Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzalezniona od kawyyy

Porost włosów!4cm w miesiac. Daktarin.

Polecane posty

Dlatego napisałam na poczatku, ze nie na kazdego to musi działac. Mój kolega w mlodosci alkoholizowal sie denaturatem i nic mu nie bylo, ja sprobowalam raz i wyladowalam na odtruciu w szpitalu

Poza tym ta laska z Twojego linka uzywala czegos innego. Jej specyfik byl na recepte. Moze mial zmieniony sklad, moze byl za silny

Gość ja nie mam slubu jeszcze
Jazzy1913- how can you buy MN by itself? I've only seen monistat type products with MN here. OK, DH measured yesterday ( with a comment about "obsession") and the bulk is at 22 but the longest layer hit 22.5. I put the 4% monistat in about 5 times a week, no dilution. Sometimes the hair is wet, sometimes it's dry. Massage my scalp habitually, shampoo 2-3 times a week with a VO5, and comb either with fingers or a wide prong pick. I oil 3x weekly with coconut oil mixed with almond oil (for the smell, use it as body/face lotion too), and 3xwekk with "Africa's Best Hair and Body oil". I found it by accident when on a product hunt. It's in the ethnic hair stuff section, is all natural and has nearly every great hair oil I've seen on the forum in it. As a final selling point- it's less than two US bucks a bottle. As it's soooo oily I put it on very lightly when using it a a daily oil. It lasts forever, doesn't gunk up my hair annd my hair loves it!! Oh, and do an all day condition once a week. Not trying to be vain with the program, just want to share as it is working so well. I've gained 3 inches in less than a month. Gotta share that! __________________

Gość nagamarysia4235235
tym sie smaruije skore glowy?? nie ma po tym zadnych skutkow ubocznych? Ja zapuszczam swoje naturalne i mam juz z 5 cm odrostu, wiec przydałoby mi sie tak szybko zeb y wloski rosly:) ile tamte dziewczyny uzywaja tego tygodniowo??

Gość bajeczna bajkaaa
ja chętnie to wypróbuje, też zapuszczam włosy ale efekty marne. wiec przydało by mi się coś takiego, może jeszcze dzis kupie

Gość taaa jassssne
to jest zapewne tak samo zdrowe i skuteczne jak czosnek wsadzany w pisie - co zalecaja laski na forum o grzybicy ludzie zacznijcie myslec zamiast wierzyc we wszystko co jest na forum napisane! gdyby ta masc tak cudownie dzialala to juz dawno polki w aptece bylyby zapelnione jej druga wersja, dwa razy drozsza o nazwie "włosarin - masc na porost wlosow" naiwniacy to tak jak pigulki na odchudzanie GDYBY GDZIEKOLWIEK NA SWIECIE WYMYSLONO COS TAKIEGO TO JUZ DAWNO BYLOBY OPATENTOWANE< SPRZEDAWANE I CALY SWIAT BY O TYM WIEDZIAL

Gość ffffffffedeeeee
Hm coz... na mnie to działa!!!

Gość macestaeee
fede opisz wiecej, kiedy uzzywasz od kiedy itd... to jest bez recepty?

Gość wlosy dlugie na 57cm
hej. moze ktos jednak chce poeksperymentowac ?? ja wlasnie zakupilam ten specyfik w bootsie (mieszkam w uk) i mam zamair zaczac probowac od poniedzialku.

Gość anemo gemo
czy morzna to stosowac w miejscach intymnych albo broda zeby urosla czy cos w tym stylu

Gość gość
A jaki to ma koszt? W każdej aptece znajdę?