Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak@@@@@@@@@@@@@

5 testów negatywnych

Polecane posty

Gość brak@@@@@@@@@@@@@

prosze o rade!! czy moge wierzyc tym testom?? 5 testow ciazowych negatywnych<w tym 3 inne> ..pierwszy w dniu spodziewanej miesiaczki a ostatni tydzien po spózniajacym sie okresie. odchodze od zmyslow

Gość ojojjjoooj
gdzbzs bzla w ciayz, to test tzdyien po spodziewanej miesiaczce by to wykazal

Takie wątki mnie rozbrajają. przede wszystkim obserwujesz się,sluz temperatura, ile sdni wynosi twoja faza lutealna??? Skoro test pokazuje ze nie to nie.Ile dni ma twójn cykl??

Gość brak@@@@@@@@@@@@@
cykl od 29-31 dni<od pol roku , bo pol roku nie biore tabletek>. dzis 37 i nadal brak okresu. wczoraj mialam sucho,a dzis znow ze tak powiem...wilgotno

Gość brak@@@@@@@@@@@@@
a temperatura to ja nie bede mierzyc bo ja zawsze mam kolo 37-37,3...taki moj urok.

skoro nie mierzysz to nie wiesz ile wynosi twoja FL. jesli Twoja tempka stałama niecałe 37 to ja nie widze problemu mierzeniu. Rób bete a jak nie to do lekarza

Gość brak@@@@@@@@@@@@@@
do lekarza ide dzis ale w jaki sposob ona mi powie czy to Ciaza? bylam w czwartek to mi powiedziala tylko ze "macica miekka", no coz pojde i dzis... ale myslicie ze 5 testow by sie mylilo??

Gość Aśka88
myślimy, że nie..nie panikuj!

Gość Zośka Rozkośka
Cykle mam ok 32-34 dniowe. sa kalendarze imternetowe... okres dostałam 22.07.10 powinnam miec dni plodne od 5-13, i w tym czasie powinnam miec kleisty sluz tak? a ja ten sluz miałam od ok 21 do 7.08. Nauczcioe mnie laski obliczac to bo sama juz nie wiem Załóżcie mi taki temat! prosze

Gość tajasne
kalkulatory mozna sobie w d... włożyc. dni płodne wyznacza sie na podstawie obserwacji śłuzu i pomiaru temperatury. nie mozesz wyznaczyc dni płodnych nie wiedząc kiedy masz owulację.

Gość brak@@@@@@@@@@@@
no i bylam u lekarza...dostalam luteine na wywolanie. powiedzialam o 5 testach negatywnych, badala mnie i nadal twierdzi ze macica miekka. ale ja i tak sie schizuje... kiedy moge zrobic test kolejny? czy luteina sfalszuje wynik?

Gość dzola406
Hej dziewczyna a ja chcialabym sie spytac czy test ciazowy ktory robilam 2 tygodnie po stosunku, byl to test co niby wykrywa ciaze 6dniu czy taki test jest wiarygodny ???

Gość dzola406
jeszcze dodam ze ten test nazywal sie bobo-test i robilam go popoludniu

Gość dzola406
??????????????????????????????

Gość dzola406
czy ktos mi pomoze ?????????????????????????????????????