Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta_ra_ra

najbardziej kur*ia sie faceci

Polecane posty

nachodzi mnie refleksja ze najbardziej kur*ia sie faceci a mimo to kobiety sa wyzywane od puszczalskich itp. Nie podrywam facetow bo nie jestem typem kokietki i nie ubieram sie wyzywajaca ani ni eprzesadzam z makijazem a mimo to w przeciagu ostatniego miesiaca dostalam trzy propozycje spotkan od nieznajomych facetow ktorzy na moja odmowe ("nie, dzieki, mam chlopaka") powiedzieli ze nie szkodzi ze mam kogos, ze to w niczym nie przeszkadza i ze on nie musi o niczym wiedziec :/ I kto tu sie kur*i ja sie pytam??

Gość etrytytu
Ciągnij druta zdziro.

faceci potrzebuja seksu znacznie wiecej niz kobiety, niestety. Dlatego prostucja ma sie tak dobrze. To o czym piszesz to faktycznie żenada aż mi jako facetowi wstyd ze tak sie zachowują. Zastanawiam sie dlaczego tak czesto i tobie to proponują? moze ubierasz sie wyzywająco, a moze jestes poprsotu atrkacyjna?

Gość Yach
facet jak nie zasadzi to go nie ma i tyle.

Gość etrytytu
Zastanawiam sie dlaczego tak czesto i tobie to proponują? bo wyglada jak dziwka

jezeli chodzi o wyzywajacy ubior to moge sie jedynie przyznac ze czasem pozwalam sobie na dekolt ale nie mam az tak duzego biustu zeby mogl prowokowac. w mojej pracy przewija sie sporo osob (w tym mezczyzn) i stad te propozycje. nie dziwia mnie propozycje ale to ze czesc poszlaby z byle laska na numerek czy tam jak twierdza "na kawe". no jakbym po uslyszeniu "chlopakowi nic nie mow" poszla na spotkanie to by facet mnie wzial za scierwo a i tak by skorzystal z okazji

nie, nie ubieram sie jak dziwka- jakbym przyszla tak ubrana to by mnie z pracy zwolnili

mniejsza z tym - CHCIALAM TYLKO POWIEDZIEC ZE........ NAJBARDZIEJ KURWIA SIE FACECI :) YEAH

ale o co ci chdzi? masz ochote zrobić to samo co oni i chcesz sobie udowodnic ze faceeci sa jednak gorsi? albo juz to zrobilas i chcesz siebie przekonac ze sa gorsi od ciebie?

nie zrobie tego choc czasem mnie korci bo moj facet nie ma czasu ani sily na seks (jak twierdzi) a ja wrecz przeciwnie. chodzi o to ze pare osob tu na forum (zwlaszcza prawiczki) wyzywaly mnie od puszczalskiej bo spalam z 4 facetami ( z kazdym bylam w dluzszym zwiazku), a prawda taka ze- najbardziej kurwia sie faceci a to nam kobietom moraly prawia i to nam sie najbardziej obrywa. :) zobacz sobie np ile jest zalozonych topikow ze Polki to kur...

Gość etrytytu
nie musisz sie ubierac jak dziwka, wystarczy ze twoja uroda bedzie ja przypominac :D Bez watpliwosci masz w sobie cos z dziwki. Faceci to wyczuwaja na odleglosc. Powinnas ich posłuchac i uchylic szpary :D

zawsze znajdzie sie ktos kto czymis koztem bedzie chciał sie dowartosciować, tu nie warto sie przyznawac do tego ilu mialo se partnerów czy do nieco innych upodobań łózkowych (np: anal) bo zaraz jakies gimnazjum sie wychyli i zacznie wyzywac, a co ? jest anonimowo to dawaj i wali w kalawiaturke ;)

Gość etrytytu
wkrotce i tak uchylisz. Facet cię zaniedbuje wiec to tylko kwestia czasu.

douwe egberts- no nie anal- tak zeby sobie nikt nie pomyslal;/ ale oral owszem :D etertyay czy cos tam- madrze prawisz, ale mam nadzieje ze moj facet sie zrehabilituje do tego czasu i ze zdolam wtrwac w celibacie :P

ta_ra_ra....co do anala to i na ciebie przyjdzie "czas " pewnie rzeczy przychodzą z wiekiem, uwierz mi na słowo :) ...choc sa takie które nie lubią i juz... Wiesz co? a ja mam warzenie ze "szukasz" piszesz o facecie ktory Cie zanedbuje.....hmmmm jakos tak to wyczuwam ;)

