Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotka na gorącym dachu :))?

Czym go zaskoczyć i jak rozpalić go tak aby wył z pożądania?

Polecane posty

Zaczełam spotykać się z chłopakiem, który jest dosyć doświadczony. Wcześniej spałam z 1 facetem z którym praktycznie kochaliśmy się tylko w 1 pozycji. Te mój nowy chłopak jest strasznie doświadczony, no i widzę że wie wszystko a na pewno w tych sprawach wiele więcej niż ja. A ja to taka trochę sierotka marysia w tych sprawach. Chciałabym go tak mega nakręcić. Wiem, ze go podniecają wysokie obcasy - jak raz kochaliśmy się to kazał mi zostać w szpilkach i mówił że chce je poczuć, zapytałam się go w jaki sposób a on że ja jestem kobietą i powinnam wiedzieć... Wiem, ze go też strasznie podnieca jak mu robię loda (mówi, ze jest mu cudownie) ale nawet tu jest problem bo też on jest 1 któremu to robiłam. W seksie zawsze on ma inicjatywę. Mozecie mi doradzić co zrobić by go tak mega mocno nakręcić? On nie opowiada o swoich laskach ale wiem, ze sypiał z kilkoma lub kilkunastoma i to dziewczynami bardzo doświadczonymi.

Nikt mi nie pomoże? Bardzo mi na tym chłopaku zależy i chcę dac mu zajebisty orgazm choć w części silny jak te co on mi daje.

Gość mrumra
Trudno doradzić, bo każdy facet ma inne fantazje i potrzeby. Ja na przykład nie wiedziałabym, co z tymi szpilkami :-] Trochę nie w porządku z jego strony, że nie mówi Ci dokładniej o swoich pragnieniach. Nawet gdybyś była bardziej doświadczona to mogłabyś nie trafić w jego gust.

Z tymi szpilkami to Ty masz przejąć inicjatywę, Ty jesteś panią a on niewolnikiem. Każ mu się położyć na brzuchu, następnie wbij mu szpilkę w pośladek czy coś innego aby go poniżyć.

Powiedział, ze chce je poczuć... Nie mam przy nim o dziwo żadnych oporów, ale ja nie chcę mu zrobić krzywdy. On widzę, że chce mojej inicjatywy. A może czymś innym jeszcze?

Twój były I myślisz, ze to go będzie kręcić? Nie chcę go do siebie zniechęcić.

Skoro chce Cię w tych szpilkach to chyba nie dla samego efektu wizualnego. Weź przełam jakieś głupie opory, może nawet nie wiesz do czego jesteś zdolna ;) A na marginesie, ile masz lat?

Kumam,kumam. Po prostu do tej pory byłam z kimś bardzo delikatnym.

24 on 25. Oj nie wiem i tak jestem zdziwona bo robię wiele rzeczy których bym się po sobie nie spodziewała.

Więc w czym problem :) Idź jeszcze dalej, przecież sama piszesz że Cię podnieca, że chciałabyś mu dać mega zajebistą rozkosz. Myślenie "czy mu nie zrobię krzywdy", "czy będzie go to podniecać" itp w niczym Ci nie pomoże. Eksperymentuj, co najwyżej sam powie że go to nie jara......

Gość fsfsff
fjut miedzy cyce:) wiesz sciskasz cycki a on jest w srodku :) wejdz na moj temat z blokada;(

A coś więcej? Bo to wiem, ze fiut między cycki - mam bardzo duży biust więc powinno być ok.

Chodzi o to jak go wszadzisz między biust to co potem? On ma między szczytować czy co? Może to jest śmeszne, ale ja naprawdę jestem bardzo do tyłu...

Weź dobrze opanuj kwestię obcasów. Potem przyjdzie czas na nowe jazdy. Zresztą uruchom wyobraźnie a nie szukaj porad w necie czy czasopismach. :) Pa i powodzenia w zabawach ;)

Dzięki :) A co Was najbardziej podnieca? Może wpadnę też na coś innego?

Gość fsfsff
musisz gora dol...tak sciskajac piersi by mial ciasno.wiesz o co chodzi?

Nie wiem jak on to robi, ale ma nademną taką włądzę że przy nim wyłącza mi się myślenie...

Oki, góra dół czaję :) Dzięki

Gość fsfsff
ja tez tak mam :D:( i chce byc jak najlepsza jak cos..nie wiemjakies lozkowe sztuczki no nie wiem :)

Gość mrumra
Włącz sobie redtuba dla inspiracji :-) Mówię poważnie, tam są różne kategorie, fetysze, dziwactwa, anal, hiszpan, pooglądasz co i jak i będziesz miała materiał dla wyobraźni ;-)

Np Jakie sztuczki?

Szkoda, ze on tak mało mi mówi co go podnieca....

Gość mrumra
Może sam nie wie, co go dokładnie podnieca, może podnieca go właśnie inicjatywa z Twojej strony. Czasem nawet niekoniecznie technika i konkretne sztuczki się liczą, tylko temperament, czyli: inicjujesz seks gdzieś w miejscu publicznym, wyciągasz go do seks shopu albo sama kupujesz jakieś zaabwki i proponujesz mu seks z ich użyciem, i tak dalej. Ale samą wyobraźnią tego nie wymyślisz, filmami się doedukuj bo tu na kafe raczej rzadko bogowie i boginie seksu siedzą :-)

Gość rada jest jedna kochanie
udawaj, że nic nie umiesz...a wszystko rób najlepiej....hej

No chyba go jarają takie rzeczy. W noc naszego perwszego razu robiłam mu loda w acucie będąc stojąc pod przejzdem kolejowym w centrum maista w którym obydwoje mieszkamy. A z tyłu jeszcze było dwóch kolegów którzy spali pijani... Mnie to strasznie nakręciło....

Coś w tym jest :) On był zdziwony że ja nigdy wcześniej nie robiłam loda a tu - profesjonalizm :) Muszę z tymi szpilkami dać się ponieść... ehhh

Gość rada jest jedna kochanie
Ech...Ty i Twoje lody...

A z tymi lodami to dlatego ze zawsze myslała o fuuuuuj jak tak możne, bleeee, ja bym tak nigdy.... A tu odkryłam, że to całkiem przyjemne :)

Gość szczególnie jak tasiemiec
ci wchodzi z jego fiuta w twoje gardło...hehe...hi