Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cóż za para lalalala

Mam okres i zero zabezpieczenia, jestem w kropce ;/

Polecane posty

A raczej w kałuży krwi :O U mnie w miasteczku wszystko pozamykane, jedynie jutro coś kupię, tylko ciekawe jak ja pójdę do tego sklepu jak ze mnie tak cieknie i nie mam czym się zabezpieczyć. Powoli zaczyna też brakować papieru a tu cała noc przede mną. Chyba nie będę spać tylko czuwać żeby nie zabrudzić łóżka :O Nienawidzę okresu. Zawsze ratowały mnie tampony i to takie dobre. Teraz nawet nie mam tych najtańszych ;/

Gość się wygadam i zaraz spadam
a waty chocby nie masz?

Gość hir
złap sobie kotka to ci wylize

Jeśli to nie żart, to nie możesz pożyczyć od kogoś tamponów/podpasek?? Albo poprosić kogoś żeby Ci kupił w mieście lub na jakiejś stacji benzynowej? A jak nie to włóż sobie jakąś szmatę.

Gość właśnie - weź jakąś szmatkę
czystą i niepotrzebną. Myślisz, że jak radziły sobie kobiety kiedy nie było tamponów w każdym sklepie.

papier zostaw na jutro, do sklepu żeby iść, a w nocy się przemęcz z jakimiś gazami, czystymi szmatkami. póxniej je sobie wypierzesz i wygotujesz najwyżej, albo wywalisz po prostu. keidyś nie było podpasek ani tamponów i sobie kobiety radziły.

Może watę albo coś? :O Spróbuj zrobić sama starodawną podpaskę może, taką żeby wyprać można było. Może w necie byłby jakieś sposoby, bo to szyć trzeba Ja się zawsze czegoś takiego bałam ale na szczęście nie spotkało mnie to

nie mam waty, ale nie śmiejcie się : owinęłam starą wypraną skarpetę w papier toaletowy i na razie zdaje egzamin

nie mam kogo poprosić :O

firmy taksówkarskie czasem mają takie usługi, że za kasę ci pojedzie do sklepu. zadzwoń, zapytaj, poza podpaskami możesz przecież kazać kupić coś jeszcze, jedzenie i tp, to co jest na stacji, a tak swoją drogą to nawet apteki całodobowej nie masz?

Wypchaj skarpetę jakąś gąbką czy czymś a pod spód daj coś nieprzemakalnego, na pójście do sklepu powinno starczyć, w stacjach cpn powinny być, nawet jakiś pampers by się chyba przydał