Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfrsgregregreg

kobiety z wiszacym duzym biustem--jak wyglada wasze zycie??

Polecane posty

Gość ty coralik to masz cycki kozy
byc moze:) przeciez nie przesle Ci mojej fotki w nim:) naprawde nie odbiega od triumpha estetyka wykonczenia, biel, jedyny minus to mala rozmiarowka ale:P wciskam sie w niego🖐️ musze konczyc

Triumph to brzydkie szmatki rozciągające się do 100cm przy obwodzie 75, w cenach z kosmosu :O Nie chodzi o to, żeby się w stanik "wcisnąć", bo ja wciskam się np w 75B. Ale noszę 65D, bo w tym rozmiarze mój biust wygląda sto razy lepiej

Gość wielbiciel kobiet
dajcie w końcu cos zobaczyć może jakieś zdjecie. Ocenie, powiem jak jest bez owijania w bawełnę, czy się mi podoba. To fakt wolę u kobiet duże cycuszki. Ale zobacze i ocenie.

głaszczka zgadzam się co do triumpha :O pani nie umiała uwierzyć, jaki rozmiar stanika nosze i mówiła, że nieeee, że mam inny rozmiar i mi już chciała podawać coś innego :O a chodzi o to, że tam nie ma takiego rozmiaru, jak np. 65F, który ja noszę :O

Ja raz weszłam do Triumpha, zapytałam, od jakich obwodów mają rozmiarówkę, pani powiedziała, że od 70, to odkręciłam się na pięcie i wyszłam :D Ja 65D, więc na mnie też nic nie ma :)

a ja wam powiem, ze kupuje staniki gdzie popadnie.... jesli jest na mnie dobry (a rzadko), to po prostu biore... nie latam po firmowych sklepach bo nie mam w okolicy a kupowanie przez internet to tylko strata pieniedzy.

Gość moje życie wygląda normalnie
Też mam podobny do Kate Winslet, tylko większy i chyba jednak pełniejszy. Ale uwielbiam stosunek Kate Winslet do własnego ciała - jej akceptację siebie i swobodny stosunek do nagości. Jaka na nią była nagonka, że tłusta krowa itd. (np. po "Titanicu"), a ona ma to w głębokim poważaniu i to ona jest wygrana, a nie ta banda frustratów, którzy ją anonimowo w necie opluwali. Tak nawiasem mówiąc - piękna kobieta (na tym zdjęciu w czarnej sukni - zjawiskowa). Staram się wzorować na takich kobietach, jeśli chodzi o stosunek do mojego własnego ciała.

Ta buźka " ;) " to przez przypadek się wkleiła, tam miał być nawias.

Gość osiriss
czyli biust kate nie jest taki zly? pocieszcie mnie bo zalamac sie idzie....piersi urosly mi dosc szybkoi tak sie wlasnie wyciagnely jakby..i te duze jasne brodawki...sama nei wiem, ale od zawsze mam kompleksy

Jeszcze jeśli chodzi o gusty facetów. Na "erotycznym" był dawno temu temat jednego faceta, który był miłośnikiem takich ciężkich, kobiecych, wiszących piersi. Wklejał foty pań, które mu się podobały i sporo zdjęć tam się znalazło i przychylnych komentarzy. Ostatnio też był temat chłopaka, który ma atrakcyjną dziewczynę, z super sterczącymi cyckami, a siedzi w necie i ogląda babki ze zwisającymi, bo go niesamowicie takie piersi podniecają i marzy o kobiecie z takimi (swoją drogą koleś pytał, czy jest nienormalny, co też świadczy w jakiej chorobie żyje ten świat, w którym nawet nie można mieć własnego gustu w erotyce, tylko wszystkim mają się modelki podobać) :) Więc gusty są różne i tylko trzeba znaleźć takiego faceta, który będzie się nami zachwycał i samym swoim wzrokiem wyleczy ze wszelkich kompleksów.

Dokładnie: biusty kobiet są różne i wszystkie jakoś żyją i mają facetów :) Jak wspominałam, ja jestem na świeżo, jeśli chodzi o różne cycki, bo miałam naturystyczny urlop w tym roku :P Widziałam różne kobiety - stare, młode, z przeróżnymi piersiami. Każda sobie swobodnie chodziła, ze swoimi partnerami za rękę i dobrze się czuły. Ja też. Taką właśnie filozofię trzeba przyjąć, a na wirtualną rzeczywistość nastoletnich koniobijców z gębą pełną żółci po prostu się nie oglądać, bo szkoda życia na takie goowno.

