Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość this is how we doo

jak mam u kogos zjesc obiad czy inne domowe danie niedobrze mi sie robi :((((

Polecane posty

Gość this is how we doo

jakos nie moge sie przełamać wszystko jest dla mnie niedore, przesolone rozpierdolone rzygac mi se chce a musze czasem zjesc u chlopaka czy kolezanek jak zostaje na noc :O zle mi z tym, moge jesc tylko co mama ugotuje tak dobrze gotuje :( ost jadłam u chlopaka masakra mysalam ze sie porzygam :( ale zjadłam zeby nie bylo przykro :( po propstu odrzuca mnie od jedzenia innego niz gotowanego przez moaja mame :( nie moge u kogos jesc te inne zapachy portawy fujjjj ;((

Gość this is how we doo
nawet od zwyklej kawy ze smietanka robieonej w innym domu niz moim mnoie odrzuca, wypijam z obrzydzeniem z tych innnych kubków :( czy jestem przewrazliwiona?

Mi za to u mojego faceta smakuje wszystko lepiej niż u mnie :P U niego jem to, czego u siebie bym nie ruszyła :D

ale to faktycznie chodzi o samo jedzenie, czy brzydzi cie mysl, ze zostały przygotowane w "innych" warunkach niz twoje domowe. że martwisz się o ich higienę i ew. czystość łyżek, talerzy?

Gość viviannaaa
Ja nie lubię jeść u mojego faceta ale dlatego, że nie dbają przesadnie o czystość ani o estetykę podawania jedzenia :O Wszystko jest takie na odpierdziel, czasami potrafi być coś rozlane i nikt tego nie zetrze

Gość a u mojego jedzą
w kółko rosół i pieczonego kurczaka z ziemniakami :o No ile można. Ja akurat lubię jeść u innych, nie przeszkadza mi że ktoś inny przygotowuje, może dlatego, że nie trafiłam jeszcze na żadnych syfiarzy ani na nieświeże/niesmaczne jedzenie. Ale ten rosół... już nawet wymiguję się, żeby nie odwiedzać jego rodziców, albo przychodzić po obiedzie.

Gość no coz................
czyl z tego co rozumiem w knajpach, czy restauracjach, tez nie jadasz??

Gość ja tez nei lubie
ja np nie lubie u kogoś, bo wiem że np "pomidora" czy tam coś inngo pokroił na kromke nie myjąc rąk bezpośrednio przed tym tylko np kilka minut wcześnij. Albo ja zawsze łyzke/nóz płucze przed jedzeniem bo mam jakas faze że kurz się zbiera. Nie weim co gorsze, kurz czy woda z kranu na tych sztućcach, ale tez nie lubie jak ktoś coś robi...

Gość this is how we doo
sama nie wiem o co chodzi chyba o wszystko.. nic mi nie smakuje NIC nawet zwykła zupa wydaje mi sie przesolona, kotlet niedosmazony sernik niedopieczony... nawet lody ze sklepu jakies takie innne :O no i higiena nie raz widziałam nidomytre kubki czy sztucce...;p zadko kiedy cos mi smakuje, mimo ze reszta sie zajada :P

Gość ladaco
jesteś przewrażliwiona i rozniańczona

Ja też nie lubię jeść u innych :O U mnie w domu wszystko gotuje się "porządnie" obojętnie co by to było. A czasem jak u niektórych widze, jak coś jest napaćkane, albo jak ktoś to robi, to fuj :/ Obrzydliwe, tak niechlujnie wszystko. Dobrze, że u mojego chłopaka robią wszystko tak, jak mi sie podoba :D:D

Gość this is how we doo
na pewno nie roznianczona :P

Gość ladaco
masz za dużo w doopie, a przegłodzić ciebie na suchym chlebku, smaluszku i cebulce przez miesiąc to być łykała potem wszystko i wszędzie jak bocian śliwki:)

Gość rozkojarzony milioner
Mam to samo! Skad wiem, czy ktos umyl rece po wizycie w toalecie lub czy przed chwila nie dlubal sobie w nosie... FUJ!

Gość this is how we doo
akurat chlebek ze smalczuszkiem by mi smakował i nie mialabym nic przeciwko byle by to bylo z mojego domu :PP

Gość rozkojarzony milioner
Ah jestem rozniańczony. Genialnie. Zresztą nie rozumiem czestowania na siłę u kogoś.

