Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszy raz prosze odpowiedz

Czy w hotelu 3 gwiazdkowym jest.....

Polecane posty

Czy w hotelu 3 gwiazdkowym są ręczniki i mydlo. Wyjezdzam pierwszy raz na południe Europy i nie wiem, co wziąsc ze sobą. Prosze o dopowiedz.

Czy moze ktos udzielic odpowiedzi. Nigdy jeszcze nie wyjezdzalam.

Tak sa zazwyczaj 2 reczniki : 1 do twarzy i 2 do ciala , mydło i przynajmniej umywalka w pokoju .Powinien byc tez telefon stacjonarny.

wystarczy poszukać w internecie kategoryzację hoteli i tam wszystko jest napisane :) w hotelu 3* są reczniki oraz mydło. łazienka oczywiście również.

Gość karola karolak
zalezy gdzie ten hotel 3 gwiazdkowy jest... bo jesli w krajach arabskich to.... zastanow sie jeszcze raz czy naprawde chcesz tam jechac :/

Gość karola karolak
uuuu sorry nie doczytalam o tym pludniu europy :) poludniowe wlochy, hiszpania, francja- ok poludniowa grecja... 3 gwiazdki to moze by troche malo

Karola.. przecież pisała, że Europa a nie kraje arabskie :) W krajach arabskich rzeczywiście 4 czy 5* to minimum a nawet 5*. W Europie nie jest tak źle. Zazwyczaj hotele 3* są o.k a 4* często już luksusowe.

Gość karola karolak
wlasnie dlatego szybko sie poprawilam :/ o tej porze to juz niestety czyta sie tylko wybiorczo :/ tym bardziej po kilku dobrych drinkach hihi ale szczerze sama bym sie do takiego hotelu wybrala bo wakacje potrzebne na juz!!! uffff a gdzie ten wyjazd jesli moge spytac???

Gość karola karolak
A ja jestem zdesperowana! I moglabym zaplacic nawet za 7 albo i 8 gwiazdek (;)) gdyby tylko znalazl sie jakis rycerz coby mnie z tego szalu wyciagnal... bo moj niestety poszedl spac :) rosalinda chwal sie gdzie sie wybierasz po sezonie!?

Gość karola karolak
UUUUU zazdroszcze ;) my sie wybieramy na dominikane ;) oczywiscie po sezonie :)

Gość karola karolak
wybieramy tzn... ja planuje a on- sie zastanawia ;) uff te chlopy ;)

Gość karola karolak
Raczej z Polski, ewentualnie Anglii- nie wyobrazam sobie spedzac wakacji wsrod niemieckich emerytow ;) jeszcze nie czuje sie tak staro... :/

Gość karola karolak
No wlasnie zauwazylam to przy okazji Tajlandii... Ale mimo wszystko... niemieccy emeryci to chyba nie to ;) A Maroko z polskiego czy niemieckiego biura??

Gość karola karolak
cholera ale juz pozno ;P mykam spac bo jak tak dluzej tu posiedze to---> nie wstane do pracy= nie zarobie pieniazkow--> Dominikana po raz kolejny bedzie musiala zostac przelozona ;)