Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katalana

KWIETNIÓWKI 2011

Polecane posty

hej laski, tak z mało macierzyńskiej beczki to oblałam dziś test na prawko :( A głupia łudziłam się, że uda się za pierwszym razem :( Ale się czuję beznadziejnie, buuuuuuu :( Chyba nie lubię przegrywać :(

jeloonka, szkoda ze oblałas jak to sie mówi do trzech razy sztuka, ale w taka pogode to nietrudno oblac, trzymaj sie pozdrawiam:)

jeloonka.. nie martw sie, z tego co zauważylam, to czy sie zda, bardziej zależy od egzaminatora niż od zdającego. Nie ma sensu traktowac tego jako własnej porażki, pozatym fakt że przy tych warunkach jest trudniej. Ja mam prawko od dawna i jestem uważana za dośc dobrego kierowcę a teraz czuje sie 2 razy mniej pewnie za kierownica. Acha... zdałam za trzecim i też byłam z siebie dumna :)

jeloonka nie przejmuj sie, ja jestem corka instruktora jazdy, szkole mialam u niego straszna, wogole sie ze mna nie cackal i tez oblalam za pierwszym razem na placu. wiec glowa do gory:) dzisiejszy dzien byl bardzo ciezki, jezeli chodzi o spuchniete nogi to nie mam z nimi problemu ale zaczynaja mi dokuczac plecy:( czasem mnie tak chwyci ze az musze sobie kleknac:( spac tez tej nocy nie moglam. co do zapobieganiu rozstepow tez sie dziewczyny z tym pilnuje bo mam w paru miejscach po okresie dojrzewania:( ale jezeli pojawia sie wam i sa czerwone to jest jeszcze szansa zeby zniknely, otoz ja w takim momencie zaczynam dzialac: codzienne masaze specjalna rekawica w miejscach rozstepow, potem zmienne natryski prysznicem i na konciem balsam na rozstepy lub oliwka i mi zniknely, ale powtarzam to dziala jezeli chodzi o swieze rozstepy.

mi osobiscie podoba sie to lozeczko:) www.allegro.pl/tymon-ii-opuszczany-bok-materacyk-gpk-i1350694021.html mojemu chlopakowi rowniez oraz to z posciela od razu www.allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-3-kolory-posciel-materac-i1352062334.html co myslicie? jezeli chodzi o kolor lozeczka podoba mi sie kol,naturalny, lub orzech

jeloonak głowa do góry:)ja zdałam dopiero za trzecim razem,a wydawało mi sie ,ze tak świetnie jeżdzę,że za pierwszym podejściem pójdzie. kochane jeżeli chodzi o toksoplazmozę to nie martwcie sie na zapas,moja znajoma urdziła miesiąc temu dziewczynkę zupełnie zdrową,a w 15 tygodniu zaraziła sie tokso,później ładowali w nią stertę antybiotyków i pomogło,u was napewno będzie ok,mogłyście dużo przed ciążą złapac to świństwo,ale teraz to akurat wpływu na malca nie ma. dzisiaj maluszek znowu pobudzony:)tylko częsicej mi brzuch twardnieje,wziełam nospe narazie pomaga,jutro chyba zadzwonie do doktorka:) A_B rzęsy obłędne:)strasznie mi się podobają,czy trzeba mieć jakiś specjalny kurs skończony aby coś takiego wykonać?

witam ponownie :) a więc jestem po połowkowym, w sumie dosyć zadowolona, dzidziuś waży 460 g i wszystko się prawidłowo rozwija, jest starsze o tydzień więc termin mi się przesunął tak na 21 kwietnia, jest troszkę źle ułożony bo w sumie skośnie, ale podobno przy słabej szyjce to nawet lepiej, no i oczywiście się nie ujawnił, ale tak szczerze już mi to obojętne, ważne że zdrowe co do bólo pleców to mam okropne, czasem nie umiem z fotela sie podnieść, na co lekarz stwierdził: "lepiej nie będzie", więc cóż wszystko trzeba przetrwać dla dzidziulka ogólnie jest super :)

Palulina moja 2 latka skończy w maju. Też będę urządzała pokój dla dziewczynek i teraz przy najmniej nie mam problemu z wyborem koloru:) Mój mąż trochę liczył na chłopca, ale i tak bardzo się cieszy. Najważniejsze, że dziecko jest zdrowe. Mausi fajnie, że wszystko w porządku.

Aprils Mother - aby zakładac rzeski trzeba odbyc szkolenie, potem zdac egzamin. Wyglada to na "latwą robótkę" ale jest naparawde wymaga to duuuzo nauki, cwiczen, a przede wszystkim cierpliwosci.

Aprils Mother - aby zakładac rzeski trzeba odbyc szkolenie, potem zdac egzamin. Wyglada to na "latwą robótkę" ale jest naparawde wymaga to duuuzo nauki, cwiczen, a przede wszystkim cierpliwosci.

Jeloonka następnym razem się uda zobaczysz! Ja zdałam za drugim razem. mausi86 najważniejsze, że z dzidzią wszystko dobrze :) Straszne wstydki te nasze maluchy :) Podpytałam panią dr czy mi wcześniej jakiegoś usg nie zrobi. Powiedziała, że przy następnej wizycie czyli za miesiąc. Dostałam skierowanie na krew,mocz, toxo i przeciwciała RH. Poza tym pani dr powiedziała, że jeśli nasz maluch będzie większy to raczej na pewno będę rodzić przez cesarkę...

A tak w ogóle dziewczynki to w H&M są już wyprzedaże. Kupiłam dzisiaj tunikę i sweterek :) A dla maluszka komplecik..oczywiście w kolorach uniwersalnych i skarpeteczki :) Warto się wybrać!

kwietnióweczki wspomóżcie Waszą siostre kwietniówke :D kliknijcie w link ktory mam w stopce do konkursu, bede wdzięczna :* ps. do _agneszki_ dzieki za info :) juz wiem gdzie pierwsze pojde jak trafie do Galerii Krk :)

limonkowa ja głos oddany, ja jakos zasnac nie moge heh, ciekawe jak jutro wstane,jade jutro pilnowac mojego bratanka który ma az dwa miesiace , smieja sie ze mnie ze sobie kurs przygotowawczy zrobie przed urodzeniem naszej córuni,jak tam choinki juz ubrane, ja obiecałam sobie ze od soboty biore sie za porzadki swiateczne ciekawe co mi wyjdzie heh jakby co to maz w pogotowiu firanki bedzie zakładał bo nie usmiecha mi sie 10 metrów firanek upinac, trzeba troche go wykorzystac poki mozna hehe , jak sie czujecie pozdrawiam i zycze miłej nocki :) Dobranoc

Gość ilm81
Dziewczyny co myslicie o rowerku stacjonarnym ? Wskazany czy raczej nie w po polowie ciazy? W sumie chyba dobrze by wplynal na miesnie nog....ktore chyba tez sie przydadza, szczegolnie w pozniejszym etapie:)

ja po choinkę chyba w sobotę wieczorem, taką małą w doniczce bo musi być koniecznie żywa.

jeloonka i karolinka23 dziekuje ślicznie kochane :** iissaabel to nie dobrze eh :/ a moze ktos jeszcze próbował? bo jak innym tez wyskoczy błąd to cos tu bede musiala wykminic.. ilm81 ja czasem jezdze na stacjonarnym :) ale szybko sie męczę bo juz 6 miesiac w koncu... dobre są takie normalne ćwiczenia na nogi ;)

Limonkowa kliknięte. Już kiedyś też klikałam :) Ja mam steper ale z niego nie korzystam. Od początku miałam przeciwwskazania...

