkałem na ulicy bądź w sklepie mądrą, śliczną dziewczynę " taaa zobaczyłeś i stwierdziłeś że mądra :D "potrafi gotować, prać, prasować to już jest gejem" chyba kpisz, żadna laska mi tak nie powiedziała, a nawet pochwaliła ;P A tak po za tym wiesz gdzie jest problem, te cwaniaczki się nie boją zagadywać ładnych kobiet ;P i siła rzeczy są z nimi. A takie sieroty jak Ty obserwują, wzdychają i wypisują na forach "że laski to tępe szmaty lecące na kasę" :P

Gość Charlie_Friend
hej hej hej...nie rozumiecie mnie....ja nie mówię tutaj o marginesie społecznym wśród kobiet....przestańcie mówić o blacharach, różowych lalach itp....ja się pytam dlaczego mądre i piękne kobiety mają takich gości....Laska po studiach medycyny, piękna, zadbana, bardzo mądra...a mąż po zawodówce na utrzymaniu matki i jej....i siedzą w domu i się sypią...potem wychodzi dzieciak i qrwa uczy się od ojca pierwszych przekleństw, pierwszego łyka piwa, pierwszego ukradzionego portfela....a ojciec się cieszy i odziwo matka też....potem sobie dodaje zdjęcie tego krzywego ryja z dzieckiem na naszą klasę z podpisem MOJE MIŚKI no kurwa....a potem Misiek musi zapieprzać za granicę na zmywak, żeby utrzymać dziecko...poznaje tam inną, rozwód, alimenty itp itd...i potem debile rodzą kolejnych debili, żeby ci rodzili następnych....i tak jest ten świat zbudowany

Gość kobietę............
taki jeden z pomorza dobrze piszesz mnie strasznie zirytowalo podejscie autora uwielbiam mezczyzn gotujacych chodzilam z takim co mial gacie w palmy i tenisówki :D śiwtnie gotowal i mial wybitne poczucie humoru kasy nie mial - kochalam go do szalenstwa ty wybacz nie zachwycasz wydaje ci sie ze wystarczy sie ubrac poperfumowac pochwalic 2pracami i wypiąć dumnie klatę otóż jesteś w ogromnym błędzie

Gość kobietę............
Czarli kotku no przeciez nie wszystkie piekne i inteligentne biora sobie takich po zawodówkach a te co biorą to ich problem za prosto by swiat wyglądał gdyby była taki czarno biały jak Ty byś chciał pani z wykształceniem i wyglądem do takiego samego pana pani z marginesu do pana z marginesu pan w tenisówkach i czapeczce z daszkiem do pani w bojówkach Ciebie autorze to chyba zostawiła jakas piękna dziewczyna dla chlopaka który wg ciebie jest mniej wartosciowy stąd te pretensje do całego świata;)

Gość Charlie_Friend
Niczym się nie chwalę, nie jestem jakimś zapyziałym chłopczykiem z żelem na głowie wzdychającym do gwiazd jaki to ten świat jest straszny. Po prostu chciałem Wam zobrazować conieco. Nie chodzę w opiętych spodniach i nie afiszuję się wykonywaną pracą...Jestem normalnym gościem, który również chodzi na piwsko i lata za dziewuchami. Oczywiście uogólniłem tutaj sporo- nie każda kobieta ma takiego faceta i przecież wiem, że w niektórych Waszych przypadkach się mylę. Bardziej chodzi mi o większość takich par ( bo trzeba przyznać, iż jest to większość)...Jestem taki jak Wy panowie...nie dbam o paznokcie codziennie, nie mam w szafce miliona kosmetyków itp itd...ale lubię kurwa czuć, że jak wychodzę na miasto to jestem czysty, pachnący i coś z sobą reprezentuje....a większość polskich facetów to totalni kretyni nie potrafiący sklecić 2 zdań a spod pachy wali im mieszanką potu ze starym old spice'm ( w ogóle produkują jeszcze old spice?)

