Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palenie poważnie szkodzi

nowo poznany facet ma chyba jakąś podejrzaną przypadłość

Polecane posty

spotykamy się od jakiegoś czasu i wczoraj pierwszy raz wylądowaliśmy w łóżku, miałam okazję bliżej mu się przyjrzeć. Szczerze powiem, że troche się zdziwiłam- nie ma owłosienia na klacie do tego powiększone brodawki, włosy na rękach i twarzy oraz nogach są skąpe, normalne ma tylko łonowe i pod pachami. Do tego strasznie małe jądra (penis powyżej średniej :P ) Trochę zaczęłam dziś o tym czytać i przez przypadek trafiłam na strone opisującą zespół klinefeltera- sporo rzeczy z listy objawów sie zgadza. A nawet jeśli to nie ta przypadłość to ewidentnie facet ma problem z testosteronem.. I teraz moje pytanie- jak dyskrretnie wyciągnąć z niego czy jest chory? Przecież jak mu powiem że ma podejrzenie małe jaja to będe go miała na sumieniu :o

Jak ci na nim zależy to nie mów mu nic, powinien ci sam to powiedzieć bo to jest dla niego napewno krępujace. Wiem z własnego doświadczenia, jacy ludzie potrafią być okrutni.

Gość jyjllq
Cholerka, część pasuje do mojego faceta... 100% ma bezplodność? :o

nie goli się, przyjrzałam się dokładnie- na brzuchu ma maleńki meszek. Wczoraj mu rzuciłam żartem, że jestem bardziej owłosiona niż on (pewnie nie powinnam tak mówić, ale byłam naprawde w wielkim szoku i mi sie wyrwało) on się tylko zaśmiał i powiedział że mu to nie przeszkadza. Zależy mi na nim, potrafie przymknąć oczy na niedoskonałości ale w przypadku hipogonadyzmu powinien mi chyba powiedzieć (ze względu na niepłodność, zaburzenia erekcji czy co tam jest w objawach) A propos erekcji problemów żadnych nie było, wrecz przeciwnie- w łózku było super. Zdziwiła mnie natomiast strasznie mała ilość spermy..

tego się właśnie obawiam :o Jakby podejrzewał byłby chyba bardziej skrępowany sytuacją- seksem, a on był bardzo pewny siebie, nie przeszkadzało mu że się przyglądałam. W sumie z naszej dwójki to ja mam większe rozeznanie w wielkości męskich jąder czy stopnia owłosienia, jeśli nie wie że jest chory to jak zasugerować wizytę u lekarza? Ja bym chyba sie fatalnie poczuła gdyby facet mi powiedział że mam za małe piersi i za duże owłosienie, powinnam iść do lekarza i zacząć brać hormony.. Nawet jakby nie wiem jak to delikatnie zrobił.

Gość klauzula
Skoro Ci się podoba i z seksem nie ma problemów, to czego się czepiasz? O co Ci chodzi? O ewentualną bezpłodność? No i dobrze, nie będziesz musiała łykać tabletek. A dzieci? Możecie zawsze mieć dziecko Twoje z nasionkami innego faceta. :)

Gość guma_poziomkowa
ej no to ze nie ma wlosow duzo to akurat nie jest jakis wielki ewenement ...duzo jest facetow ktorym nawet zarost nie rosnie specjalnie

Gość pink14
glupia jestes, moze wymysl mu ze jest smiertelnie chory i zaraz umrze? przestan sie bawic w lekarza za pomoca internetu, bo kiedys zobaczysz u siebie ziarnice zlosliwa ato beda zwykle wszy

Gość mój ex tak wygląda
mój ex tak wygląda i mamy syna, także nie przesadzajcie z tym brakiem testosteronu:O🖐️

hahhahah... Ma małe jądra tzn. że jest chory? ;D :D Jak ma sporego penisa to co się przejmujesz. Wy kobiety wszędzie szukacie problemu. Ja pierdolę, że tak powiem

Gość nie oszukujmy się
i tak z pewnego siebie faceta jakaś kretynka zrobi chorego i impotenta😠:O

Gość nie oszukujmy się
:D

to że wygląda na chorego to jedno i nie mówicie że maleńkie jądra, trzy włosy na krzyż, ginekomastia i kobieca sylwetka jest normalna :o Nie chodzi mi tylko o chorobę, ale o to że średnio mnie kręci facet bez 2 rzędnych cech płciowych :o Chciałabym z nim o tym pogadać, bo jak ma jakas przypadłość to może jest do odratowania. Wy od razu że kretynka i nie wiem czego chce, ale nie oszukujmy się- atrakcyjność partnera to kwestia kluczowa na początku związku

Gość czy on jest blondyn
czy on jest blondynem? u blondynów, którzy mają rzęsy, zarost i włosy łonowe jasne jest to w miare normalne.

Ja pierniczę... Namów go na wizytę u lekarza. Jaki problem?

nie, brunetem

Gość marija rickijja
ja nie lubie owłosionych facetów:) a jądra? brzydkie są takie jak rowek..wiszące..:O widziałam w necie:O małe zgrabne okey:) Może ta anomalia to za duży penis:P?

"brzydkie są takie jak rowek..wiszące.."] No ja pierdolę ... przecież wszystkie jądra wiszą. Grawitacja je przyciąga

Gość ciemność widzę, ciemność
palenie poważnie szkodzi, jesteś tego ewidentnym przykładem. "chodzi mi ...... o to że średnio mnie kręci facet bez 2 rzędnych cech płciowych" - co Cię nakręciło do pójścia z nim do łóżka? Dlaczego lądujesz w łóżku z facetem, który Cię średnio kręci? Taka posucha??? "jak zasugerować wizytę u lekarza?" - pytasz równocześnie stwierdzając "Ja bym chyba sie fatalnie poczuła gdyby facet mi powiedział że mam za małe piersi i za duże owłosienie". Na kogo ma Ci ten lekarz przerobić średnio atrakcyjnego faceta? Rzeczywiście poważnie zaszkodziło Ci coś więcej niż tylko palenie....

Gość ciemność widzę, ciemność
"wylądowaliśmy w łóżku, miałam okazję bliżej mu się przyjrzeć" zaiste interesująca wypowiedź. Najpierw hop do łóżka, a później przyglądam się co to za stworzenie - "włosy na rękach i twarzy oraz nogach są skąpe", "nie goli się" itd..... - tak, żeby się o tym przekonać trzeba się najpierw bzyknąć.

Gość zapal capie świeczkę i idź
do spowiedzi, bo ci zaiste palma odbija. Należy przetestewać faceta, aby wiedzieć co jest grane. Chłop jak dąb, a jajka jak żołędzie, to idealny kandydat na księdza.

Gość marija rickijja
jak worek!!! taki dłuugii:) wiszące..

Gość fdffss
Jesli Cie taki facet nie kreci to po co z nim poszlas do lozka? Chyba wczesniej bylo widac jaka ma sylwetke i czy ma wlosy na nogach albo na twarzy? Lato jest wiec pewnie mialas okazje sie przyjzec wczesniej. Ja pierdziele ma male jadra i od razu mu wmawia chorobe :o To tak jakby po seksie facet Cie zlustrowal i powiedzial ze masz wystajace i wiszace wary sromowe i ze powinnas isc z tym do lekarza. Jakbys sie czula po takim tekscie? Jesli Ci sie ten facet nie podoba to daj mu spokoj,bo zaburzenie zaburzeniem ale nie zrobi sie z malo owlosionego faceta maply o meskiej posturze. Jaja tez mu nie urosna jak kokosy...