Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociak58

Nie wie mco mam robić !

Polecane posty

Hej wszystkim. zwracam sie do Was z prosba doradzenia mi jak mam postapaic otoz mam chlopaka ktory jest straszliwie zazdrosny o mnie....(taki miejski huligan) i czasem naprawde to doprowadza mnie do frustracji.. np gadam z kolezanka przez tel a on dzwobi za sekunde i : z kim gadalas? ja ze z kumpela a on przyznaj sie z kim i takie sytuacje sa ciagle lub i gorsze...rozmawialam z nim o tym zeby sie zmienil,poprawil ale dalej tak jest a najgorsze jest to ze ja go mimo wszystko kocham...tez czesto gdy sie kolcimy mowi mi ze idzie w huj i zrobi sobie krzywde a tego wiadomo ze ja nie chce....a juz kiedys probowal sie przy mnie wieszac.... poradzcie co mam robic zeby bylo dobrze?

Gość dlaczego jesteś z nim?
Przecież on chce żebyś była jego niewolnicą. Odpowiada ci to? Ludzie zmieniaja się do 5 roku życia, potem tylko rosną. Więc jeśli liczysz na to, że on zmieni się i będzie dla ciebie dobry, to licz dalej... Po co ci facet chuligan? Chcesz i ty oberwać?

Zakochalam sie w nim co poradze;( jest slodki dla mnie czolyitp ale jednyna jego wadfa to ta cholerna zazdrosc,a wie mze nie uderzy mnie nigdy ...ja sama tez mam taka nature jak on ze dresy rap itp tyle ze ja nie mam w sobie tej zazdrosci...

a wie mze nie uderzy mnie nigdy .. To super :) Najważniejsze by Cie nie lał :)