Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaxoxo

pytanie do mezczyzn..czy widok dziewczyny z kolczykiem w pepkuNIEzrazaWASdoNIEJ?

Polecane posty

Gość aniaxoxo

MAM 23 lata i wlasnie mysle o zalozeniu sobie kolczyka w pepku , zastanawia mnie tylko czy taki wyglad dziewczyny niezraza mezczyzn do niej bardzo podoba mi sie taka ozdoba ciala niechce jednak po jej zrobirniu byc traktowana przedmiotowo przez plec przeciwna prosze napiszcie co o tym sadzicie? i czy taki kolczyk dziala odpychajaco ..(zaznaczam ze mam plaski brzuch bardzo duzo cwicze-tancze zawodowo) wiec mam naddzieje ze niebedzie wygladac to oblesnie pozdrawiam

Gość shrwtwhw54
ja rowniez wolalbym bezkolczyka.

Gość huaresss
dlaczego? mhm? kojarzy wam sie z taka dziewczyna lekkich obyczajow?dziekuje za odp mimo wszystko

Gość brunet a może szatyn
mnie się nie podoba kolczyk w pępku,choć Moja żona miała. Teraz po urodzeniu dziecka,ma nad pepkiem wieelki rozstęp po tej dziurce od kolczyka. Ale i tak ją kocham :)

Gość brunet a może szatyn
nie podobają mi sie też koczyki na twarzy,na języku, to jest przecież okropne. Nie wiem po co dziewczyny tak się szpecą,no ale kto co lubi.

Gość ladaco
tez nosze kolczyk w pępku ale ja jestem gejem

Co prawda jestem kobietą, ale pozwolę sobie odpowiedzieć na ten post. Z tego co zauważyłam wśród moich męskich znajomych panuje stereotyp, że kobiety ogólnie 'okolczykowane' (poza pojedynczą dziurką w każdym uchu) są typem imprezowiczek, lubią dobrą zabawę i przede wszystkim są łatwe. To samo dotyczy kobiet wytatuowanych. Oni nie traktują tego jako "ozdoby" tylko jako "sygnału", "potwierdzenia" wyżej wymienionych cech. :-o Cóż...to tylko faceci ;)