Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona.smutna33

22 lata i brak chlopaka

Polecane posty

Gość ona.smutna33

w dodatku musze przyznac ze nie bylam nawet w stalym zwiazku, spotykalam sie z wieloma chlopakami ale nic z tego nie wychodzilo :( dodam ze wielu uwaza ze jestem b. ladna zgrabna, studentka , nie wiem juz co o tym myslec..

skoncentruj się na życiu zawodowym... Po co Tobie stały partner wiesz ile to problemów ?? a samej lepiej łatwiej bo jesteś młoda :) ładna itd.. jak napisałaś .

Gość zw
czego oczekujesz od swojego przyszłego? jaki ma być?

i co placzesz dziewczyno.Bierz z zycia pelnymi garsciami poki jestes sama!Kiedy bedziesz sie bawic?Jak wyjdziesz za maz i urodzisz dzieci? co to za dramat!22 lata i jest sama! straszne rzeczy:P

Gość liseeeee
też mam 22 i nie byłam w związku, ale chyba wolę być sama, niż z jakimś kretynem...

Ja mam 23 lata i chłopaka od 2 m-cy. Pierwszego chłopaka :) A powodzenie zawsze miałam duże, tylko nigdy nie mogłam trafić na kogoś odpowiedniego, aż poznałam Jego :) Dodam, że to jest mój pierwszy facet, z którym się kocham. Nie wyobrażałam sobie, żebym miała przespać się z kimś kto nie jest dla mnie ważny. Także głowa do góry. Bycie singielką to nie dramat, korzystaj z życia.

Gość ona.smutna33
dzieki za te slowa, dodaja otuchy, tak wlasnie mysle, ze nie trafilam na tego jedynego , mam nadzieje ze wkrotce trafie i bede rownie szczesliwa jak Ty, Lily_86 :) dzieki :)