Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdaa42

internetowy romans

Polecane posty

Proszę o opinię w mojej sprawie.Czuję się jak ostatnia idiotka.Poznalam go na NK .Zaprosil mnie do znajomych na NK,więc przyjelam to zaproszenie.Minął miesiąc i wstawilam nowe swoje zdjęcia o on zaproponował mi romans.Pisał ze jestem piękna i takie tam,a ja się zgodzilam.Piszemy do siebie ,więcej ostatnio ja do niego.Jestem od niego duzo starsza.Jednak teraz ,gdy napisalam mu ze on mnie też kręci itd ,przestał się odzywać .Myslalam na poczatku ze może jest nieśmialy zeby zrobić kolejny krok ,jednak teraz myślę ze sie bawil mną,bo kiedy pytam czy traktuje mnie powaznie to milczy.Jedyne co ciągle pisze to to ze chce mnie i ze mna byc, uprawiać sex i nic więcej o sobie.Myslę ze chodzi mu wylącznie o sex.A ja glupia myslalam ,ze chce być ze mną w związku .W dodatku wie ze jestem męzatką.Co o tym myslicie?Co mam teraz zrobić?Jak z nim postąpić ?Nie ukrywam ,ze ja bardzo chcę byc z nim.

Gość kubeł wody
to była tylko zabawa z jego strony..

Gość a ja odrzuciłam
mężatka, stara, a do tego pusta jak balon :P żałosna jesteś "gwiazdeczko42letnia", nasza klasa i całe to twoje kurestwo :D

Gość ona2525
czasem nk sie przydaje , bo dowiedzialam , się , ze żona mojego niedoszlego kochanka ... jest w ciaży.