Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE CHCE TŁUMU I WESELA

ŚLUB CYWILNY- TYLKO ZE ŚWIADMKAMI, BEZ GOŚCI ???

Polecane posty

Gość perfect harmony
do autorki ja wzięłam ślub cywilny we wtorek, tylko świadkowie, potraktowaliśmy to jako formalność, legalizacja, związku ułatwia wiele spraw

perfect harmony- gratuluje:D a co po slubie - do domu? :) a co z ubiorem ? jakies specjalne ciuchy byly czy to co z szafy? :)

Gość perfect harmony
z urzędu przyszliśmy do domu, wypiliśmy winko, zjedliśmy po kawałku tortu, który sama zrobiłam, ubrania z szafy, mój facet garnitur, a ja żakiet i spódnica, świadkami były moja siostra i siostra mojego faceta

my mamy w sumie problem bo mieszkamy z blizniaku w jednej czesci domu my a w drugiej rodzice i brat narzeczonego, i tak glupio wyjechac i pr\yjechac z usc :((

Gość perfect harmony
ja mieszkałam z teściową, wyszliśmy z domu, nawet nie mówiliśmy gdzie idziemy, jak wróciliśmy to dopiero jej powiedzieliśmy, to wszystko zależy od ciebie, jak postąpisz, jak podchodzisz do sprawy ślubu cywilnego, no i czy przejmujesz się tym opinią otoczenia, czy czujesz potrzebę zaproszenia rodziców, rodzeństwa itp., czy też nie, postępuj tak jak uważasz za słuszne

DZIEKI ZA ODPOWIEDZ:)

Gość perfect harmony
spoko, polecam się:-)

Gość stojąca na progu
kochane a jak ubrałyście się na taki ślub tylko ze świadkami bez przyjęcia?? pozdrawiam