Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybierakowaa

mam dylemat którą suknię wybrać....

Polecane posty

Gość wybierakowaa

http://www.lisaferrera.pl/suknia/l516 czy http://www.lisaferrera.pl/suknia/l512 każda przyjaciółka doradza mi tą pierwszą a mama z teściową zdecydowanie tą drugą, ja osobiście skłaniam się ku pierwszej ale wiem że sukienka w stylu emire może zostać wyśmiana przez starszych gości jako za skromna i niepasowna, jak znależć rozwiązanie i którą wybrac???? - dodam ze suknie leżą na mnie podobnie jak na modelce, ale w tej drugiej czuję sie jak bombeczka...a ppierwsza jest wygodn! sama nie wiem co robic pomóżcie!

Gość wybierakowaa
oo myślama ze tamten temat się nie dodał a się dodał i teraz są dwa takie same ,przepraszam!

Gość pierwsza suknia śliczna,
klasyczny krój, jesli się dobrze w niej czujesz to bierz. Mama z teściową pewnie dlatego są za drugą bo jest bardziej rozkloszowana i bogatsza od pierwszej.Ja jestem za pierwszą.Dobrze ci radzą koleżanki, i nie patrz na to co myslą goście. Masz się podobać sobie i narzeczonemu.

Gość pierwsza suknia śliczna,

Suknie są śliczne. Moim zdaniem powinnaś pójść w tej w której dobrze się czujesz i która Ci się podoba :). Tymbardziej jak pisze obydwie ładne leżą więc wcale ta pierwsza nie będzie za skromna. Ja również zdecydowałam się na na suknie z salonu Lisa Ferrera i jestem po pierwszej przymiarce.

Gość gtrhftyhftjftj
moim zdaniem pierwsza jest śliczna a druga paskudna

czesc wybierakowaa :) zdecydowanie nr 1 widze ze podoba Ci sie kolekcja OreaSposa 2010 :) mi tez :) jezeli lubisz styl empire, spojrz prosze na model L520. to moja suknia :) byla supr wygodna i przepieknie sie prezentowala. sprzedam ja w bardzo przystepnej cenie - stan idealny. goraco polecam :)

Gość wybierakowaa
Bardzo ladna jest ta suknia 520... dziekuje za wszystkie opinie!! :)

Gość niekoniecznie sie da wyżyć
pierwsza

skoro w drugiej czujesz się jak bombka, to sprawa załatwiona, bo to ty musisz się w niej dobrze czuć, Ty, a nie mama, teściowa, czy babcia. Fanatyczkom klasycznych sukien ślubnych, bez, przypadnie do gustu właśnie druga sukienka. Styl empire nie każdemu odpowiada, bo w większości przypadków kojarzy się z ciążą. Reasumując: pierwsza zdecydowanie.

Gość obie sa beznadziejne
tyle jest pieknych sukni,a ty takie byle co wybralas....

Gość bez nicka i podszywów
widzę że na każdym topiku jakiś zdesperowany orendż troll musi się beznadziejnie wypowiadać 🖐️

Czesc wybierakowaa :) Podaje Ci moj nr skypa: mckubi_3474. Jezeli jestes zainteresowana moja suknia prosze odezwij sie do mnie na priv. Przesle Ci zdjecia i podziele sie z Toba moimi spostrzezeniami. Pozdrowienia :)

Gość ujviu
sory ale obie mi sie nie podobają

Gość obie są do dupy jak dla mnie
ale to Tobie ma sie podobać. Od biedy wybrałabym nr 1 (ale tylko gdyby wybór był z tych dwóch, na szczęście nie jest :P)