Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xu

Faceci, Jesteście beznadziejniiiii

Polecane posty

Gość icoteraz??
Dla mnie najważniejsza jest osoba z którą jestem, mój obecny związek trwa rok, cały czas staram się robić mojemu niebo. Jeśli do klubu, to tylko z nim. No ale cóż, facet o faceta potrafi zadbać :)

Gość kriszo
Czarna porzeczka to nie do ciebie było, tylko do autorki:)

może i nieco zawyżona ale odkąd zaczęłam obserwować co się dzieje na tym świecie to zwątpiłam zdaję sobie sprawę ,że kobiety też nie wszystkie są uczciwe ale to jednak częściej faceci. Biją , wyzywają zdradzają , tylko sex im w głowie . Można wyliczać bez końca a przykładów znam całe mnóstwo.

"lepiej kupić sobie psa i do niego się przytulać" A potem zwierzę będzie wysłuchiwać, że nie zmywa naczyń, nie sprząta mieszkania, że inne psy zarabiają wiecej od niego i że wciąz ogląda się za sukami :-o

Gość kriszo
powiedział bym, że ja taki nie jestem, ale nie powiem:) ...bo to nie modne na tym forum, zaraz by mnie od ciepłych kluch czy czegoś takiego zwyzywali:)

Naszymi mózgami zawiaduje zupełnie inny organ. Zapomniałaś już ? ;)

Baby, jesteście beznadziejne ! i ja nie czuje żadnej potrzeby zeby sie z jakąkolwiek wiazać na stałe. Jednego dnia udajecie damy, a za pare dni stajecie sie ostatnimi dziwkami i r u c h a c i e się po kątach za byle grosz, tylko wam kasa i sex w głowie, jestescie chorymi materialistkami, a wieczorami puszczacie sie po nocnych klubach i zalewacie ryja do utraty świadomości, liczą sie dla was pieniądze i kasa :D r u c h a c i e się z facetami za byle grosz i wystawiacie swoje dziewictwo na sprzedaż, jesteście ŻAŁOSNE ! I choćby mi kto dopłacał, to NIGDY nie odważyłabym sie zwiazac z taką d z i w k ą na stałe, wole byc sam i niezależny, nie potrzebuje was do szczęścia, p i z d o f o n y zapyziałe! Widzisz, jak też tak potrafię :D ps. Co to znaczy "sracie się o byle gówno" ? :D

autorko zgadzam się ale kobiety to też niezłe zdziry dlatego zamiast pseudokoleżanki wolałabym geja:D a facet potrzebny mi jest tylko dla seksu:D bo tego mnie nauczyli

Gość xu
no w sumie może i tak...

Gość xu
benedykt XVI, raz "nie odważyłabym się", potem "wolę być sam i niezależny", zdecyduj się, jaką masz płeć? hehe, może ty obojniak?

To wytłumaczysz mi jak można się srać o gówno ? :D Czy nawet nie jesteś świadoma tego co piszesz, co z twojego jednego wielkiego bełkotu można wywnioskować.

Gość kriszo
tak się pieprzy w głowie jak się za długo z babami na forum pisze, mnie też się to kiedyś zdarzyło :)

Gość xu
sam jestes jednym wielkim bełkotem, męskim bełkotem w dodatku, chrzan się

Gość xu
katharssis: no właśnie, ja naprawde dawałam facetom szanse, ale oni mieli mnie za nic. Traktowali mnie jak nową zabawkę. Nic poza tym. Wiec postanowiłam dac sobie z tym spokój. I bez nich zyje mi sie lepiej. benedykt XVI: marszcz freda, bucu

Gość kriszo
A ty sie jeszcze dziwisz kobieto?! gustujesz w karkach i dresach i choooj wie jeszcze jakiej patologii, a potem płaczesz, że cie biją, poszukaj w śród normalnych facetów, wierz mi pełno jest takich;)

To się nazywa prawo karmy, czyli to co zasiałaś, to teraz zbierasz i nie uciekniesz przed tym nawet i na koniec świata. I pamiętaj, złość na urodę szkodzi, a ty zapewne nie masz czym szastać :D

Gość xu
kriszo: nigdy nie zwiazałam sie z żadnym karkiem ani dresem.

To Ty jesteś beznadziejna skoro nie potrafisz nawet poznać faceta jaki jest. Może zamiast zakochiwać się w facecie po tym jak Ci puścił oczko zakochaj się dopiero wtedy gdy poznasz już Jego charakter ??? Nastolatką jesteś , zgadłem ? Nie czytałem całego tematu , tylko Twój pierwszy post więc jeśli podawałaś wiek to sorki.

A tak swoją drogą ... podobno kobiety mają intuicję ... a intuicja poniekąd powinna Wam podpowiadać w co się pakujecie.

Faceci nie kamuflują. To raczej kobiety lubią kombinować i być trudne do odgadnięcia. Faceci są raczej prości w obsłudze :P

Gdyby sie tak zastanowić po co przyszlismy na tem swiat to po dluzszej chwili zastanowienia dochodze do wniosku ze tylko i wylacznie po to aby przedłuzyć istnienie gatunku ludzkiego. Wszystko co sie dzieje wokol to tylko otoczka. Co z tym seksiem u facetów? no coż, samiec jest przez wiekszosc swojego zycia jest w 100% płody wiec matka natura "kaze" mu tą płodnosc wykorzystać, wiec stad ta ciagla ochota na seks ktora oczywiscie generuje zdrady. Tak naprawde ludzie nie roznia sie od zwierząt, no moze tym ze ludzkosc jest nieco bardziej inteligentna

Gość loli225
benedykt XXI - powiem ci tak. Mimo wieku, nadal jestem dziewicą i chcę to zrobić z dojrzałym i odpowiedzialnym mężczyzną.. Życzę powodzenia w dalszym życiu na mieszkaniu u mamuni i tatusia, skoro nie chcesz dziewczyny, ciekawe czy twoja mama dlaej będzie za ciebie sprząta, gotować, prać, prasować i wykonywać inne czynności w domu...