Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatowaPani

chyba jestem próżna bo uwielbiam jak co tydzien dostaje kwiaty

Polecane posty

Gość kwiatowaPani

wlasnie patrze na nie i kocham je.5 czerwonych roż i czerona kokarda!!!w pieknym przybraniu!!kocham je dostawac tylko zaluje tego ze tak szybko wiedna i trzeba je wyrzucac

nic w tym próżnego też często dostaję kwiaty od męża i miło mi się robi jak na nie patrzę

Gość mam dobrą rade
Wrzuć ze 2 tabletki aspiryny do wazonu to wytrzymają dłużej. Mówię serio to działa! A to, że lubisz dostawać kwiaty to nie próżność.

Gość kwiatowaPani
Znam sposob z Aspiryną.Kocham dostwac kwiaty prze kuriera.Widzę te spojrzenia kolezanek:)to bardzo mile...Mimo ze jestesmy 3 lata ze soba to nadal jest tak jak na poczatku:)Nie jestesmy jeszcze małzenstwem bo dla mnie to tylko formalnosc:)Milo jest isc do pracy z mysla ze dzis ci sie chce,a na biurku widzisz przesylkę:)

Gość kwiatowaPani
Uważam że mily jest taki gest i mezczyzni powinni czesciej kupowac kobieta kwiaty!!

Powinni ale tego nie robia, nie wszyscy oczywiscie ;) Wiekszosc na poczatku sie stara i pokazuja jacy sa cacy, a potem im to przechodzi

jesteśmy razem 11 lat a on nadal mnie rozpieszcza. Ogólnie kochany jest ;-)

Gość kwiatowaPani
tez mam nadzieje ze bedziemy dluzej niz 11 lat:)Mysle ze kazdemu jest pisany ten jedyny

Gość kwiatowaPani
ale na tym forum chyba tak nie jest.Czy ktoś tu jest szczesliwy??

Gość kwiatowaPani
no czytasz te wypowiedzi.Tematy na forum.Czy uważasz że ludzie śa szczęsliwi.Ty mysle ze jestes.Oczywiscie nie mowie ze miłosc to wszystko...trzeba miec swoj cel w zyciu.Swoje cele itd.Patrze na te tematy najlepszy jest sprzedam swoje dziewictwo

no tak większość tematów to pytania o pomoc i rady. Tu masz rację złamane serca, zdrady, kłótnie ale bez tego chybaby forum przestało istnieć, tym się nakręca :-)