Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donnita

Czy można mieć krótszego członka niż palce?

Polecane posty

Gość Donnita

MAm chłopaka już 2 miesiące, narazie do niczego nie doszło prócz palcówki. Mój chłopak ma bardzo długie palce - na oko 13 - 14 cm. Czy mozliwe jest zeby w spodniach mial mniej ? Czy raczej jest to regułą ze sie ma dluzszgo niz palce ? Dodam ze ma 196 cm i rozmiar buta 46 .

Gość możliwe, że
ma bardzo krótkiego. Nie ma specjalnej zależności pomiędzy długością palców i członka. Wzrost też ma niewiele do rzeczy.

Gość oliwkaaaa
Hmm myślę że przy takim wzroscie i wymiarach raczej mało prawdopodobna jest wersja mini, ale nie masz pewnosci ze bedzie mial nie wiadomo jak wielkiego, bo takim jest obdarzonych tylko kilka procent facetów a przeciez wysokich i postawnych jest znacznie wiecej ;) życze powodzenia - wielkie członki górą :D

Gość lilianka 24
hmmm bylam do tej pory z 3 bardzo wysokimi facetami i jeden z nich mial tak naprawde powalajacego - jakies 20 cm mniej wiecej :) dwoch pozostalych nie, ale tez byli niezle wyposazenie, mozna powiedziec ze mieli cos w gaciach, wiec mysle ze duza szanse masz ze jednak cos bedzie

Gość a mąż policjant
a trzy można miec piersi wieksze od mojej głowy?

Gość realista30
jak ma 2 miesiące to wiesz, nawet komar może mieć dłuższego, ale zaraz zaraz ma 2 miesiące oż ty pedofilko, przecie on jeszcze nic nie kuma, nawet jeszcze nie chodzi i nie mówi, ten świat jest chory!!! :P