Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justi123

jest mi smutnooo

Polecane posty

wlasnie rozstalam sie na wyjeździe podczas urlopu ze swoim facetem. jest mi straszie źle...

Gość kandelabrek
a ja od kilku godzin jestem poddenerwowana, nabuzowana, mam przeczucie, że stanie się coś złego i się boję i wkurwiam Ufff ma ktoś tak? może to pogoda? ciśnienie ? nie wiem co :(

niby nie definitywnie narazie na probe mamy poczekac co bedzie. Ale ja nie chce ja chce by z nim:-(

Gość pooaoaoaakkak
cos jest w powietrzu, dzis facet na ktorym mi b. zalezalo, po kilku miesiacach spotykania, daje przyjazn :(

Gość fdfhdfhddhdfh
PEWNIE CIĘ ZDRADZI

Gość alinkakaaaaa
eh Justi nie smuć się. Będzie dobrze! wiem co to znaczy.. tez sie rozstalismy..na zawsze nie na probę :( smutno mi. A skad jestes ?

Gość alinkakaaaaa
ile byliscie razem ? może zaglebiajac sie w to co piszesz jest inny powod ? moze to tylko wymowka...jesli bylby z toba szczesliwy to napewno nie chcialby przerwy

staly sie takie rzeczy ze musimy odpoczac od siebie, nie sadze zeby w gre wchodzil ktos inny. ale gdyby chcial sie rozstac rozstalaby sie definitywnie a nie "separacja"

bo to ja ostatanio narzekalam ze mi zle ze ma malo czasu dla mnie, ale oczekiwalam onnego rozwiazania a nie tymczasowgo rozstania:-(

Gość tez_popieprzony
ale wy dziewuchy naiwne jestescie. facet, ktory chce zerwac chce to zawsze zrobic w najmniej bolesny sposob(no chyba, ze o mnie chodzi ale ja to cham jestem ;)), wiec wymysla bajeczke typu: nie zasluguje na ciebie, jest ci pewnie zle ze mna, rozejdzmy sie na jakis czas aby cos tam cos tam. zawsze to oznacza jedno: mam juz inna, a ciebie chce sie pozbyc. taka jest prawda. jesli komus na kims zalezy to nie wymysla takich pierdol, owszem mozna sie posprzeczac i strzelic focha ale fochy sa przejawem zaangazowania emocjonalnego, a takie gadki na zimno oznaczaja jedno, co napisalem powyzej

dzieki wielkie za pociesznie. wiesz wilel zalezy od yego jaki ktos jest, nie moza uogolniac