A po czym stwierdzasz inteligencję u kobiet, które mijasz na ulicy, w sklepie czy pod domem :p ???? Mądre kobiety mają inne priorytety życiowe i nie schadzają się z "dresami". Ja z partnerem jesteśmy ze sobą 5 lat niedawno kupiliśmy nowy samochód na który musieliśmy troszkę zbierać i sobie odmawiać. Jest to BMW i niestety ale polska mentalność jest taka (uslyszalam pare razy) że on na pewno cwaniaczek, jak ma takie auto to musi mieć kupe kasy na którą ja z pewnością polecialam jak tylko zobaczylam jego wóz :classic_cool: nie wiem skąd ludziom takie bzdury do glowy przychodzą to, że np ktoś jest lyso ścięty może zonaczać po prostu jakąś chorobę albo to, że tak ladnie wygląda/dobrze się czuje, a nie, że jest pustym burakiem czlowieku jesteś bardzo powierzchowny a pozory mylą!! Mój facet nie biega w dresach, nosi koszule, ubiera się bardziej elegancko niż sportowo i jest najnormalniejszy i najkochańszy na świecie a to, że ma np krótko ścięte wlosy i jeździ bmw ma znaczyć, że jest pustym burakiem, który mnie leje? :D On również dba o higienę (nie jest metro ale po prostu dba o siebie tak jak trzeba) lubi gotować i często mi pomaga czy sam coś upichci a ja go za geja nie uważam :D:D:D Aaa i nie wiem dlaczego dopisujesz te pitbulle. Co ty masz do rasy? Pies rasowy to pies z rodowodem, a pies z rodowodem to pies z hodowli, który troszeczkę kosztuje więc wydaje mi się, że jak ktoś posiada psa rasowego w tym przypadku pitbulla to kupuje go z dobrej hodowli a dobra hodowla to taka w której rasa posiadająca cechy gameness posiada różne testy psychiczne i jest w tym kierunku raczej ustabilizowana. Moi rodzice mają takiego psa i lagodniejszej "bestii" w życiu nie widzialam :)

Gość Charlie_Friend
Ja to wszystko rozumiem....ale musicie sie ze mną zgodzić, że z kilometra można odróżnić fajnego gościa zgolonego na łyso (tudzież chorego) od takiego buraka przeokropnego...i o takich mi chodzi...Ja się bardzo cieszę, że czytam Wasze historie, które odbiegają od mojego rozumowania...aczkolwiek nie o to mi chodzi...przecież wiem, że nie każdy gość przypakowany, łysy i jeżdzący bmw to burak....naturalnie- zgadzam się z Wami. Ale jestem przekonany, że z palcem w tyłku możecie roróżnić takiego od MOJEGO BURAKA. I wlasnie o takich mi chodzi...dlaczego oni mają takie szczęście i są z fajnymi babeczkami. Znam bardzo dużo przypadków, w których właśnie bardzo fajna kobieta wiązała się z burakiem, który chlal z kumplami na osiedlu, chodził na mecze, lał ją po mordzie...a ona go wręcz bardziej i bardziej kochała. Inny przykład...para 45 letnia...przychodzi do sklepu zoologicznego, w którym pracuję (ze wzgłedu na hobby). Kobieta wypytuje się mnie o asortyment, ja jej opowiadam o zwierzętach...dzień dobry, dziękuję, proszę, dowidzenia, miłe uśmiechy itp itd...a co robi gość z old spice'm ? Straszy kurwa zwierzęta, przeklina, myli chomika ze świnką morską, pyta się czy królik sika albo czy mam tarantulę bo on by z chęcią zajebał teściową....no kurwa....i potem jak pójdą to przez 30 min wietrze pomieszczenie bo tak wali potem że masakra...

Gość kobietę............
[zgłoś do usunięcia] taki jeden z pomorza no ale po co się spinasz Są tacy i tacy ludzie a świata nie próbuj zbawiać, jak Ci spod Pałacu Prezydenckiego gdy dziś zobaczylam jak wznosza krzyż z puszek po piwie lech to poczulam wrecz palący wstyd za Polaków :O zwierzeta :( przepraszam ze zmieniam temat, ale obok tego nie umiem przejsc obojetnie. Acha spotykałam sie z takim ułożonym chłopcem, z wielodzietnej rodziny pracowity, ubrany schludnie, pachnący... pomijam już to że nudny i poczucia humoru nie miał, co sprawiało że coraz bardziej było mi smutno na tych randkach...ale w końcu zachował się bardzo nietaktownie, powiedziałabym jak niewychowany burak, po chamsku. :O nie, zdecydowanie wolę tych wesołych luzaków :D

Gość kobietę............
Inny przykład...para 45 letnia...przychodzi do sklepu zoologicznego, w którym pracuję (ze wzgłedu na hobby). Kobieta wypytuje się mnie o asortyment, ja jej opowiadam o zwierzętach...dzień dobry, dziękuję, proszę, dowidzenia, miłe uśmiechy itp itd...a co robi gość z old spice'm ? Straszy k**wa zwierzęta, przeklina, myli chomika ze świnką morską, pyta się czy królik sika albo czy mam tarantulę bo on by z chęcią zaj**ał teściową....no k**wa....i potem jak pójdą to przez 30 min wietrze pomieszczenie bo tak wali potem że masakra... też nie lubię takich nieokrzesanych, prostackich osobników:O

Gość swoj ziomek
Pewnie poznaje po tym że jak panna ma metrowe ciemne odrosty na blond głowie to znaczy że jej mózg walczy jeszcze :D, zatem oczywistym jest założenie że to mądra i piękna kobieta. Pozatym koleś przystosowałeś się do wymagań kobiet a to pierwszy i najpoważniejszy błąd. One lubią zbawiać swiat i pragną zmienić "złych" w kryształowo dobrych. Pozatym to cierpiętniczki, lubią jak nimi czasem się pomiata i ma się w dupie ich zdanie. Takie są takie je mamy i w takich się kochamy zatem przestań robić z siebie geja. Pierzesz sprzątasz gotujesz szkoda że nie masz Cipy bo idealna partnerka z Ciebie jest.

