Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

jesteście?

Polecane posty

jaki koloooooooo uhahahah :D szejku obiecaj, ze ty nigdy nie zrobisz z siebie czegos takiego :D

Gość Pomaracze nie śpią
nigdy zauważyłaś husky że odkąd wspomniałaś o zlepkach samogłosek w stylu tz ua to wielbicielka non stop ich używa?

ona ich używa odkąd pamiętam, a nie od teraz. wielbicielka. wiem :( też chciałabym być dlugonogą blondi 😭

Gość Pomaracze nie śpią
jakby nie patrzeć zdjęcia poszły wcale nie w eter :P

Gość Pomaracze nie śpią
2 lejt

Pomaracze nie śpią ja używam tego od daaaawna, wtedy Haskiej nawet jeszcze na forume nie widziałam:P nie posądzaj mnie o takie rzeczy:O Husky 😭 Nie piertol, ja bym nie chciała być blondynką a długonoga to akurat jestem :P Szejku wg mnie masz zadatki:classic_cool: Te rękawiczki i w ogóle...:classic_cool:

Nie spimy zupiszczu, co to to nie Bardzo cicha wielbicielka - publicznie mnie obrazasz! :p

Ideal mezczyzny w niemczech chcialas dodac. Ale tam to w ogole role plci sie odwrocily. I luntek jest bi o ile mu sie nie odmienilo, wiem bo jechalismy mu ostro z kolegami. Zupiszczu - a czy nas da sie wyleczyc jeszcze ?:O Husky - nie smutaj

no jasne! zupce wlasnie milosc tez wyznałam... Szejku wie od dawna, ze sie w nim kocham... ktoś jeszcze chętny? :D

Wiem ze zartujesz. Jestem na kafe nie od dzis :classic_cool: Husky - na pare frontow lecisz? ladnie

Specjalnie mnie przeoczylas! Jawna dyskryminacja! Jeszcze troche i w ramach protestu pojde spac (!)

no letze na pare frontów, bo ty mnie nie chcesz na wyłączność z wajemnością :(