Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopss

dziewczyny mi nie daly wiec moze dadza mi kobiety?

Polecane posty

Gość klopss

Mam 25 lat, mialem w zyciu dwie dziewczyny. Jesli chodzi o seks to cos tu bylo nietak... z jedna bylem kilka lat temu, i poszla ze mna do lozka dopiero po prawie dwoch latach (po dwoch latach zdecydowalem ze sie rozstaniemy), byla dziewica i bylo beznadziejnie. Potem, po 2 latach miale druga ale bylem z nia 3 miesiace i nie doszlo do seksu, bo ona nie chciala.... Zerwala ze mna. Pomyslalem sobie ze chcialbym poznac jakies prawdziwe kobiety. I od kilku dni pisze anonse na forum lokalnym. Ze szukam starszych doswiadczonych kobiet, najlepiej mezatek. Bez zobowiazan. Czy myslicie ze to dobry pomysl? Ja mysle ze to moja szansa.

jeśli szukasz tylko seksu to to jest jakieś rozwiązanie tylko potem nie płacz że ciebie żadna nie chce bo masz opinię kobieciarza i myślącego fiutem

Gość klopss
nie wiem czego chce... ale co to ma byc ze jestem z laska a ona nie chce ze mna sypiac w necie na pewno znajde takie ktore chca tego

Gość klopss
no a daja po 2 latach? kolega mi podpowiedzial zebym sie oglosil... no i napisalem kilka anonsow ze ma byc doswiadczona, zdecydowana, ze starsza, i ze fajnie jak mezatka. i ze bez zobowiazan.

Gość klopss
ktos napisal ze potem jakas normalna laska mnie nie zechce jak sie dowie co robilem w necie myslicie ze tak jest?

Gość klopss
no nie...ale facet to co innego poza tym nie musze meic kilkunastu wystarczy jedna czy pare chetnych

Gość klopss
seks jest dla ludzi zastanawiam sie tylko czy nie bede mial z tego tytulu jakichs problemow gdy juz znajde ta jedyna przeszkadzaloby wam to dziewczyny?

Gość klopps
no wlasnie, dobry pomysl! mezatki...slyszalem ze sa dobre, doswiadczone, zdecydowane, wiedza czego chca, czego lubia...nie beda na nic czekac, bac sie... sa otwarte i chetne zeby eksperymentowac w koncu sa zle ze mezowie nie spelniaja ich oczekiwan...

Gość klopps
no a moze poznam jakas zajebista mezatke ktora rozwiedzie sie ze swoim mezem i bedzie ze mna....ah

Gość lasgo_something
w zyciu nie bylabym z takim kolesiem jak ty pomysl sobie jakie to kobiety zglosza sie na twoj anons same psycholki, takie jak ty

Gość klopps
baby sa glupie, prawiczek, niedoswiadczony jest zly, ale taki ktory ma doswiadczenie tez jest zly

Gość lasgo_something
taa, a faceci maja dziwna maniere popadania w ekstremy skoro nie lubie spokojnego to musze lubic szalenca skoro nei kreci mnie prawiczek to musi mnie krecic meska dziwka kochany, jest duzo rzeczy pomiedzy dwoma ektremami, ktore sa norma nie wiem czemu masz takie parcie na to ruchanie, nie masz innych zainteresowan?!

Gość lasgo_something
zaden facet nie chce miec dziewczyny ktora puszcala sie na lewo i prawo, ktora w ogole miala takie pomysly myslisz ze dziewczyny maja inne poglady?

Gość klopps
mysle ze w srodku was to kreci i nie wiem czemu udajecie swiete

Gość lasgo_something
stuknij sie w leb

Gość caryca_
mnie to kręci :)

Gość klopps
no wlasnie!!!!!!!!!!

Gość lasgo_something
a mnie nie kreci zastanawianie sie co zlapie od takiego typa : hiva , syfa? albo kiedy on mnie zdradzi albo czy spal juz z moimi sasiadkami i kolezankami

Gość klopss
ale z was hipokrytki

Gość caryca_
lasgo a od czego są gumki :)

Gość lasgo_something
no na pewno nie zeby promowac puszczanie sie na prawo i lewo

Gość caryca_
lasgo niesiesz mi kaganiec wiedzy etycznej?:classic_cool: wole byc puszczalską niz takim chamskim powsciągusem jak wy ;)

Gość pimpa
no to powodzenia zycze w byciu puszczalska dla mnie autor jest beznadziejnym zalosnym kuriwszonkiem

Gość caryca_
bazienka świetoszka nie jestes :) skoro z własnej mordy robisz sobie dupę ;) Własciwie to nie wiem co gorsze :classic_cool:

Gość caryca_
wiesz biazienka jakos nie mam w zwyczaju bleblac bez sensu wiec pozostawie cię z tą informacją :classic_cool:

Gość lasgo_something
caryca, tacy ludzie jak ty maja to do siebie ze wmowili sobie ze to co robia jest spoko, ze nie warto miec zadnych zasad, ze to jets normalna a ja ci mowie ze to nie jest normalne i nie ma sie czym chwalic nie jestem zadna cnotka ani swietoszka, spalam w zyciu z 5 facetami (czyli ani duzo ani malo) ale.... uwazam ze kazdy ma prawo uprawiac seks, powiedzmy, nie bedac w zwiazku...ktos ci sie spodobal, na imprezie, wakacjach...masz wielka ochote...no i rob se to, prosze bardzo ale takie kurwienie sie na necie, gdzie wlasciwie jest ci wszystko jedno z kim, gdzie i jak....to jest zalosne.... odezwie sie jakas poczwara a ty sie z nia pieprzysz...i co, kreci cie to?! bo mi sie rzygac chce, wyzej sie cenie ...niz zeby byc do tego topnia zdesperowana

Gość caryca_
lasgo znowu o gębe ci sie gówno ociera :) Oceniasz a nawet nie masz o mnie minimum wiedzy :classic_cool: to wrecz fantastyczne ;) a twoje opowiesci o zasadnim zyciu mówia tylko jedno "gówno o nim wiesz" :)