Może coś im w nich imponuje? tylko cóż takiego, sama mam problem ze znalezieniem tej cechy. W mojej okolicy najczęsciej jest to kwesia kasy i mocno 'stuningowany wypasionego' samochodziku. Mam wrażenie, że dla coraz większej ilości dziewczyn nie inteligencja się liczy, a 'szpan'. Teraz chyba dość modne są te dresy i tego typu pochodne. No cóż, każdy wybiera jak chce, kogo chce. A to, że czasem z kimś takim nie ma mowy o poważnej rozmowanie, jest mało ważne. Chociaż ponoć pozory często mylą:)

Są dwa rozwiązania dla tego typu związków wedlug mnie 1 sposób: Te kobiety świadomie się wiążą, bo mają zapewnioną pewną stabilizację materialną, robią to dla kasy po prostu uważają, że "tak musi być, bo w końcu on ją utrzymuje" 2 sposób: kiedy się poznali wszystko bylo piękne i kolorowe jak w bajce. Ona się zakochala myślala, że znalazla "księcia z bajki" a co wyszlo z czasem on okazal się być strasznym hoojem. Związek jest po prostu toksyczny, ona się od niego uzależnia psychicznie, bo go kocha, bo kocha tego który byl na początku, taki troskliwy i wspanialy zanim poznala prawdziwe oblicze, bo kocha swoje wyobrażenie o nim i wierzy w to, że go zmieni, że on zrozumie i zobaczy jaka ona jest kochana i cudowna i będzie znowu jak w bajce. Często się widuje takie kobiety u psychoterapeuty( wiem coś o tym ;) ), te które kochaly kogoś kto tak naprawdę nie istnieje i wierzyly do końca, że on się zmieni. Takie, które tak bardzo boją się samotności i utraty ukochanej osoby, że godzą się na wszystko "w imię milości". Ale takie przypadki dochodzą do siebie w końcu jeśli chcą na szczęście.

Gość kobietę............
ziomek poczęści sie z tobą zgodzę faktycznie ;ubimy jak chłopcy którzy up[adaja podnosili się dla nas bo takie jestesmy fantastyczne i wyjątkowe ]a potem mówili : byłem w bagnie, na dnie ale dla tej kobiety sie odbilem i jestem przykładnym mężem i ojcem - dumnie nie:D taki porządny facet ze złą przeszłością. natomiast nie zgodzę sie z pomiataniem, choć mówię od siebie. Mi by moje ego, albo duma nie pozwoliła tak się traktować. Nieraz postąpiłam wbrew sobie dlatego ze urażona duma :o cholerna duma :O

Gość Charlie_Friend
Kolejny zryty polski samiec opisuje moją osobę poprzez źle wyczytane frazy...idź do podstawówki i zacznij jeszcze raz ćwiczyć czytanie ze zroumieniem. Nie jestem żadną cipą...zapierdalam na 2 etaty, żeby zarobić na studia magisterskie, trenuję baseball, jeżdzę wyczynowo na rowerze, skaczę na bungee, wszędzie mnie pełno, jestem zawsze uśmiechnięty...jedyne co mnie różni od Was- polskich samców to fakt, że nie lubie się najebać i rzygać po kątach, piorę swoje skarpetki, umiem zajebiście gotować i nie muszę prosić kobiety, żeby mi wytłumaczyła jak się używa pralki i mydła. A to, jak się człowiek wyraża, jak się ubiera ( nie chodzi mi o lans i markowe rzeczy) i np jaką ma fryzurę świadczy tylko i wyłącznie o jego osobowości...oczywiście wszystkiego z tych cech nie odczytamy...ale jakiś procent na pewno. I stąd moje pytanie....DLACZEGO KOBIETY LUBIĄ BURAKÓW ?

Przy opisanym przez Ciebie buraku, piękna i inteligentna kobieta, chyba jest dość pewna, że nie zostanie zdradzona, bo to przecież on może pochwalić się atrakcyjną partnerką, a nie odwrotnie. Mężczyźni, tacy jak Ty, inteligentni, i przystojni iuchodzą często za podrywaczy. Sama tak nie uważam, po prostu wiele razy usłyszałam taką odpowiedź od dziewczyn, spotykających się z owymi panami.