Libed 57 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał: To chyba nie miało iść na forum i zapomniałeś się , a tak się śmiejesz z leżaka a tu proszę jaki syf masz. tak oczywiscie mialem to pieprzowi wyslac telegramem zle kliknalemi poszlo w internet wiesz w ogole widmok co to telegram ? Edytowano 4 godziny temu przez Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 268 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał: To specjalnie byś musiała przegrać, bo ja wiem że masz dobrą wydolność na ponad 10 km. Może i specjalnie już nie wnikaj aż tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Libed napisał: tak oczywiscie mialem to pieprzowi wyslac telegramem zle kliknalemi poszlo w internet wiesz w ogole widmok co to telegram ? Telegram jest do kontaktu dla zwyroli wszelkiej maści stąd nie jest ci obcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Nie otwieraj oczu napisał: Telegram jest do kontaktu dla zwyroli wszelkiej maści stąd nie jest ci obcy. tak sadzilem ze ty nawet nie wiesz co to telegram wcale mnie to nie dziwi widmok znalazlem twoj mozg stop zglos sie do mnie to ci oddam stop to jest telegram widmok Edytowano 4 godziny temu przez Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał: To jest inne pokolenie które rodzi się z ajfonem. Jest nie dobre ani nigdzie nie wychodzi ani nigdzie niema aktywności. Pipy życiowe też na żywo nie umieją relacji utrzymywać tylko przez neta. Kijem wygonił srajfona wyrzucił by się trochę spocił. Facet takim oposem był to jest obraża męskości. Edytowano 4 godziny temu przez Bodnarajca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 268 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Bodnarajca napisał: Ja to bym wygonił pobiegał nie był piwniczakiem z bebechem. Nawet kijem wygonił. Wygonilbyś dziecko? On jest chudy jak patyk że jak patrzę na niego to boję sie ze sie przewróci na prostej Edytowano 4 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Może i specjalnie już nie wnikaj aż tak Ale też bym Bieszczady wybrał gdybym przegrał , czyli na jedno wychodzi . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Libed napisał: tak sadzilem ze ty nawet nie wiesz co to telegram wcale mnie to nie dziwi widmok znalazlem twoj mozg stop zglos sie do mnie to ci oddam stop to jest telegram widmok Chodzi o komunikator i jednak wiekowy musisz być że nie czaisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wygonilbyś dziecko? On jest chudy jak patyk że jak patrzę na niego to boję sie ze sie przewróci na prostej Tak żeby w domu nie siedziało, jako facet nie dopuścił aby wyrusl na jakąś fajtłapę. Jeszcze jak doros ile podziękował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Nie otwieraj oczu napisał: Chodzi o komunikator i jednak wiekowy musisz być że nie czaisz. nie nie chodzi o komunikator ale wiedzialem ze wygooglujesz wlasnie to w;pisz w wyszukiwarke "poczta telegram" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Bodnarajca napisał: Jest nie dobre ani nigdzie nie wychodzi ani nigdzie niema aktywności. Pipy życiowe też na żywo nie umieją relacji utrzymywać tylko przez neta. Kijem wygonił srajfona wyrzucił by się trochę spocił. Facet takim oposem był to jest obraża męskości. Takie czasy nic nie zrobisz, a jak ktoś ma wejść w sport zrobi to . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Nieraz widzę samotne matki wychowują, niestety jak niema ojca te dzieci szkoda pisać grubsze niż wyższe Edytowano 4 godziny temu przez Bodnarajca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 268 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał: Ale też bym Bieszczady wybrał gdybym przegrał , czyli na jedno wychodzi . Czyli gdybyś przegrał to byś wygrał nie no tak serio to mógłbyś ze mną wygrać, nie jestem aż tak dobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Libed napisał: nie nie chodzi o komunikator ale wiedzialem ze wygooglujesz wlasnie to w;pisz w wyszukiwarke "poczta telegram" Ale po co googlować miałbym skoro każdy wie z mediów, że aż sam Putin lubi telegram i różni zbrodniarze, bo jest anonimowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Nie otwieraj oczu napisał: Ale po co googlować