Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damn, ale shit

Coś bez recepty, POMOCY!!!

Polecane posty

Gość damn, ale shit

Okropnie swędzi mnie pipka i mam dziwną, lekką śmierdzącą wydzieline. Czego moge użyć jako pierwszą pomoc? Jakieś globulki? Nie jestem w swoim mieście, teraz nie współżyję, chodze na basen i pewnie tam złapałam tego bakcyla :(

Gość damn, ale shit

Gość jamajka87654
globulki z kwasem hialuronowym "apivaginum" codziennie jedna na noc i kup do mycia płyn ginekologniczny "lactacyd" (nie emulsja o takiej samej nazwie), powinno przynieść ulgę, ale i tak powinnaś iśc do lekrza

Gość damn, ale shit
dzięki, ale kurcze nie jestem u siebie i takie płukanie może być krępujące. Wolałabym coś dopochwowego, globulki czy maść.

Gość damn, ale shit
tak wiem, jak wróce lece zapisać sie na wizytę. Znalazłam w necie jeszcze coś takiego jak Vagical? Wiecie czy dobre? Jeśli nie spróbuje ten apivaginum.

Gość apivaginum
jest bardzo dobry, ma miejscowe działanie lekko znieczulające, wiec może nie usunie, ale złagodzi dolegliwości przed wizytą u lekarza. Ja mam zawsze w domu te globulki, czasami po seksie ostrzejszym sobie aplikuje jedną i nie mam potem nieprzyjemnych odczuć spowodowanych otarciami itp.

Gość damn, ale shit
ok, dziękuje.

Gość ja się boję latać
przede wszystkim przestań chodzić na basen, to tej infekcji nie pomoże, a może bardziej zaszkodzić.