Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert20

Czy to ma sens??

Polecane posty

Gość Robert20

witam Mam pewien problem juz sam nie wiem co o tym mysleć... jesteśmy ze sobą już prawie 4 miesiące znamy sie dość długo a moja dziewczyna wciąż nie chce żebym ja przytulał całował itd. Ciągle powtarza ze potrzebuje czasu.Myśle ze boi się poważnego związku kilka miesięcy temu zerwała z chłopakiem byli ze sobą ponad 2 lata.Na początku było dobrze starałem sie zrozumieć ale to trwa coraz dlużej i jest coraz gorzej ;/ Dla mnie zwiazek to także okazywanie sobie czulości rozmawiałem już z nią o tym wiele razy ze ja tez czasem tego potrzebuje i zeby pomyslala czasem tez o mnie,ale wciaz slysze to samo... Teraz coraz rzadziej sie spotykamy piszemy itd. Niewiem czy to wogole ma jakis sens co o tym myslicie??? kocham ja niechcem jej stracic ale z drugiej strony tez niechcem takiego traktowania :(

Gość nie ma sensu..
dlatego, że ona jeszcze nie wyleczyła się ze starego związku, nie opłakała go, nie pożegnała się z przeszłością, nie jest gotowa na nowy związek. prędzej czy później zostawi cię. tak to już jest. :O

Gość śliwka w czekoladzie
Jak juz jest z Tobą w związku to chyba odwzajemnia uczucie.Nie pozostaje Ci nic innego jak poczekać.Bo to raczej nie jest żadna gra z jej strony.

Gość Robert20
ja 20 ona 18. Musze z nią o tym jeszcze raz pogadac :( spróbuje jej wytłumaczyć ze jeśli to się nie zmieni to nic z tego nie bedzie.

Gość śliwka w czekoladzie
No chyba że faktycznie zbyt szybko weszła w kolejny związek,bo chciała uciec od samotności.

Gość Robert20
Niechcem jej stracić ale czuje że trace ;/ boje sie czekać bo z każdym dniem bedzie bardziej bolec , ale moze sie to jakoś ułoży mam taka nadzieje. wolał bym zeby teraz powiedziała ze to koniec a nie za 2-3 miesiace;/