miałbym skoro każdy wie z mediów, że aż sam Putin lubi telegram i różni zbrodniarze, bo jest anonimowy. no i dalej brniesz w to a putin komputera nie umie obslugiwac to przy czymn siedzie to atrapa z widnowsem 95 Edytowano 4 godziny temu przez Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nie otwieraj oczu napisał: Ale po co googlować miałbym skoro każdy wie z mediów, że aż sam Putin lubi telegram i różni zbrodniarze, bo jest anonimowy. Oni mają swoje vk inne rosyjskie wynalazki. Tak samo Białoruśi. kontrola KGB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czyli gdybyś przegrał to byś wygrał nie no tak serio to mógłbyś ze mną wygrać, nie jestem aż tak dobra. Ja bym Tobie dał wygrać, a Ty mi . Albo remis zrobilibyśmy. Ale te 8 km do 10 pewnie bym za wszelką cenę chciał przebiec . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 4 godziny temu wygooglowales juz widmok co to telegram albo telegraf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Libed napisał: no i dalej brniesz w to a putin komputera nie umie obslugiwac to przy czymn siedzie to atrapa z widnowsem 95 Wystarczy że ajfona ma . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 268 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Bodnarajca napisał: Nieraz widzę samotne matki wychowują, niestety jak niema ojca te dzieci szkoda pisać grubsze niż wyższe A mój wyższy ode mnie już 1 cm a chudszy. Też lubi sport ale inny bo parki linowe i rolki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Libed napisał: no i dalej brniesz w to a putin komputera nie umie obslugiwac to przy czymn siedzie to atrapa z widnowsem 95 W Rosji mają swojego Linuxa. Unia też chce użedowo wprowadzić był ostatnio jakoś news o tym,.plotka nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Bodnarajca napisał: Oni mają swoje vk inne rosyjskie wynalazki. Tak samo Białoruśi. kontrola KGB. Oni mają wszystko swoje, to fascynujący kraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: A mój wyższy ode mnie już 1 cm a chudszy. Też lubi sport ale inny bo parki linowe i rolki. I dobrze ma to po mamie albo tacie jedni mają prespsdycje do czegoś inni nie. Można trenować coś nie mieć prespsdycje sukcesòw jakimś sporcie nie osiągną, zawsze przegrają. Nawet coś trenować nawet przegrać uważam za plus. Edytowano 4 godziny temu przez Bodnarajca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A mój wyższy ode mnie już 1 cm a chudszy. Też lubi sport ale inny bo parki linowe i rolki. Bo rośnie i jednak jakiś sport lubi . Nie wierzę że go nie zaszczepisz w kierunku sporty i z dietami coś pokombinować. Przynajmniej nadwagi nie ma , bo to jest problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Karzeł grał w koszykòwke, Garbary w hokeya. Inne takie.sport to sport Od malego coś trenuje i sylwetka wyrabia jak i wzrost oraz koryguje wady postawy Edytowano 4 godziny temu przez Bodnarajca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Bodnarajca napisał: W Rosji mają swojego Linuxa. Unia też chce użedowo wprowadzić był ostatnio jakoś news o tym,.plotka nie wiem Rosyjskie psy są najlepsze każda ich rasa , bo nie mają hamulca w jedzeniu i są odważnymi okazami siły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Bodnarajca napisał: Karzeł grał w koszykòwke, Garbary w hokeya. Inne takie.sport to sport Najważniejsza jest dobra wydolność i sprawność Piotrek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 4 godziny temu Najgorsze uważam jak dzieci.chca coś. ćwiczyc a Rebeki nie mają na swojej dzieci czasu i kasy.inne Panie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: A mój wyższy ode mnie już 1 cm a chudszy. Też lubi sport ale inny bo parki linowe i rolki. Dobrej nocy Magi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 18 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał: Najważniejsza jest dobra wydolność i sprawność Piotrek. W cyckach biegaczki nie mają cyckòw dużych im przeszkadzało w biegu. Natura sama dostosowuje kształty to symetrycznie Cycki duże doopa sflaczala. Uważam proporcja tu i tu ładnie wygląda apetycznie i jedrne jakoś eksponować nawet nogi. Koslawce no to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach