Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

jesteście?

Polecane posty

Nie możesz iść spać, bo to by była dyskryminacja mnie! Ha. I jawne okazywanie niechęci do mojej osoby :P Jakkolwiek życie mnie wymiędliło i nie nadążam za wami :O Straszne, straszliwe uczucie.

jestem jawnie zdradzana 😭 czuje się jakby mi ktoś w morde dau :( :P

zupka ja też nie nadążam! ja tylko prowizorke uskuteczniam

Husky - Znany jestem z tego ze nie ograniczam :classic_cool: Jestes zdradzana przez kogo? Przez wielbicielke? Zolza z niej Zupiszczu - kto mieczem wojuje ten od miecza ginie, o!:P I prosze, nie zaczynaj pisac ze jestes stara bo to jest przekreklamowane i w dodatku klamstwo Bardzo cicha wielbicielka - no widzisz jakie to proste :D

szejku podziwiam cię za tą wielowątkowość. ja zawsze jak ciebie czytam to się gubię :o

szejku jesteś kurwa taki mądry. ożen się ze mną 😭 wielbicielka. ich auch :)

Zupa - niejednokrotnie wspominalas o naszej roznicy wieku... a ja sie za gowniarza nie uwazam wiec co za tym idzie uwazasz ze jestes stara! :P Bardzo cicha wielbicielka - chcialas rzucic biedaka zanim powiedzialas mu ze ze soba chodzicie? Szybka jestes :>

ja w zyciu!!! już dobre pół roku cię rwe i jak grochem o sciane 😭 mam za duży nos prawda? to wszystko przez to? :(

o kurwa wiedziałam. jestem za gruba :( już nic nie mów... rozumiem i oddale się skutecznie w pokorze :(

Husky - nie chce mi sie ciagle zaprzeczac :O :P Bardzo cicha wielbicielka - wiedzialem ze jestes lesbijka od razu kiedy powiedzialas ze kochasz luntka :O

Zupiszcze - ale to juz zakrawa na scenariusz drugiej mody na sukces, az takiego hardcore'u chyba nie chcesz ?:>

wielbicielka bo zacznę brać to wszystko na poważnie :D oltarz z moim zdjęciem już masz ? :D

Bardzo cicha wielbicielka - Hihihi... :classic_cool: Husky - na bank ma :P Tuz obok screenshota spixelizowanej twarzy luntka ;>

Nie no lesbijki sa super. Jakbym byl kobieta to tez na bank lesbijka :D