"Wiesz co? a ja mam warzenie ze "szukasz" piszesz o facecie ktory Cie zanedbuje.....hmmmm jakos tak to wyczuwam " nie wiem czy dobrze zrozumialam. Twoim zdaniem pisze o facecie ktory mnie zaniedbuje bo szukam sobie kogos tutaj czy w zyciu codziennym? zapewniam cie ze z calych sil staram sie nie szukac innego i aktualnego faceta nie zamienic choc juz przyznaje trace cierpliwosc i musze sie czasem wygadac :P jak nie ma seksu to sobie chociaz o nim pogadam- co mi pozostalo :P

nie chciałem w Ciebie uderzac personalnie nie w tym rzecz. czy szukasz? tutaj raczej nie, ale gdybys w realu miala tzw okazje to kto wie czy bys nie skorzystała? ;) a jaki jest problem z tym Twoim facetem? napiszesz?

no wlasnie o to chodzi ze mam tego typu okazje, czasem od facetow ktorzy mi sie podobaja i przyznaje ze ciezko im sie odmawia nr telefonu bo juz prawie pol roku w kazda noc grzecznie spie :P tak naprawde to nie wiem o co chodzi z tym moim facetem- seks gora raz na miesiac i to pare minut bo dluzej niby wytrzymac nie umie...a o mnie nawet nie mysli. Co jak co ale ciekawa jestem czy jakikolwiek chlopak by byl z dziewczyna ktora gdy dojdzie zostawia chlopaka z niczym i ani razu sie nim nie zajela :) Ja mam anielska cierpliwosc... ktora chyba kiedys strace ;) a tak powazniej to wiem ze jest powaznie zapracowany i jest dla mnie dobry jako chlopak- to sa powody dla ktorych jeszcze sie nie "puscilam" ani od niego nie odeszlam.

wybaczcie bledy powtorzeniowe ale nie spie od godz 4.oo takze juz mi sie wszystko placze ;)

seks raz na miesiąc? o matko!!! dobra, to masz blogoslawieńswo od starszego kolego na skoczek w boczek tak dla poratowania zdrowia ;) a tak na powaznie, to za dlugo tak zyc sie nie da, piszesz ze on pracucje a w weekendy tez? wtedy mogly sie chlop chociaz rehabilitować ;) Gdybys wrzuciła temat na caffe ze twoj facet chce raz w miesiacu to zaraz posypaly by sie teskty ze jest gejem albo ma kochanke i mysle ze bylo by w tym sporo prawdy. Mozliwe ze jest chory, ale to juz zajecie dla specjalisty. I do tego egoista, niedobrze oj niedobrze Wiem o czym piszesz, co czujesz gdy dostajesz propozycje "kawy" od kogos kto ci sie podoba, mowisz NIE, NIE, NIE,.... trzeba sporo siły by to NIE, nie przerodziło sie w NIE, NIE, NIE.... PRZESTaAWAJ.........ehhhh zycie, samo zycie ;)

nie sadze aby byl gejem bo gdy dawniej pracowal mniej to wykazal chec na zabawy- chociaz moze byc bi :P kochanki tez raczej nie ma...czasem jest tak zmeczony ze wymiotuje po pracy a jak ma wolne to woli spac. ja juz kiedys opisalam moja sytuacje na forum i radzili mi wszyscy aby go zostawic lecz jak widac nie potrafie albo nie chce-juz sama nie wiem. zapomnialam dopisac ze faceci nie leca na to ze niby ubieram sie jak dziwka- bo tak nie jest, tylko mam sztuczny biust. nie za duzy ale jednak efekt jest wiec chyba stad te propozycje.

Chłopak to nie mąż, a w sumie mąż też nie jest na zawsze. Jak nie masz dzieci i męża to dalej jesteś wolna :D

ta_ra_ra mozesz wrzucic linka do tego tematu ktorzy załozyłas? Gdzie pracuje twoj facet skoro wymiotuje ze zmecznia? czy on musi tak ciezko pracowac, jak to dluzej potrwa to bedzie wrakiem czlowieka i to samotnym.... Musisz faceta wzasc na szczera rozmowe i niech cos z tym zrobi bo ja osobiscie niewierze ze jesli to dluzej potrwa to bedziesz mu wierna, owszem kilka tygodni no, moze z poł roku, ale dluzej nie dasz rady, wiec jaki jest sens kontynuowania tego związku w ktorym czai sie zdrada. Jesli brak sesku jest jedyną wada tego goscia to trzeba by o ten związek powalczyć. Jest cos co mimo wszystko nie daje mi spokoju, zakladam ze on ma 22 do 25 lat i mimo wszystko dziwi mnie fakt ze tak mlody czlowiek chce tak rzadko sie kochac. Dlugo jestescie razem? od jak dawna to trwa? A co do biustu, to tu cie zaskocze, biust nie ma tak duzego znaczenia jak o nim sie pisze czy mowi, owszem gdy jest łady to dobrze, gdy go nie ma to gorzej, ale nie ma to az takiego znaczenia jak by sie moglo wydac. A moze ty masz w sobie to COŚ co sprawa ze faceci zachowuja sie przy tobie jak psy? ;) Czasem spotykam kobiety ktore nie wyrozniaja sie niczym szczegolnym mowie o wygladzie, owszem ładne, ale w ich towarzystwie zaczynam miec kręcone mysli, mają w sobie to COŚ ;)