Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Moja eks zaczeła się odzywać..po pół roku.. co robić ?? oboje mamy kogoś

Polecane posty

Hej Mam problem.. Jestem w ziazku z nowa dziewczyna od stycznia, ale ....moja eks zaczela sie do mnie dozywać nagle.. zaczelo sie od rozmowy na gg.. teraz sa sms..y , jutro nawet moglibysmy sie spotkac.. nie wiem co ona ode mnie chce.. fakt faktem ze czesto ja wspominam... i mysle ale myslalem, ze zapomne w miare uplywu czasu z nowa laska.. jednak gdy ona sie odezwala.. nie poradze sobie juz wiem.. cos mnie do niej ciagnie i ona i ja mamy juz innych partnerow.. ona jest niby bardzo zakochana i szczesliwa.. wiec czego moze chciec od emnie.. przyrownoje moja obecna do siebie. pisze w czym byla lepsza od niej.. juz nic nie rozumiemy .. czyzby7 ona chciala powrotu ? :/

Gość Awarganda25
Nie, po prostu chce być w swoim związku,a jednocześnie wspaniale podnieść swoje ego świadomością, że ciągle o niej myślisz! Nie daj się i tak na pewno nic z tego nie wyjdzie... Nie okazuj jej, że jest lepsza, ze ją wspominasz... Wy i tak razem nie będziecie, a jak wypali Ci w nowym związku, to ta ex zawsze będzie z pogardą wspominała jak to musi Ci na niej zależeć, a jak słabo na tej obecnej... Kobiety często tak już mają... Lubą czuć, że były lepsze, że wciąz o nich ex myśli...

Gość /psełdo/
a to pewnie wrócicie do siebie... często tak to się kończy, tylko zadaj sobie pytanie czy na pewno warto

Gość tulipanka dla janka
skoro macie oboje kogoś, to jej to powiedz i daj sobie siana hipokryto :D

a kto kogo zostawił?? ja mysle ze to zazdrosc ze masz z kims a pomyslałes jak by sie czuła ta obecna panna?

Gość jaceeeek a czy Ty juz tu nie
byles kiedys? cos kojarze Twoj nick:) a do tematu - daj sobie z nia spokoj. ona sobie kogos znalazla, ale JAK TY KOGOS MASZ- NO TO JUZ jej sie lampka zapalila. baby takie sa. jak one sobie kogos znajda, to po to, zeby pokazac, jakie sa szczesliwe, poczytaj na kafe, jakie sa rady, zeby sie popisywac przedbylym. ALE JAK BYLY SOBIE ZNAJDZIE KOGOS, to wtedy w gaciach strach u bylych bab...... masz kobiete, jetses szczesliwy, to ciesz sie zyciem. a ona niech zyje swoim. watpie, zeby tak z siebie nagle jej sie zachcialo pogadac. pewbnie jej nowy jest gorszy niz ty, pewnie cos jej nie pasuje w nim i teraz sobie porwnuje... ale Ty nie porownuj swojej nowej kobiety. ciesz sie zyciem. pamietaj - jesli kochasz byla, to obecna MOCNO SKRZYWDZISZ!!! dla mnie to jest zachowanie gnoja... aha, jestem facetem i tak Ci mówię.

Gość tulipanka dla janka
do tego wyżej - "strach w gaciach", kiedy były sobie kogoś znajdzie ? zapewniam cię, nie u wszystkich :D osobiście, gdyby mnie to dotyczyło wolałabym usłyszeć, że ma kogoś niż być przez byłego oszukiwana kłamliwymi tekstami. trochę odwagi w mówieniu prawdy nie zaszkodziło jeszcze nikomu. :D

wiedziala ze mam kogoś od pol roku..ona wtedy jescze nie miala.. ostro sie poklocilismy wtedy o jakas glupote i zero kntaktu az do teraz..ona sobie w miedzy czasie kogos znalazla.. i nie wiem czego teraz chce od emnie.. :/

Gość tulipanka dla janka
zapytaj ją o to, debilku :D

Gość nie znienawidzcie mnie
a chcialbys byc z nia?

Gość oj tam zaraz ajtam
" tulipanka dla janka do tego wyżej - "strach w gaciach", kiedy były sobie kogoś znajdzie ? zapewniam cię, nie u wszystkich " a czy ja mowie, ze u wszystkich? ok, ogolniki, ale wiadomo, o co chodzi:D

Gość kaskaczek
A długo razem byliście?