_agneszka_ dziękuje, kochana jestes :* :) kurcze no pasowalo by ruszyc pupcie gdzies, ale takie uroki zimy że szczypie w uszy i ręce tak ze huhhh... a ja jestem zmarzluch niesamowity wiec spacerki odpadaja :( tez sie zamierzacie dopiero po ciązy brać za siebie, czy juz cos kombinujecie? ;)

Evvvve no powiedzieli mi, że to USG w 3D ale jak spytałam o film, to powiedziała mi ta babka co mnie rejestrowała, że kosztuje dodatkowo 50zł... to nie wiem... Może za te 50zł to on przełącza i nagrywa czy co, bo ja się nie znam... zobacze w poniedziałek, to będzie wiadomo. Nikolina82 wybrałaś śliczne imię dla córeczki... też tak chciałam nazwać swoją, ale mój powiedział, że to imię jak dla konia i że w żadnym wypadku się nie zgadza. Ja uwązam, że jest śliczne... Może następne tak nazwę ;p limonkowa ja, z tego co widzę i czytam, to chyba większa część forumek nie wierzy w to, bo już prawie wszystko mają ;p ja znam jeszcze taki przesąd, zeby nie wozić pustego wózka, bo dziecko będzie płakać a moja mama widze lata po pokoju z pustym wózkiem i jęczy że poszłaby powozić już moją zuzię w jej czerwonym ferrari ;p co do dzieci gigantów jak je nazwaliście, to to troszkę dziwne, żeby zdrowa kobieta takie duże dziecko urodziła... z tego co wiem, to raczej te z cukrzycą rodzą kingkongi ;p A! moja Zuzia to w sen nie zapadła, bo kopie jak oszalała, że czasami mam dosyć... dzisiaj byłam na wizycie i chyba się obraziła, bo pokazała tylko stopę i dupkę... i tak sobie pomyślałam, ze chyba ma mnie w d... ;p aprils mother11 ja z sexem nie mam problemu... i słyszałam, że pod koniec ciąży sex przyspiesza poród ;p musze wypróbować ;p Lolita1980 ciekawam co na to Twój mąż, że ś mu taki post zrobiła... pewnie cierpi biedak w samotności nowa dzwne, że wypadają Ci włosy, bo moje własnie teraz stały się grubsze, bardziej lśniące i lepiej się układają i w ogóle nie wypadają jelonka moja koleżanka za 18 razem dopiero zdała, przy czym dokupowała jazdy bo trwało to 4 lata i nie wiem nawet czy kursu nie Wracając jeszcze do dzisiejszej wizyty... wstałam rano, bo musiałam jechać do miasta i starsznie zmarzłam idąc tylko z domu do auta... u mnie było -17stopni... szok no i na wizycie okazało, się, że musze dostac antybiotyk i globulki na bakterie w moczu, bo saszetka nie pomogła ;/ no i w dodatku muszę przyjmować żelazo, bo mam anemię. Namarazłam się dziś strasznie, ale chociaż pozałatwiałam wszystkie sprawy... ale się rozpisałam, ale to dlatego, że mnie nie było rapten chyba dwa dni i już tyle ston dobranoc brzuszki

Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl--- Internetowy sklep z używaną odzieżą dziecięcą.Ubranka już od złotówki.Częste dostawy oraz promocje.Po co przepłacać kupując np spodnie H&M za 50-70 złotych skoro nawww.lumpik24.pl możesz je kupić w stanie BDB już za 7 złotych? Serdecznie zapraszam -----www.lumpik24.pl---

ja jakoś nie mam sumienia nic nie robić! Zrezygnowałam z siłowni, ale mimo wszytko staram się dużo ćwiczyć :) Teraz zostały już tylko ciążowe zajęcia, ale chociaż często. raz w tygodniu latam na jogę, raz na aerobic i 3 razy w tygodniu na aqua aerobic i jak w weekend chce mi się ruszyć to biegam na normalny basen. Po basenie łażę też do groty solnej i się joduję. Być może pomaga, bo jeszcze nie było infekcji tej zimy :) Mam w domku steper, więc staram się też codziennie robić chociaż te 1000 kroków, ze niby taki spacer :) W sumie mój lekarz bardzo mnie dopinguje w tym wszystkim, więc nawet mam motywację. Stwierdził, że skoro miałam dużą aktywność przed ciążą to nie wolno mi przestać bo sflaczeję, a tak mam szanse na szybki poród. Mam tylko nadzieję, że mi to pomoże wypchnąć małą na świat.