Gość poczytalam i mi lepiej
mam spory biust i jedrny, a moim problemem byl kiedys ich ksztalt- prawie idealnie okragle. takie pilki, teraz je uwielbiam, za ksztalt najbardziej, nawet nie za ta wymarzona jedrnosc. a jakis czas temu marzylam o takich, jakie nazywacie wymionami. dluzsze i bardziej lezkowate, bo moje wydawaly mi sie niekobiece, pare razy pytano sie mnie lub sugerowano wprost,ze sa sztuczne. pewnie dlatego tez, ze mam chuda gore ciala i te cycki odstaja rzeczywiscie. widze kobiety z lezkowatymi piersiami i nie wiem, gdzie widzicie te jedrne pod sama brode. ja ze swoimi czulam sie jak wynaturzony egzemplarz i nie widzialam jeszcze nikogo z naturalnie wskoko uniesionymi piersiami w sporym rozmiarze. jeszcze teraz niby juz niezakompleksiona, jak widze ladny duzy biust a nieokragly to zdarza mi sie powzdychac i chciec taki. mnie moje cycki spodobaly sie ze wzgledu na sztuczna kulture masowa i to, ze inni takie chca, a nie dlatego,ze mi sie podobaja. podobaja mi sie normalne, kobiece, zwykle.

Gość xxxxx89
Też miałam z tym problem. Właściwie to za młodu nie nosiłam stanika, gdy siedziałam w domu, bo uważałam, że nie potrzebuję. Zakładałam tylko do wyjścia i... Cóż, strasznie mi "oklapły". ;) W pewnym momencie zaczęło mi to przeszkadzać, bo i rozstępy, i nie były już tak jędrne, dlatego przekopałam masę for na ten temat. Od kilku miesięcy nie ściągam więc z siebie stanika - mam go na sobie za dnia i w nocy, podczas snu. I wiecie co? Są ładniejsze, wymodelowały się, nie wiszą juz tak jak wcześniej. Widzę znaczącą zmianę i będę nosić stanik dalej. Polecam.

bardzo proszę wklejam mój - Twoje zdjęcie się nie otwiera, przynajmniej mnie (pomimo, że skopiowałam linka).

Teraz widzę, mam podobne piersi (tylko znowu większe) :)

Gość bardzo proszę wklejam mój
kliknij w drugi link

xxxxx89 - też słyszałam o tym staniku noszonym stale. Kurczę, naprawdę to działa?! Nienawidzę nosić stanika w domu, ale gdybym wiedziała, że poprawi wygląd, to bym się poświęciła.

W domu noszę taki domowy, miękki. Czuję wtedy, że odpoczywam i moje piersi też. Ale mogę się poświęcić dla urody ;)

Gość perfektor dinner
może wklej fotkę

poczytalam i mi lepiej - No proszę, nie widziałam, że można uważać swój biust za zbyt jędrny i okrągły! :) Okazuje się, że kobietom nigdy nie dogodzisz, zawsze będą narzekać na wygląd. :) Pozdrawiam.

Gość poczytalam i mi lepiej
oj, można. jestem przeciwnikiem plastiku, tipsow, solarium, wlosow w 7 kolorach i przerobionego wygladu i moze tez dlatego normalne piersi mi sie najbardziej podobaja. i wcale nie male. jestem kobieta a podobaja mi sie duze cycki. śmok z jedrnoscia, jak cyckow nie widac, tylko gabki.

Gość do bardzo proszę wklejam
Masz seksowne ciałko. Piersi super, szparka też!

Gość zuuuuuuuzia
ja mam duze piersi opd początku nosilam dobre staniki ale ich szybki wzrost spowodowal ich zwiszanie i nic teraz na to nie moge poradzic!!! ale w biustonoszu wyglądają super oczywoscie dobrze dopasowanym i żyje z tym normalnie!!! maz je uwielbia więc chyba ok ;)

Gość tez mam duze piersi
i je lubie, moi partnerzy tez lubili:P