Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukniabalowa

kogo zabralyscie do wybierania sukni slubnej?

Polecane posty

Gość sukniabalowa

Kogo bierzecie do salonu slubnego zeby pomogl wam wybrac suknie slubną? ja nie mam kogo wziasc i pojde sama...czy jestem tutaj jedyną w takiej sytuacji?

ja sie dzis wybieram pierwszy raz... i biore siostre (swiadkowa bedzie) i mame. myslalam tez o siostrze mojego D. ale ona sie ostatio strasznie zmienila i zaczela wszystko krytykowac... :/ a moze wez z soba jakas przyjaciolke ??

Na pierwszych przymiarkach bylam z siostra, na drugich sama (mieszkam za granica i tu na miejscu wybralam sie do jendego salonu i porobilam fotki i przeslalam siostrze), a na kolejne pojechalam z narzeczonym i kupilam tez wtedy suknie:)

Gość sukniabalowa
Mama wszystko krytykuje a przyjaciolki nie mam i dlatego nie mam wyboru,pojde sama :(

Gość z narzeczonym i mamą

Gość gryczka
Szyłam u znajomej krawcowej kostium (tylko ślub cywilny). Na wszystkich przymiarkach byłam z narzeczonym :-)

Jak wiesz w czym ci dobrze i sama sobie jestes najlepszym doradca to nie widze problemu, w tym, zeby samemu pochodzic po salonach. Mi w sumie w tym ostatnim salonie, w ktorym bylam z narzeczonym bardzo fajnie doradzila sprzedawczyni. I mimo, ze przymierzylam tez fajna drozsza suknie to zdecydowanie kazala mi brac ta tansza, bo mowila, ze o wiele lepiej wygladam:) W niektorych salonach mozna robic fotki, wiec mozesz porobic sobie zdjecia i w domu spokojnie sie zastanowic i potem wrocic znowu do salonu. Mozesz tez wystawic fotki (z zamazana twarza np.) na forum i wtedy cos Ci doradzimy:) Czasem lepiej isc samemu niz z osoba, ktora zle doradzi:)

Gość Majówka2011
A ja idę oczywiście z mamą nie wyobrażam sobie żeby iść z kimś innym:)

Sukienkę wymyśliłam sobie sama, na wzór tych które mi się podobały w necie. Na wszystkie przymiarki do krawcowej jeżdzę z mamą-jest dla mnie najlepszym doradcą,poza tym jest nowoczesną i znającą się na modzie kobietą,więc jestem pewna,że mi świetnie doradzi.

Gość dobolokataa
a ja wybieralam swoja suknię z przyszłym mężem i z moim tatem:))))

Ja kupowalam z moja kuzynka ktora byla swiadkowa i zeby bylo meskie oko to byl tez jej chlopak. A na ostateczna przymiarke 3 tygodnie przed slubem jak odbieralam suknie byla ze mna mama.. Normalnie poszlabym z mama ale suknie kupowalam 300 km od domu bo tam robilismy wesele