Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziunia

jakie konto bankowe wybrac

Polecane posty

musze zalozyc konto w banku do zasilku rodzinnego na jedno dziecko zasilek w wysok 91zl mc jakie konto powinnam wybrac jestem bezrobotna to jedyny moj dochod

Gość hdbfbffff
bez sensu , jedyny towj dochod, To dp roboty idz

Gość zenddndndndndn
moze w Milenium? Ale wplacaj tez czasami jaks kase

Gość zenddndndndndn
wiesz co ale skoro tylko taki dochod masz to nie szkoda na oplaty bankowe? moze lepije odbieraj osobiscie ja odboeram osobiscie

Gość .korniszonka.
ja mam internetowe w mbanku

w moim miescie sa tylko dwa banki tj.spoldzielczy i oddzial pko bp co wybrac no i jeden bankomat od banku spoldzielczego

zawsze tak odbieralam ale gnojostwo sie uparlo ze na nowy okres zasilkowy wszystkie starajace sie osoby o zasil rodz musza miec konta nie bedzie mozna juz odbierac w kasie a ja bede jeszcze z tego stratna bo minimum musi wplywac podobno 100zl a ja nawet tyle nie dostane

Gość Zaciekawiona na maxa
Ja otworzyłam db Net z darmowym iPadem :) http://www.pozyczki.biz.pl/db/36/ Wszystko za darmo i bez prowizji więc jak najbardziej polecam :)

Gość ekonto w mbanku

W bankomacie Banku Spółdzielczego z db Net wypłacasz bez prowizji (tak jak ze wszystkich bankomatów w kraju) :)

Gość zenddndndndndn
a nei dostajesz dodatkow na dziecko skoro nei masz dochodu? A alimenty? Sluchja a u nas sie nie sklada wnioskow tylko we wrzesniu dopiero

za wypłatę z ekonta w mbanku z bankomatu BS skasując Cię na 5 zł. :o

alimenty mam dobrowolne do reki a dodatki zadne tylko 100zl za rozpoczecie roku szkolnego

Gość tygryska123
Załóż rachunek oszczędnościowy w Polbanku, ja jestem zadowolona- za nic nie płacę, nie ma limitów

Gość Emmett Fitz-Hume
No to Deutsche Bank jest bezkonkurencyjny dla Ciebie. Volkswagen Bank jeszcze ma dobrą ofertę ale wypłaty z bankomatu >400 zł są darmowe, za mniejsze kwoty jest prowizja.

Tak, to konto internetowe.

Może dla Ciebie być jeszcze ważne, że kurier z pakietem startowym pojawia się bardzo szybko bo u mnie na 3 dzień od wysłania wniosku. Karta debetowa i PIN do niej przyszedł poczta po tygodniu.

czy bede mogla pobrac cala kwote tj 91zl z tego konta co mc czy nie nieznam sie na tym jestem w tym zielona nigdy konta nie mialam

i czy bede musiala cos placic jak bede wyplacac te 91zl za korzystanie z bankomatu banku spoldzielczego

Z bankomatu nie można wypłacić monet więc 91 nie pobierzesz ;) Możesz wypłacić 50 zł, 60, 70, 80, 90 - zależy jakie banknoty sa w danym bankomacie.

Będziesz mogła całkowicie za darmo wypłacić z dowolnego bankomatu (również Banku Spółdzielczego) albo za darmo zrobić przelewy (np. zapłacić rachunki) z tego konta. :)

no w naszym 50 naj nizsza kwota tz ze nie bede mogla pobierac w calosci rodzinnego tylko 50 zl no do diabla kontem zrobie dym w opiece i powiem ze niestac mnie na konto i koniec dziekuje za cenne wskazowki:)

Gość Emmett Fitz-Hume
Nic Ci nie da dym. To oszczędności na prowizjach poczty. Np. Urząd Skarbowy zwraca nadpłate podatku na konto bez żadnych potrąceń ale gdy wysyła pocztą, to potrąca wysokośc opłaty pocztowej czyli przesyła na koszt podatnika. 91 zł możesz wypłacić korzystając z usługi Visa Cash Back albo po prostu zrobić zakupy i zapłacić kartą :) Myslałem, że tylo Jaro Kaczyński nie ma konta ;)

Open Finance to nie bank tylko broker finansowy. ;) Myślę, że proponowane tu konto w Deutsche Banku jest OK. Faktycznie zrobisz sobie zakupy płacąc kartą, zostawisz 9 zł na kolejny miesiąc i w kolejnym miesiącu wypłacisz stówę z bankomatu. Albo zakupy za 41 zł i z bankomatu 50 wypłacasz :) Trudno sobie wyobrazić funkcjonowanie bez konta w banku w dzisiejszych czasach... Gdzie płacisz rachunek za internet albo za prąd? Na poczcie? ;)

Gość Emmett Fitz-Hume
Obsługa konta internetowego jest dziecinnie prosta. Jeśli umiesz napisac posta na kafeterii to i umiesz zrobic przelew z konta internetowego :D