Mój steper stoi w kącie i się kurzy. Ale przyjdzie jeszcze na niego pora...już po:) Dziewczyny, ja dzisiaj powtórzyłam badanie moczu, bo to przedwczorajsze wyszło dość kiepsko (od niewłaściwego ciężaru, odczynu zasadowego, ogromnej ilości leukocytów i erytrocytów po bardzo liczne bakterie). Co się okazało..., że moje poranne lenistwo się nie opłaca i rzeczywiście warto przyłożyć się do poprawnego wykonania badania. Dzisiaj zrobiłam wszystko tak, jak nakazał mój lekarz i wyniki są niemal idealne! Aż mi się wierzyć nie chciało, gdy M przyniósł wynik z laboratorium:) Moja "żelazowa" dieta też przyniosła efekty. Mimo, że odstawiłam przepisane przez lekarza żelazo, bo nie za dobrze się po nim czułam, hemoglobina poszła w górę. Niezwykle to budujące, dobrze wiedzieć, że męczarnie w kuchni i pichcenie nowych, wzbogaconych potrwa przynoszą efekty:) Limonkowa - kliknięte:) Jeloonka, ja dostaję zadyszki kiedy jednocześnie chodzę i rozmawiam przez telefon;) Moja aktywność fizyczna to drobne prace domowe i musi mi to póki co wystarczyć. Ale obiecuję sobie, że po porodzie nie będę sobie dawała taryfy ulgowej i wszystkie nadprogramowe kg przegonię precz:) Dobranoc dziewuszki:)

Hallo poranni piątkowo, jelonkowa to masz fajnie bo część z nas jest uziemiona i nie może za dużej aktywności tera mieć, ostatnio oglądałam program o sexie w ciąży no mi nie wolno, ale żeby w gumce bo w nasieniu jest hormon przyspieszający poród i dopiero rozbrajamy męża pod koniec 9 miesiąca jak chcemy szybciej.

Dziękuje dziewczyny że klikacie :), głos do głosa i się może uzbiera na coś fajnego :) co do tej aktywności, to ja byłam szalenie aktywna przed ciążą bo grałam w piłke nożną w LO 3 lata, do tego siatkówka i bieganie, a teraz wejście na 4 piętro powoduje u mnie zadyszke :( przykro mi troche, bo sie zaczynam czuć jak stara babcia :( a co będzie po cesarce (oby się tylko udała!!), nawet nie chce myśleć..

siema laski, ja wpadam na chwilę chwalić się wszem i wobec-od 2 godzin juuż się lenię, nie idę dziś do pracy bo mam urlop :D i 3 tygodnie siedzenia w Polsce, i pochłaniania pysznego żarełka :D syncio nakarmiony, chyba sobie przypomniał że starej trzeba podokuczać bo narzekała kilka postów wcześniej, że mało kopie to teraz nadrabia :P 20 grudnia idę na usg 3d , dowiem się co z tym rozszczepem, co mi powie lekarz i zobaczymy ile byczek już urósł, może nawet data porodu mi się zmieni haha :P ale mam super humor, chyba nic mi go nie zepsuje. mały jeździ po brzuchu jak szalony, a perspektywa urlopu wpływa na mnie wręcz uzdrawiająco :D pozdrawiam Was kochane Kwietnióweczki, u wygłaskajcie ode mnie tych Ogromnych Człowieczków w waszych brzuchach 😘

Dzień dobry w ten mroźny poranek:) limonkowa ja -zagłosowane:) dzisiaj postanowiłam robić porządki świąteczne,mam nadzieje,ze sie nie rozleniewie:) czy wy także odczuwacie przyspieszoną akcje serca u siebie,ja od kilku dni czuję jak serducho mi szybciej bije niz wczesniej.

Kasieńka ja też mówiłam że dzidzia mi leniwca połknęła, ale od wczoraj jest buszująca w brzuchu, wiesz tak pomyślałam Kasieńka że może tego razszczepienia wcale Twoja dzidzia nie ma i trzymam za to kciuki.