Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolenka20

Samotna mamunia 20

Polecane posty

Dziewczyny spokojnie, teraz nie wpisuje sie "ojciec nieznany" czy NN tylko wybierasz sobie Imię potencjalnego tatusia i wpisują matki nazwisko. Skoro załużmy nazywasz się Natalia skowronek to jako ojca będzie miało Twoje dziecko wpisanego np Tomasza Skowronka. Dla tych co sie przejuja, jak pani urzedniczka zareaguje - lepeij to wyglada niż inne nazwisko ojca w wypadku braku slubu rodziców ;)

Gość nie gadajcie
że ojciec w tym przypadku był (jest) za młody żeby być odpowiedzialny! Mój M. został ojcem jak miał 21 lat nieskończone i spisał się (i spisuje nadal) doskonale! Jest czułym, troskliwym i opiekuńczym ojcem, od początku miałam w nim oparcie, czasem miałam mnóstwo wątpliwości a on mnie we wszystkim wspierał i pocieszał, nie wymieniłabym go na żadnego starego "odpowiedzialnego" cepa, który uważa, że skoro zarabia na rodzinę to już reszta może mu zwisać.

Lolenka20, na pewno sobie poradzisz a ojcu dziecka załóż sprawę w sądzie o alimenty. Niech sobie nie myśli, że może machać kutasem na prawo i lewo bez żadnych konsekwencji. Trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwo!

Gość maćkowy potwór
do tej co twierdzi że można podać wymyślonego faceta z nazwiskiem matki: chyba oszajbiałaś! Matka np Elwira Końska będzie panną, ojciec Edward KOński będzie kawalerem a dziecko co? Pierwsze co się kojarzy: związek kazirodczy a to jest karalne:O