Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekierkAA

Łóżko.jakie dla3 letniego malucha?Doradzicie?

Polecane posty

Ja dla swojej starszej córki mam zwyczajną 2osobową wersalkę rozkładaną, taką jak dla dorosłych. Przydaje sie jak goście są to wtedy z córką moge spac a goście w dużym pokoju. Nie stać mnie zeby co 2 lata łózka dzieiom wymieniać....

Gość ekierkAA
Dlatego myslę o łóżku 160 na 70 a potem się zobaczy.Może uda nam się kupić większe mieszkanie.jak wstawię wersalkę do pokoju syna to nie zostanie wiele miejsca.Dlatego muszą być takie wymiary. Kanapa mniejsza tez jest fajna, ale wtedy problem co z pościelą zrobić. A nie chce kupować łóżka na szybko potem być niezadowoloną.

Gość ja kupowalam u tego pana
ja kupowalam jak mial 2 latka i dobrze zrobilam bo materac sporADYCZNIE przesikany wiec mozna było wyprac a wersalka to juz gorzej-łóżeczko solidne -tyle ze trzeba materac dokupic

Moja córcia zesikała sie tylko ze 2 razy.... wersalkę kupiłam jak miala około 2 lat. Nie żałuję. Moze faktycznie gdyby czesciej zdarzało jej sie popuszczac to by przepachniała czy cos, nie wiem, ale są przeciez takie podkłady pod prześcieradło. Ja jak oduczałam od pampersa to pod prześcieradło kladłam 2 reczniki tak na wszelki wypadek ale były zbędne... :) Ale jak nie ma miejsca to tzrebaby pokombionowac moze z jakąś skladaną sofką czy coś...

dla corek kupilam takie lozka i nie zaluje,sa wytrzymale,rozkladaja sie i na dluugo starcza,do nich dokupilam tez materace w ikea,lozka ma 3 rozmiary dlugosci,moja 3latka teraz spi na srednim,a 2latka na najmniejszym,uszylam do tych lozek kieszenie kolorowe na duperelki,ktore zaczepilam od stronu nog,z tego samego materialu maja narzuty na lozka(kolorystycznie wszystko pasuje do wystroju pokoiku) http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S19858940