Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfrsgregregreg

kobiety z wiszacym duzym biustem--jak wyglada wasze zycie??

Polecane posty

Gość moje życie wygląda normalnie
czy ktoś ma może zdjęcie tej rurki z kremem albo fotkę jakiejś innej babki z jakiejś stronki erotycznej, która by ją przypominała? Bo właściwie nie wiem, o jakich piersiach rozmawiamy. Pojęcie "obwisłe" to rzecz względna.

Gość gfrsgregregreg
to zdjecie było na kafe dosyc dlugo

dawac, dawac... bo nie wiem jak baaaaaardzoooo mam obwisle :D chociaz przykladowo! :D

Gość ty coralik to masz cycki kozy

Gość do ghjhgaklghjf;
też chętnie bym zobaczyła to foto. Może to tylko przesada, sama mam bardzo duże, średniej budowy, i tak jak ktos tu pisala, trzeba nabrać pewnosci siebie. Bo ja tak zrobiłam, i od razu jest inaczej. Juz mi nikt z głupimi komentarzami nie ma prawa wejść... kiedyś bylo nie za fajnie, bo byłam zakompeksiona, a teraz stwierdzam, żę to ATUT :-) i to jaki !!!

Przepraszam za pytanie, ale gdzie masz sutki? Bo jeśli sutki są umiejscowione wysoko, to pomimo takiego kształtu, pierś wygląda ok. Ja mam piersi pełniejsze, większe, nie takie spłaszczone, jak to Iwona ze zdjęcia. Ale właśnie wyglądałyby o niebo lepiej, gdybym miała wyżej sutki.

Gość do ghjhgaklghjf;
to znaczy masz duże czy obwisłe ? duże to dla mnie miska od E

Gość gfrsgregregreg
sutki mam nisko

nie, moje sa ladniejsze, pelniejsze gdzie samokrytyka:O jedno co mi sie nie podoba to duze, ciemne brodawki. bialy delikatny biustonosz pod rownie delikatna biala bluzka i te ciemne plamy:O faceci miekna, kobiety zabijaja mnie wzrokiem

Gość Kasiabaskawoda
a jak widzicie sie w lustrze z profilu ? Bo jedynie co mnie wkurza, oczywiscie jak jestem sama, to ze na pierwszy planie jest olbrzymi biust !! Potem wszyscy zamiast skupiać sie na rozmowie skupiaja wzrok na nim . To akurat wkurwia mnie.

Muszę wyłączyć kompa, bo jest burza i boję się o niego. Będę zaglądać na ten topic, mam nadzieję, że nie padnie. Pozdrawiam wszystkie biusty ;)

Gość perfektor dinner
może wklej fotę

Gość Mthamag
Wpiszcie w google brzydkie cycki -grafika te pierwsze sa rurki

O piersiach Rurki prawdopodobnie tak pisali, bo mało kto ją tutaj lubi, wiec nie ma co się przejmować. ty coralik to masz cycki kozy, pod białą bluzkę to cielisty biustonosz, a nie biały :)

Gość braneta
Mam miseczkę " I " i znaleśc stanik na mnie to spory problem.Może macie jakies sprawdzone firmy i sklepy? Mojemu M iust mój się bardzo podba,ale czasami jest mi ciężko, bola plecy, piersi ciążą:(

nie da rady:O nie potrafie siebie zmusic do zakupu bielizny w kolorze bezu:O

braneta, a jaką bieliznę kupujesz? Na duży biust jak dla mnie Curvy Kate. Sama mam mały, ale na dziewczynach ładnie się staniki tej marki prezentują i chyba dobrze się noszą :) Jakie masz wymiary?

kupuje tylko miekkie:)

Gość ja mam male piersi ale
moj facet je uwielbia . Kiedys mialam kompleksy ale parter mnie z tego wyleczyl . Mowil mi ze duze sa obwisle , nieestetyczne itd , ale moim zdaniem to nie prawda . Owszem grawitacja dziala ale bez przesady , natura stworzyla Nas jak stworzyla , jedne maja male drugie wieksze , ale najwazniejsze jest to aby siebie sama akceptowac i nie stwarzac sobie problemow oraz zeby miec faceta ktory pokocha Nasze piersi , niewazne jakie by nie byly . Nigdy nie mialam problemow z obwislym biustem ( w sumie to nie ma co tam obwisac ;) :P ) ale jesli moge doradzic to proponuje dobry krem podnoszaco-ujedrniajacy plus cwiczenia na miesnie brzucha . Podobno dziala , moze nie sa to super rewelacyjne efekty ale jednak są . Zapytam kolezanki jakiego kremu uzywa , mowila ze jest super , kosztuje ok 130 zl ale jesli efekty sa warte to warto zainwestowac , czyz nie? Glowa do gory dziewczyny i nie przejmujacie sie za bardzo . Wasza malo biusciasta kolezanka :)