Gość ladaco
myślicie ze ludzie nic nie robią tylko w dupach grzebią i gile do zarcia wkładają a potem zapraszają innych na poczestunek i razem z nimi to jedzą? tak to tylko w restauracjach robią jak wiedza ze sami nie musza tego źryć:)

Ja nie lubie, bo widze, ze np ktos jak mieli mieso na kotlety mielone, to nie da tam normalnego miesa, tylko jakieś tłuste resztki i chrząstki, "bo i tak sie zmieli" :O Albo rozgotowane wszystko, jakies takie wypaćkane, wymemlane. No tak od odpieprz wszystko. :O

Gość ladaco
ja jak przygotowuje zarcie dla siebie i innych to wszystko 2 razy myje i na bieżąco sprzątam bo nie lubie syfu w kuchni, a jak widze przypadkowy włos w zarciu i choć swój to ...nie jem

Gość this is how we doo
dokladnie! skad mam wiedziec z czego ten kotlet czy wszystko bylo swierze, umyte... raz chcialam sobie zrobic kawe z mlekiem wsytalam kawe mleko probuje i malo sie nie porzygam MLEKO BYŁO SKIŚNIETE mam uraz po tym :(:(

Gość this is how we doo
u niego tez tak jest na pewno bo to porzadni ludzie ale i tak mam jakies uprzedzenia i mi nie smakuje :O:O

Gość ladaco
zarcie musi być cacy, ale mały bąk nigdy nikomu nie zaszkodził...wręcz przeciwnie:D

Gość this is how we doo
moze to w mojej psychice siedzi :P mi nawet kupione lody ze sklepu nie smakują :P

Gość bogna nanan
a czy przez mysl wam przeszlo np co mozna znalezc w chlebie z piekarni? albo innych produktach w sklepie? tam to dopiero moze byc syf i malaria a was jedzenie u kogos brzydzi, kurz na nozu czy to ze ktos rak nie umyl przed krojeniem pomidora//smieszne jestescie...mam kolege ktory pracowal w mleczarni i tam sie chlopaki do jogurtu spuszczali...smacznego zycze!

Nie jem u żadnych obcych ludzi. Tak samo nie lubie jeść w jakiś knajpach, typu karczma. Ze na obiad dostaje sie łyche ziemniaków, buraczków i kotlet. A u mojego, to moge jeść spokojnie :P

Gość mam to samo!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tylko jeść mogę u siebie w domu. jak mam coś przełknąć w restauracji to aż mnie skręca. nienawidzę. ciągle mam wrażenie, że wszyscy się na mnie gapią i czekają, aż się upierdolę czymś.

Gość this is how we doo
a ja gdzies czytałam ze mieso po ilus tam dniach jak sie chlodnia zepsula i mieso sie pojawiły robaki i to wszystko poszło do mielenia na paróweczki i pasztety :D u mnie w domu sie tego nie jada :P

Mi w wiekszości przypadków nie przeszkadza jeść u innych ale kiedyś byłem zaproszony do takiej w chuj dalekiej ciotki na obiad. Stara rura taka z 75 lat I widziałem jak ta stara raszpla polazła do kibla a potem po wyjściu bez mycia rąk zaczęła mieso na kotlety obtaczac w jajku i panierce :O Do tego pare razy jej sie kichło :O Od razu puściłem SMSa do mojej byłej żeby zadzwoniła do mnie za chwile z wrzaskiem (tak żeby wszyscy w pokoju kslyszeli z mojego tela) że rura pękła i woda sie leje po mieszskaniu i żebym przyjechał. Aż byłą zabrałem do kina i potem na kolacje tak byłem jej wdzięczny :classic_cool:

Gość zdegustowana :o
oczywiście, ze tak robią, nie słyszałeś o 20-letnim mięsie, importowanym ze Szwecji? 20 lat przeterminowane!! leżało zamrożone w puszkach i Polacy je kupili, sprzedawali do różnych jadłodajni, knajp i internatów.. jeden się wypowiadał: Pani, ludzie to gorzej niż zwierzęta, wszystko zjedzą :o