Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelkarewelka

Dziś mam randkę, pomocy!!!

Polecane posty

Witam, A więc umówiłam się na dziś z pewnym chłopakiem, dodam, że bardzo mi się podoba, a więc zależy mi na tym aby dobrze wypaść. To będzie nasza pierwsza randka... Pytanie podstawowe w co się ubrać? Dżinsy i jakaś ładna bluzeczka, spódnica, sukienka???? Nie chcę wyglądać niechlujnie, ale też nie chcę się za bardzo wystroić... POmóżcie :o może macie jakieś rady?

A więc umówiliśmy sie na starym mieście (wawa), pewnie pospacerujemy i pójdziemy coś zjeść, bądź czegoś się napić...

dodam, że zawsze jak mnie widział, to byłam ubrana w spódnicę, bluzkęz kołnierzykiem, szpilki... - ubranie typowo do pracy... więc miałabym ochotę z troszkę innej strony się pokazać...

zaluz luzna, ladna spudniczke, jakas koszule ladna - ale nie biurowa i git.

no to załóż strój mniej oficjalny:) jeansy, może jakaś szpileczka jak lubisz i jakaś fajna bluzeczka do tego;) z resztą napewno masz sprawdzony zestaw ubrań, w którym wyglądasz dobrze i czujesz się dobrze:D

no właśnie tak myślałam, zeby trochę inaczej niż zwykle... mam takie fajne dżinsy rurki, do tego chabrową bluzeczkę i szpilki... hehe mam nadzieję, że on nie przyjdzie w garniaku :D

Gość e, dżinsy na randkę?
trochę nie bardzo, zwłaszcza, że na co dzień nosisz spódnice, ubierz się tak, żebyś czuła się swobodnie

to co mam ubrać? nie chcę za bardzo się wystroic... ale do tych dżinsów mam taką dość elegancką bluzeczkę ciemno niebieską i w tym samym kolorze szpilki, plus łądna małą torebeczka, makijaż... apaszka... mam i spódnice i sukienki, ale tak chodzę na codzień, więc myślałam o czymś innym./... on i tak już wie, że potrafię się ładnie ubrać ;)

dzinsy to troche zly pomysl. spodniczka fajniejsza. tylko nie obcisla jak do firmy tylko luzna

Gość Pseudonim dla mnie
jeansy i bluzeczka + szpilki to dobry zestaw. w koncu do opery nie idziecie:)

Gość koiko
na jeansy jest dzis za goraco Proponuje luzna spodniczke,np.bombke,koszulke zwykla lub fikusna na ramiaczka Klapki lub sandaly I zadnych apaszek na te upaly...:)

Gość fuj, spodnica bombka
czy ona wgl pasuje autorce?nie będzie Ci za gorąco w jeansach? pot nie jest wskazany na randce, chyba, że na wieczór jeans wiec ok

lepiej pofaldowana taka na dole spodniczke. czemu skoro widzi cie na codzien w spodnicach to nagle ma cie zobaczyc w spodniach. faceci wola spodniczki. kobiety sa dzine. chcesz sie ubrac inaczej to zrob tak do pracy albo na spotkanie z kolezankami.

czemu skoro widzi cie na codzien w spodnicach to nagle ma cie zobaczyc w spodniach. faceci wola spodniczki. kobiety sa dzine. chcesz sie ubrac inaczej to zrob tak do pracy albo na spotkanie z kolezankami. hmmm jako facet chyba wiesz co mówisz...

Gość ja zalozylabym jeansy i ladna
bluzeczke + szpilki.

Gość koiko
extra:) super sukienka

jejku, jakie spodnice, jakie sukienki? :) przestnacie:) ona nie idzie do opery czy do restauracji, ale na spacer po starówce i na obiad:) mowie Ci, że jeasny i ta chabrowa bluzeczka z apaszka jest świetnym rozwiązaniem:)

Gość koiko
powiedz czemu bombka lub cos w tym stylu odpada? nie masz czy nie lubisz? takie spodniczki ladnie wygladaja do prostych,estetycznych t-shirtow:)

nie jest zla suknia. chociaz widze, ze fason prubujesz trzymac wokolo dress codowy - ta kamizelka ;). ale najwazniejsze abys sie na randce dobrze czula wiec moze taki element dodawac ci pewnosci ;)

Gość koiko
pierwsza damo mamy upal ,jest lato Niedlugo zima i bedziemy te wieczne jeansy nosic na okraglo,DO OBRZYDZENIA... sukienki letnie i spodniczki-na to jest teraz wlasciwy czas Tylek w tych jeansach to jej sie ugotuje:(

czy nie za elegancka. troche jest wystrojona. ja bym proponowal luzna spodniczke + koszule + jakis wisior na szyje lub bransoleta. lub sukienka ale tez przy kolanach luzna ale ja facet wiec sie nie znam. jak znajde na necie odpowiednie zdjecie to pokaze o co mi chodzi

Gość pawel38..
sukienka jest ok ,jesli tylko jestes szczupla Dzinsy moga byc,ale ja wole kobietki w czyms odslaniajacym nogi,szczegolnie latem..ladne krotkie spodenki zawsze przyciagaja moj wzrok-do tego sexi butki:)

nie jest zla suknia. chociaz widze, ze fason prubujesz trzymac wokolo dress codowy - ta kamizelka undefined . ale najwazniejsze abys sie na randce dobrze czula wiec moze taki element dodawac ci pewnosci nie, nie ja tą sukienkę założyłabym bez kamizelki, więc będzie tak bardziej romantycznie... tylko takie zdjęcie znalazłam... poszukam innego...