singri 2 Napisano Sierpień 10, 2010 Objawy: - zatrzymanie okresu - fanaberie żywieniowe (wymiotuję po kawie, nie mogę patrzeć na kotlety mielone...) - dwie kreski na teście - mdłości, niekoniecznie rano - lekkie bóle w podbrzuszu (podobne miałam w czasie okresu) - zawroty i bóle głowy, - senność i zmęczenie Idę zaraz do lekarza i boję się co powie. Chcę tego dziecka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zośka Rozkośka Napisano Sierpień 10, 2010 jjestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zośka Rozkośka Napisano Sierpień 10, 2010 Cykle mam ok 32-34 dniowe. sa kalendarze imternetowe... okres dostałam 22.07.10 powinnam miec dni plodne od 5-13, i w tym czasie powinnam miec kleisty sluz tak? a ja ten sluz miałam od ok 21 do 7.08. Nauczcioe mnie laski obliczac to bo sama juz nie wiem zaloz mi taki temat prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tajasne Napisano Sierpień 10, 2010 przy dwóch kreskach na teście przestałabym mieć wątpliwosci ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
singri 2 Napisano Sierpień 10, 2010 Ale to podobno trzeba traktować z marginesem... Są laski, które miały dwie kreski, a lekarz zaprzeczył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aśka88 Napisano Sierpień 10, 2010 idź do lekarza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
singri 2 Napisano Sierpień 10, 2010 Idę. Ale się boję. Nastawiłam się już na to dziecko... Czy mi się zdaje, czy zachowuję się jak gówniara?!?!?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Sierpień 10, 2010 zrob test z krwi tzw Beta HCG bedziesz miala 100% pewnosci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rilla_marilla 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Na pewno jesteś! Ja po 2 kreskach pobiegłam po następny test bo nie wierzyłam. A na drugi dzień byłam u lekarza i on śmiał się ze mnie, że nie uwierzyłam 1 testowi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katiess83 0 Napisano Sierpień 10, 2010 jak na moje oko to na bank jestes;) Ic do lekarza,albo zrob test z krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia231 0 Napisano Sierpień 10, 2010 hej!!! Czy jak wspolzylam z mezem 7 dnia cyklu przy cyklach 27 dniowych moge zajsc w ciaze??? Chcialabym:) Czy ktorejs z was sie udalo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rilla_marilla 0 Napisano Sierpień 10, 2010 Monia zawsze jest szansa. Ja zaszłam 9 d.c. przy cyklach 28/29 dniowych :) Tylko ja się specjalnie o to nie starałam, żeby zajść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bigula 0 Napisano Sierpień 11, 2010 MOim zdaniem jak są dwie kreski to jest i ciąża! Gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bigula 0 Napisano Sierpień 11, 2010 sa dowody, ze plamnieki moga przetrwac nawet 7dni ale w dobrych warunkach czyli w sluzie płodnym. Inaczej giną w kilka godzin. Teoretycznie jest mozliwe zajsc w ciaze w 7dniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach