Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzestraszonaMyslacaa21

Kochane jakie jest prawdopodobienstwo ze w ten taki oto sposób zaszłam?

Polecane posty

Kochalismy sie z chlopakiem 5 dni pod rzad w tym bez zabezpieczenia bo mial to byc stosunek przerywany. pierwszy raz przzerwal ale jestem pewna ze wprowadzil mi pozniej do srodka troche spermy. Ile jej trzeba do zaplodnienia? pozniej dwa razy tez nie mial wytrysku we mnie, a pozostale stosunki zaczynalismy bez niczego a konczylismy w prezerwatywie. Jednak teraz mam klocia w dole brzucha..wczesniej nawet nie podejrzewalam ciazy. bola mnie sutki, czuje sie taka bez koncentracji, otumaniona, zawroty glowy, i przeraza mnie to ze potrafie spac do 12 i nie mam dosc !!! mialam mdlosci..wrazliwosc na zapach do tego stopnia ze jak przechodzilam w markecie obok pulki z plynami i proszkami myslalam ze sie pozygam... rano nie mam apetytu...

i ten bol w dle brzucha taki jak w czasie @ ! a do @ jeszcze ho ho...

Gość welonka w
i będziesz mamusią

to pewne objawy?? a moze objawy stresu ??? !

ile spermy trzeba do zaplodnienia? kochalismy sie kilka dni po moim okresie-wychodzi z obliczen ze byly to moje dni plodne...3 tyg pozniej zaczelo mnie kluc i bolec. a nawet wczesniej mialam zgage i problemy zaoladkowe. Myslicie ze to ciaza juz??

mówią że ilością plemników z jednego wytrysku można by wszystkie kobiety w europie zapłodnić :-D

Gość ffffeee
gratulacje

Po pierwsze - do zapłodnienia wystarczy tylko jeden plemnik. Po drugie kiedy masz dostać okres? Nawet gdybyś była w ciąży, to to co opisujesz to tylko Twoje schizy, bo tak szybko nie ma objawów ciąży :)

Gość bl0ndinka
ja przez ostatnie dwa cykle w dni plodne co drugi dzien kochama sie do konca i nie zaszlam, mimo ze bym chciala. Nie jest tak latwo zajsc w ciaze, jakby sie wydawalo. A objawy, ktore opisujesz na pewno nie wystąpiłyby tak szybko. Jezeli piszesz ,ze do miesiaczki jeszcze "hoho" to tym bardziej nie mialabys zadnych objawow. Nawet test ciazowy powinnas zrobic w dniu spodziewanej miesiaczki

Gość ona ona ksks
Ojawy ktore opisujesz wygladaja na ciaze . Ja mialam identycznie stosunek przerywany nigdy nie doszedl we mnie a mimo wszystko ten plyn ktory wycieka przed sperma tez ma plemniki, niby bardzi malo ale w naszym przypadku to wystarczylo. Czulam sie identycznie jak Ty piszesz i myslalam ze to objawy na okres , ale bylo inaczej ciaza.

Gość ona ona ksks
blondinka nie jest tak latwo czasem a czasem jest latwiej niz sie wydaje to ze Ty nie zaszlas nie znaczy ze ona nie jest w ciazy.

Gość bl0ndinka
Ale ja nie napisalam, ze ona nie jest w ciazy, chcialam dac do zrozumienia, ze nie zawsze jest to takie proste. OPisywane przez nia objawy nie wystapilyby tak szybko. Napisz jakie masz cykle i w ktorych dniach cyklu sie kochalas.

Gość ona ona ksks
U mnie objawy wystapily dosc szybko bo w ajkims 3 tygodniu ciazy, nie jest takie latwe u masz racje blondi. Ale wlasnie tak to jest ze jak sie stara to ciezko a jak sie nie planuje to sie zdarza. Ja nie twierdze ze jestes napewno w ciazy ale jest to bardzo mozliwe z tego co piszesz.

Przestańcie ją straszyć. Skoro do okresu hoho to to nie są objawy ciąży tylko schizy!!! Oczywiście prawdziwa ciąża schizów nie wyklucza, ale na razie to są tylko schizy, objawy będą później! I wg mnie szanse na ciąże są małe, więc jej tak nie stresujcie!

Gość ona ona ksks
Male ale jednak sa.... wiec lepiej zrob test i nastepnym razem uzyj kondona bo metoda przerywana to zadna metoda.

zrobilam ten test... i druga kreska wyszla słabo.. co jest z nim!!!!!!!!?? :/

Gość Papulinka
To szczere gratulacje:) zazdroszczę (pozytywnie) jak już jest słaba kreseczka to i bobasek jest:)

czy testy moga sie mylic ????

Gość Papulinka
No niby mogą ale raczej w drugą stronę. Zrób tak za 2 dni jeszcze raz,

gratuluję:) mnie się jakoś nie udaje :( ciesz się mimo wszystko naprawdę to wielki skarb a Ty jestes wyróżniona że to otrzymałaś

A kiedy masz dostać ten okres??? Bo test się robi najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki. I po jakim czasie wyszła Ci ta blada kreska? Bo jak po dłuższym niż 5 minut, to też wynik jest błędny!!

Tak to raczej ciąża jak 2 kreseczke masz słaba. Gratuluje! Ale zrób tes za pare dni i jak bedzie 2 mocno widoczna idz do gina na potwierdzenie. :)

Gość Papulinka
Co wy tu dziewczynie sugerujecie??? Moja koleżanka usunęła i jużNIGDY nie będzie miała dzieci! TERAZ PŁACZE ALE ZA PÓŹNO!

nie wchodzi w gre usuwanie ;[ ... bedzie dziecko bede sie cieszyc.. tylko troche plany mi pokrzyzuje.. juz sie nastawilam ze to raczej pewna ciaza...

Gość Papulinka
Na razie nie nastawiaj się, tylko powtórz test za 2-3 dni:)

powtorze na pewno... mam drugi ale nie pokusilam sie robic 2 razy pod rzad... @ spodziewalabym sie za 2 tygodnie...

Gość Papulinka
To ile cykl trwa u Ciebie??? Jakim cudem??? Coś to nie halo jest

34 ;?/