Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuśka_Aguśka

Zmiana paszportu Polskiego na Brytyjski...

Polecane posty

Gość Mamuśka_Aguśka

Co trzeba zrobić ? :/

Gość A masz stałego rezydenta?

Gość A masz stałego rezydenta?

Gość ja mam i co dalej
mam WRS ,resident permit, jestem w UK od pazdziernika 2005- mam payslipy, p60....co jeszcze trzeba?

Gość jhjhjhgjg
o ile sie nie myle najpierw aplikujesz o naturalisation, a dopiero po roku aplikujesz o brytyjski paszport

Gość Mamuśka_Aguśka
nie mam rezydenta ale jestem juz w anglii 7 lat

Gość ja mam i co dalej
a czy trzeba zadawac test o kulturze angielskiej czy on jest tylko dla tych spoza unii?

Gość dobra poczytylam no
i znok ,bo ta apliakcje ma podpsicas anglika tkroego znam przez3 lata a ja nie znam zadnego!!!!!!!!!!!!!! w pracy sami imigranic, sa anglicy oni sa jakby na wzyszej polce i oporcz hello ,how r u to nie mam z nimi zadnego kontaktu plus pracuje tutaj od 3miechow..........

Gość kjdfhkjdfk
kurde to gdzie ty pracujesz ze masz anglikow tylko na wyzszych stanowiskach?? nie masz zadnej znajomej angielki?? tyle lat??? lekarza?

nikt nie bedzie sprawdzal jak dlugo znasz kogos. wystarczy znajomy znajmego z odrobina dobrej woli. jak zalatwialam paszpot dla wlasnego dziecka to tez nikogo nie znalam 3 lata na urzedniczym stanowisku i mi podpisala sasiadka mojej przyszlej tesciowej ktorej nigdy na oczy wczesniej nie widzialam.

Gość no lwasnie nie mam
!!!!!!! znam ludzi z europy,azji,afryki....a z anglii to nie ,nie na tyle zebym mogla na nich polegac ,ba a nawet prosic zeby mi to podpisali. No w ogole szok! pewnie powinnam sie wstydzic ,no ale co poradze jak tak mi sie zycie potoczylo......kurcze o nawet znam ludzi z ameryki ,no ale nie aglikow!!! dechy zebym przez takie cos nie mogla dosatc obywatelstwa! nie weim czy sie smiac czy plakac...ale cos wymysle.

Gość no lwasnie nie mam
a moj gp to nawet nie mam stalego, chodze do ktroego jest najkrocej sie czeka, a poza tym to w mojej klinice ostatnio wiele soob odeszlo i jest wielu nowych ...zreszta u gp to i tak bylam moze z 6 razy tak w sumie - i to bylo w sumie u 4 roznych gp............

Gość no lwasnie nie mam
ale HO tego potem nie spawrdz? tylko wystarczy ,ze jest podpis?