Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niemkopolka

cien drugiej kreski

Polecane posty

w zasadzie jest tylko jedna możliwość - że cień kreski jest tzw. "linią parowania". Taka linia nie jest jednak zabarwiona i ma kolor szary, popielaty, białawy. Może pojawić się przed wyznaczonym limitem czasu wyznaczonym na testach (np. quick vue ma 5 min), ale w 99% jeśli się pojawi to po tym czasie. Dlatego nie należy odczytywać wyników zbyt późno

Gość jezeli cien kreski
nie jest zabarwiony na kolor kreski kontrolnej to znaczy ze nie jestes w ciazy. To co widzisz to najprawdopodobniej tylko znak ze ta kreska tam jest i zabarwilaby sie (nawet na bardzo blady konor) jesli test wykrylby ciaze. Nie oznacza to ze nie jestes w ciazy, moze to jeszcze za wczesnie - jeden dzien po dacie okresu to praktycznie nic nie znaczy. Powtorz za kilka dni. Swoja droga kilka miesiecy temu tez robilam test (z tym ze ciaza nie jest w tej chwili porzadana) i tez sie dopatrzylam takiego niezabarwionego cienia - oczywiscie paranoja - maz sie przyjrzal i mnie wysmial, mowiac ze nic tam nie ma - no i nie bylo :D

No nic... Chyba poczekam kilka dni i zrobie kolejny test o ile @ sie nie pojawi. Test beta w tej dziurze mozliwy dopiero w piatek ;/

Gość mama_2010
CIĄŻA:))))))))))) GRATULUJĘ :)))) Ja też miałam cień a jakby nawet: w sloncu sie wpratrywac to i 2 kreske:) dzies mam prawie 7 miesiecznego maluszka:) Znajdz sobie w wyszukiwarce moj stary post z 2009 roku ( kwietnia lub maja): wpisz: a cóż to za wynik:) tam zobaczysz:) POWODZENIA:)) Jesli jest 1 kreska i blado wokol to brak ciazy lub za wczensie robione - ale jesli cokolwiek wiecej widac 80% ciaza:)

Gość szara113
tez mialam cień, zrobiłam beta i okazalo sie ze jestem w ciąży, na razie 6 tydz, czekam do nastepnego beta...

swoją drogą 4 dni temu też miałam cień (albo cień cienia) :) a dziś beta prawie 350 ( 4 tc) :)

Jutro robie kolejny test, okresu wciaz brak, a dzis juz 31 dzien cyklu, czyli nie ma bata, powinien juz byc... Caly czas biegam do toalety, bo mam uczucie wilgoci, ale zamiast okresu mam jakis bialy sluz. Moze to dziwne, ale mam przeczucie, ze to TO:-D Ktoras z Was tez tak miala? Dziekuje Wam wszystkim za odpowiedzi, jestescie niezawodne :-D

Gość ciezarowkaa25
gratuluje - spokojnych 9 miesiecy :)

ja miałam podobnie druga kreska pojawiła sie później i byłqa to ciąża ( zrobiłam wtedy 3 testy dla sprawdzenia) teraz to 14 tydzień :)

Czesc dziewczyny! Podnosze bo dzis wlasnie test pokazal mi tez taka baardzo bladziutka kreske.. najpierw sie przygladalam az wkoncu zeslupialam jak ujrzalam ze tam cos jest..naczytalam sie rozne fora ze dziewczyny mialy cien cienia na tescie i okazalo sie ze ciaza! Wiec kto wie moze i u mnie tez cien okaze sie fasolka! Modle sie o to kazdego dnia! Nie tylko za siebie ale rowniez za wszystkie staraczki! :D AA i dodam ze @ spoznia mi sie 4 dnien ... Pozdrawiam

Myślę, że to ciąża, powodzenia!!!!!!!!! U mnie niestety 3 d.c. :( po nieudanych staraniach :( A już z 9 miesięcy się staramy :( Na szczęście mamy już prawie 2,5 rocznego synka :) Ale chcemy jeszcze jedno:(

Gość xxxxxxxxxx-xxxxxxxx
Ja 3 mce temu mialam 2 kreski na tescie, dokladnie cien drugiej i w ciazy nie jestem.

Malwina29 wiem co czujesz bo sama staram sie juz od 2,5 roku takze...dziekuje i również życzę powodzenia! :)

Test nie byl juz potrzebny, dziś rano dostałam @... :( kolejny nieudany cykl.W tym miesiącu wybieram sie do lekarza.. czas najwyższy aby sprawdzić co przez te 2,5 roku zawodziło.Trzymajcie kciuki! Ja trzymam za nas cały czas :D

uuu to bardzo mi przykro ;( ja obecnie czekam na @, w ciążę udało mi się zajść w pierwszym cyklu ale niestety niedługo potem poroniłam, obyło się bez zabiegu i mam czekać ok 3 miesięcy zastanawiam się może po tym okresie spróbuję ale strach zawsze pozostanie... w czasie tych strań nie robiłaś żadnych badań? bo to dość długo

Fistacja Również mi bardzo przykro ze tak sie stało :(..ale głową do góry!:) nie poddajemy się!Dzidzius bedzie i u Ciebie i u mnie i u wszystkich które tego pragną!Czego życzę z całego serducha! :) Żadnych badan na płodność nie robilismy, ale czas najwyższy sie za to zabrać.w przyszłym tygodniu umawiam sie na wizyte:) Troszkę sie stresuje,ale jakos to bedzie ;)