Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamazałamana

Dlaczego tak się dzieje?

Polecane posty

Gość mamazałamana

Chcieliśmy z moim chłopakiem założyc rodzinę, zdecydowaliśmy się na dziecko, we wrześniu miał by ślub-tylko dlatego zdecydowałam się że zajdę w ciąże... Teraz wyszło na to że chłopak jest nie dojrzały na ślub, ja jestem w 4 miesiącu ciąży- a on mówi że to nie jego dziecko i mnie zostawił. Dodam że był on moim pierwszym i jedynym chłopakiem. Jak można byc nie dojrzałym mając 28 lat?

Gość mamazałamana
???

Niestety tak czasem bywa ...... Nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Trzeba było poczekać z zachodzeniem do ślubu.

Gość Masia26
Poprosty przestraszył się obowiązków, faceci tak niestety mają!

Gość po co w ogole decydowac
sie na dziecko przed slubem???

Gość mamazałamana
Wcześniej było mi to obojętne czy przed ślubem czy po, ale teraz gdybym mogła wrócic do tamtego momentu- nie zdecydowałabym się po raz drugi...

Ślub niczego nie gwarantuje, myślicie że jakby był po ślubie to już z entuzjazmem odniósłby się do dziecka i jego matki- bo to jego żona? Po ślubie wcale nie byłoby im łatwiej... Facet prędzej czy później okazałby niechęć wobec ojcostwa i wtedy dopiero rozstanie byłoby przykre... Jeśli nie chce uznać dziecka, dochodź tego sądownie i nie odpuszczaj. Nie wiem jak można być tak niedojrzałym, ale s*****synem można się okazać w każdym wieku. I moim zdaniem- lepiej że teraz to wyszło a nie po ślubie, naprawdę. Naprawdę niczym nie sugerował że nie chce dziecka, że woli poczekać z ojcostwem, że nie jest pewny? Odnosił się do tego tak jak Ty?

Gość mamazałamana
On bardziej chciał założyc rodzinę niż ja... Jak dowiedziałam się że jestem w ciąży popłakałam się, a on się cieszył i powtarzał że w końcu będzie miał rodzinę. Że będzie miał dziecko które będzie mógł uczyc wszystkiego jak przystało na ojca... Teraz po prostu wyrzucił mnie o 12 w nocy z domu mówiąc że odwiezie mnie do mojej matki, bo mam wynieśc się z jego życia.

Gość antypatologia
co wy k... wszyscy z tym slubem? Obludni jak Amerykanie. Pozniej sie rozwodza na potege.

Współczuję Ci takiego typa. Brak mi słów, jak można być tak niedojrzałym i nieodpowiedzialnym człowiekiem, żeby zdecydować się na dziecko i wywinąć taki numer! Trzymaj się dziewczyno.

Gość mamazałamana
Czy to źle że mimo tego wszystkiego co mi zrobił dalej go kocham? Gdyby wrócił i przeprosił dalej bym z nim była? Coraz bardziej mi ciężko bo brakuje mi go.

Gość digestives caramel
antypatologia co wy k... wszyscy z tym slubem? a to,ze jeszcze nie slyszalam o tym,aby maz na wiesc o ciazy poszedl w dluga,a chlopak,nerzeczony owsszem.codziennie jakas zaklada taki temat...

Gość postaram się byc kulturalna
Dla mnie głupota jest brać ślub ze względu na dziecko(ciążę).